Vine 1 Martie! Ce alegem?
![]() ![]() ![]() |
Vine 1 Martie! Ce alegem?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la reprezentanta BMW
![]() De 1 martie, cel putin asa stiam eu , ca se face cadou un martisor asa simbolic. Greul vine abia pe 8 martie ![]() This post has been edited by Radduu: 25 Feb 2006, 17:46 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
ia un pisic sau mai multi pisici!!! vad ca-ti plac!!! intreab-o si pe mama ei de viata!
![]() This post has been edited by eudin_umarian: 25 Feb 2006, 18:20 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 25 Feb 2006, 18:40) Vine 1 Martie! De fiecare data caut cam o zi intreaga ceva pentru prietena mea. Dupa care ma critica inca o zi ca nu i-am luat ceva frumos. Fir-ar ma-sa de viata! Cred ca 1 Martie a fost inventata ca barbatii sa sufere. Ce pisici sa-i iau de 1 Martie asta? Unde gasesc martisoare frumoase care sa nu arate ca kitsch oribil, ca 99.9% din cele care se gasesc? Unde gasim ceva frumos, de calitate? Tu ca tu,...dar eu ce ma fac? dupa ce ca fac parte dintr-un neam mare....am multe verisoare si matusi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu va aud plangandu-va ca fac urat. Prietena mea e nascuta pe 4 martie.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai in general ce e kitch e din plastic, hartie, carton, cu o realizare extrem de proasta si ieftine si inceneral se gasesc la ce mai bronzati din piata.
din punctul meu de vedere, ceva de bun gust este ceva de calitate.. orice ar fi.. si anume nu un plastic de calitate ci ceva clasic.. sticla, metal (aur, argint, platina, crom, aluminiu, bronz, chiar si inox..), sau pietre semipretiose sau chiar nepretioase.. de genul jasp, ametist, agate, opal, granit, cuartz, daca e facut cum trebuie poate fi si din sare. in orice caz.. trebuie sa aiba o calitate si un finisaz de exceptie plus o idee a ceea ce reprezinta sa fie ceva pe gustul ei.. ceva amunzant, ceva calsic, ceva traditional, ceva nedefinit, etc. si de multe ori am vazut ca ceva de ag care sa-mi placa incepeau de la 50ron.. din aur e in functie de gramaj.. din aluminiu.. parca as auzi controverse cum naiba din aluminiu.. am ramas uimit de o jucarie din aluminiu perfect finisat si drept, slefuit lucios nu mat, nu inegrit.. e ceva interesant.. dar cum naiba de costa mai mult decat alea din aur???? , in fine nu ma mira ca am vazut un inel facut din cuart integral si costa ceva din 4cifre in ron.. 13xx ron.. ca la dacie ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-o undeva frumos..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 25 Feb 2006, 18:07) De ce esti nervos tata? E tocmai bine, intr-o saptamana ai scapat pentru un an intreg. A mea e nascuta in Aprilie, in Februarie e Valetine's Day (care culmea inseamna ca tot eu, sarbatoritu' cica trebuie sa ii iau cadou), in Martie este saptamana de vis, si in Mai mai are si onomastica. Aici e viata grea! ![]() This post has been edited by Valentine: 25 Feb 2006, 19:06 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca apuci tu aprilie ma?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ce-mi plac topicurile astea cand va plangeti ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Io, prieteni mele o sa ii iau cadou un pisic.
O alint PISOI, ea TIGRISOR ( ![]() Eu intotdeauna tintesc spre ceva cu semnificatie, nu conteaza ieftin, sau scump. Oricum depinde si de tipa ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
moammaa, iar ati facut topic despre pisici? Sunt o gramada si despre pisici si despre caini!
QUOTE Ce pisici sa-i iau de 1 Martie asta? Nu puteai sa scrii si tu... martisor, cadou, flori... sau "ce puii mei sa...", "ce pana mea sa..." |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Grrr! N-am zis ca-i iau pisici. Chiar nu se poate, ca are deja pisica.
Am editat "pisici", si am pus "cadou sau martisor". This post has been edited by Vlad Georgescu: 25 Feb 2006, 20:32 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() vlade esti tare frate! de cuvantul caterinca ai auzit?! fara suparare! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 25 Feb 2006, 18:07) Se poate si mai rau. Date de nastere: sotia - 15.03, mama - 07.03, tata - 12.03. Si, la locul de munca am exact 25 de colege, si nici una nu concepe sa nu primeasca un martisor de 01.03 si un buchetel de flori de 08.03. This post has been edited by radian: 25 Feb 2006, 20:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Retrag, se poate si mai rau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica in IT nu lucreaza doamne / domnisoare? Mai, mai...
La institutia la care lucrez pana si femeia de serviciu are curs de utilizare PC. Pe bune! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
N-am zis ca nu sunt deloc, dar nici 25
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() lexy, nu te baga! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Confectioneaza tu un martisor care va avea o valoare sufleteasca mare
![]() In alta ordine de idei , fa-te bolnav pe 27 .... si dormi incontinuu pana pe 1 martie . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca una suta (adica 100) fire de flori ar rezolva problema .... intr-un mod rezonabil ... Ideea este ca tre sa trezesti dimineata si sa mergi in piata de flori de la Cosbuc (daca stai in Bucuresti), pentru ca asa iesi un pic mai ieftin.. dar efectul este garantat ... asa am procedat eu de "Ballantines" day si mi-a spus ca vreo 3-4 luni nu-i mai trebe sa arunc banii pe alte cadouri ....
Edit: Daca nu reusesti sa iei 100 cre ca si 50 ar fi suficiente ... ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 26 Feb 2006, 09:44 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 26 Feb 2006, 09:41) Mie imi recomanzi sa rezolv problema celor 25 de colege cu una suta fire de flori? ![]() Ia incerca sa duci unei doamne / domnisoare cadou un numar par de flori sa vezi tu ce o sa-ti mai multumeasca... ![]() N-o sa poti duce in carca toate urarile de bine... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 26 Feb 2006, 14:31) Mie mi se pare cea mai mare nesimtire sa ai PRETENTII de la toata lumea(barbati) in zile din astea. Atata timp cat nu iti este iubit/sot/amant/prieten bun nu vad de ce sa ai pretentii. Voi sunteti de vina ca le dati atentii nene! Dai la simpatii in primul rand,caeva obligatii(gen sefa,etc) si gata..ce sa zic!Si pe urma mai si auzi ah ca ala mi-a dat nu stiu ce martisor naspa..pai sa nu ii bagi martisorul pe gat,ca sa nu zic altceva?! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Eu de cand ma stiu de obligatii(adica nu mama,fata si nevasta) am scapat cu cate o floare de martisor si un carton de prajituri pe 8 martie la colege.
Si sunt genul care merge cu florile in buzunar,dar in zilele astea trebuie sa trec peste asta. Pana la urma nu e nici f costisitor,scap de alergatura(mai ales ca florile le ia nevasta-mea ![]() ![]() P.S.Pana acum nu am avut nici o reclamatie. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 27 Feb 2006, 12:57) Si, bineinteles, daca primesti de la cineva care nu iti este .....poti sa tragi concluzia ca aspira la acest statut... ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 28 Feb 2006, 19:14 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am avut un buget de 120 de mii pentru martisoare pentru toate fetele
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 28 Feb 2006, 20:12) Si, bineinteles, daca primesti de la cineva care nu iti este .....poti sa tragi concluzia ca aspira la acest statut... ![]() Multumesc pentru inteleptele sfaturi necesare pentru a intelege modul de gandire masculin ![]() QUOTE(SiloS @ 28 Feb 2006, 20:28) Am avut un buget de 120 de mii pentru martisoare pentru toate fetele ![]() Hai ca ai fost super tare! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:04 |