Garaj de vis, masinile preferate
![]() ![]() ![]() |
Garaj de vis, masinile preferate
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am urmatoarele masini: (le tin in fata blocului ca nu am garaj)
1. Lamborghini Countach 25 th Anniversary 2. Lamborghini Countach 3. Lamborgini Diablo GTR 4. Lamborghini Murcielago 4. Lamborgini Gallardo 5. Dacia SN Confort In fiecare zi merg putin cu fiecare , sa nu le uzez prea mult, in general ultimei din lista ii vine randul dupa ce ma trezesc. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
imi place ca stii sa numeri
![]() asa faceam noi foaia de prezenta in facultate |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1si 2: Tatra 8x8
3.Land Rover Defender ampatament lung (5 usi) 4. BMW 120d 5. Fiat 600 Abarth ![]() |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sa ma bag si eu in ciorba:
1. Dodge Charger 2. Camioneta Chevy 1963 3. cap tractor Freightliner 4. Dacia mea, restaurata nu doar reparata 5. Un IMS |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Na ce se intampla cand n-ai somn!
- In ordine stricta de PREFERINTE : Top 5 Sedan-uri: 1. Audi A8 2. Jaguar X-Type 3. VW Phaeton 4. Renault Vel Satis 5. BMW Seria 7 Top 5 SUV-uri: 1. Jeep Grand Cherokee 2. Land Rover Discovery 3. Nissan Patrol 4. BMW X5 5. VW Touareg |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Ia de aici:
Top 5 : 1.BMW M3 2.BMW M5 3.BMW M6 4.BMW 6 5.BMW 5 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Skoda Superb sau Octavia 2
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma limitez la Porsche Cayenne turbo
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Firarsafie... Am intrat aici crezand ca e vorba de gagici
![]() |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(AND @ 19 Feb 2005, 02:54) Top SUV ?? Pai ce cauta Patrolul aici ?? Iar daca inchidem un ochi putem sa il acceptam cu greu pe Discovery 3... Si inca ceva, Vel Satis nu e sedan. This post has been edited by SYL: 19 Feb 2005, 21:13 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
catavencu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 February 05 ![]() |
Nu e de lux Velsatis, dar e cel mai scump Renault? este. Depinde cum privesti. Cine are Rolls sau Bentley va rade de cineva care si-a luat Phaeton, probabil, si, din punctul lui de vedere, cel cu Phaetonul este "o corcitura de aristocrat". Ce, Phaeton e de lux, in comparatie cu altele? Nu prea, nici el. Firmele care nu au avut niciodata masini de lux cocheteaza putin cu ideea, insa, ca poate atrag ceva clienti si din gama celor cu mai multi bani decat media. O masina de lux nu ajunge sa aiba un pret atat de mic ca masina SH. Uite:
RENAULT VEL SATIS 2002 12 750 Diesel 2.2dCi 5 doors 6 speed RENAULT VEL SATIS 2002 11 950 Diesel 2.2dCi 5 doors 6 speed RENAULT VEL SATIS 2002 15 350 Diesel 2.2dCi 5 doors 6 speed RENAULT VEL SATIS 2002 14 300 Diesel 3.0dCi 5 doors Automatic |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(catavencu @ 19 Feb 2005, 22:54) Firmele care nu au avut niciodata masini de lux cocheteaza putin cu ideea, insa, ca poate atrag ceva clienti si din gama celor cu mai multi bani decat media. Hehe, asta-i alta discutie. Eu vad asa problema, in lume sunt producatori: 1. care fac masini (grupuri) : Mercedes, BMW, VAG, Volvo, FIAT s.a.m.d. -adica ori fac toata gama, pentru toate buzunarele, ori doar pentru anumite buzunare, nerenuntind la calitate si pret, in dauna vinzarilor. 2. producatori de duzina Reno, PSA, Hyundai , Suzuki s.am.d. Cit priveste Vel Satis, nou pleaca de la 36.500, standard, deci valorile alea SH sunt super mici, dupa 3 ani.Asta spune cam tot despre masina. |
--------------------
x
x
- x
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
1. volvo sxx 2. volvo vxx 3. audi a4 da' cred ca m-as multumi cu orice numai sa nu scrie 'dacia' pe ea |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu mai visez .. dar o sa visez cand ma intorc ..
Acum m-au zapacit astia de la firma .. uite ce mi-au dat pe perioada sederii : http://www.seriouswheels.com/pics-2005/200...A-1600x1200.jpg http://www.drivingfuture.com/car/usa/ip040...to/img/e_04.jpg O sa tot visez la asta dupa ce o sa imi pun iar fundul in DSN ![]() Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Daca as avea asa bani, cacalau, mi-ar place una de lux japoneza, Lexus, stiu ca sunt mai fiabile.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mda... hemi , 340 cp , jante pe 20" ...
![]() ma duc sa ma culc acum ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
1. Toyota Prius
2. BMW M5 3. Hummer H2 4. Mercedes SL 500 (da, stiu, e depășit !) 5. Dacia Logan (ați citit bine) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
1) hummer h1
2) e type model '62 3)indian -orice model 4)ford mustang shelby 5) lamborghini countach |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Audi A 4
2. Opel Astra nou (3) 3. Opel Vectra nou 4. Peugeot 607 5. Opel Vectra A Numarul unu sper sa-l iau in 3-4 ani, numarul doi e super misto dar e prea mica pentru dimensiunile cerute de mine la o masina, numarul trei e super misto dar cam scump, numarul 4 este un vis frumos dar nepractic, iar numarul 5 este un vis implinit. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mie mi-ar place macar sa am garaj, ca m-am saturat sa curat gheata de pe ea iarna etc, etc sa o mesteresc fara sa ma bata vantu stiti voi unde si sa n-o mai gasesc cu oglinzile date peste cap, cu tabla cu urme de pumni in ea sau cu spatele mutat vreo 30 de cm. hai sa trec la subiect.
Prima ar fi vreun WV Golf Diesel de 100 Cp facut pe la mijlocul anilor 90 (modelele alea de nu se stricau niciodata) cu cutie automata si cruise control (ca sa dorm cand conduc) cu mp3 player si gagica buna in dreapta. Sa-mi fie masina mea de drumuri in afara localitatii (n-am fomeie, copchii, bagaje ioc). Urmatoarea ar fi Matizoiul meu de mers prin oras, poate un Smart in locul lui, da-s modest. Urmatoarea ar fi Dacia lu' taica-miu sa ma duc la pescuit cu ea si la vreo plimbare pana la Braila cu 120 la ora cu pedala la fund. Un roman adevarat cred ca se simte cel mai bine intr-o dacie cu 100 la ora cu geamul lasat si cu tigara in gura vara, fara bord CN. Io asa ma simt ![]() O amfibie, da, asta ar mai fi ca s-a saturat masinuta mea de rolul asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hmmm...in ordinea preferintelor:
1. Ferrari F50 (daca e gata, atunci asta nou...imi scapa numele, prezentat la un auto show) 2. Lamborghini Murcielago 3. Limuzina Maybach (nu mai stiu tipurile...gen tiriac) 4. Mercedes S600 5. Range Rover (modelul nou) Cam atat......viseeeeee... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
1) BMW 760 sau noul M5
2) Porsche Caeyene [1)si 2) pentru drum intins] 3) VW Toaureg V10 TDI pt mers in oras un pic mai economic si pentru a scruta de la inaltime ceilalti parteneri de trafic. 4) Nissan Patrol TD aranjat pt Carpat Trophy cand merg la macelarit ursi, mistreti, samd 5) SLK nou - bun pe sezonul estival. + Honda CBR si buggy 4 roti (cu ghidon) sa ma plimb pe mosie. Ghiciti, in top100 Capital ce loc fruntas am? ![]() |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1.Chrysler-nu stiu modelul din pacate:(
3.Infiniti fx45 2.Mercedes AMG 500 4.Nissan Muranno 5.Bmw seria 5 veche 5' Honda Accord Poze cu primele 3 castigatoare:) This post has been edited by Lexy: 22 Feb 2005, 10:27 Attached thumbnail(s) DSC_8233.jpg ( Size: 360.76k ) Number of downloads: 23 DSC_8179.jpg ( Size: 267.33k ) Number of downloads: 20 veh_gal_fx45_wall_1.jpg ( Size: 77.93k ) Number of downloads: 22 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
drel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 23 December 04 ![]() |
1. H 1
2. Subaru STI 3. S 500 (sau 600) 4. VW (dubita .... din aia di gabori ...) 5. VW Vento |
--------------------
dacia
1310
- is02swl
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. Mustang GT ('74)
2. Hummer H1 3. Harley-Davidson - Heritage Classic 2003 4. Pegas Sport 5. VW 1300 si dacia mea BREAK o tin afara ca umblu cu ea mai des (consuma cel mai putin dintre toate - in afara de PEGAS) sau... alte 5: 1. Kylie Minogue 2. Pamela Anderson 3. Alexandra Dinu (Muta) 4. Angelina Jolie 5. Toyota Supra |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
stop joc .... doar masini ... topicul cu femeile este altul !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:20 |