Boyd Coddington Remembered
![]() ![]() ![]() |
Boyd Coddington Remembered
Muratu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(wikipedia) Coddington had been hospitalized in January, shortly after New Years 2007 following a fall at his home.[6] He was discharged, but complained of continuing complications and was readmitted just a few days later to Presbyterian Intercommunity Hospital in suburban Whittier, California. After being readmitted, doctors performed surgery and Boyd was expected to make a complete recovery. Coddington died on February 27, 2008. His publicist, Brad Fanshaw, stated that Coddington was a long-time diabetic who died from complications that were brought on from a recent surgery.[7] |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca nu ma considerati ignorant dar nu stiu cine este, sau nu am auzit de el!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici o scurta biografie: http://jalopnik.com/361736/boyd-coddington...ath-still-vague.
Trist, foarte trist. Nu il admiram pentru felul in care se purta cu oamenii (indirect, permitadu-i lui Duane sa ii trateze ca pe niste sclavi cateodata), cat pentru ce a realizat si pentru talentul sau de a face masini originale si foarte apreciate (nu sunt un fan Hot-Rod, insa am invatat sa apreciez aceste automobile datorita show-ului "American Hot-Rod"). Un mare creator, vizionar, care si-a urmat visul, transformandu-l intr-o afacere de succes, dar mai ales intr-o arta. Oameni ca Chip Foose nu cred ca ar fi existat fara inspiratia oferita de creatiile "Boyd Coddington". Odihneasca-se in pace ! |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
In vacanta de vara am vazut fiecare emisiune, iar in timpul scolii stateam si ma uitam la orice ora era emisiunea...chiar imi pare rau...
Rest In Peace !!! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte.Chiar adineaori urmaream American HotRoad,baietii aia au dat dovada de mult talent si creativitate in ceea ce au creat.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ceeee? Nu-mi vine să cred?!?!?! Dumnezeu să-l ierte! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Inca un articol, publicat de "The New York Times", despre trista trecere in nefiinta a lui Boyd Coddington: http://www.nytimes.com/2008/03/01/sports/o...coddington.html .
Foarte interesant mi s-a parut acest pasaj: "Mr. Coddington was also a mentor to several other hot-rod notables. For most of the 1990s, his chief engineer was Chip Foose, who is now host of his own cable show, “Overhaulin’,” on TLC." |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Odihneste-te in pace, intalneste-te cu Roy si faceti-i lu' Dumnezeu un mijloc de transport ceresc, numai asa cum voi stiti...
This post has been edited by vis-a-vis: 3 Mar 2008, 02:34 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a murit si Roy?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.492 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai Roy era mai batran ca Boyd. Odihneasca-se in pace!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si asta e un motiv? Bunicu'miu la 90 si ceva trebuia sa moara demult atunci?
Cand a murit Roy? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am văzut un documentar, sâmbătă parcă, în care spuneau cât de mult îi simt lipsa lui Roy.
This post has been edited by Lostboy: 3 Mar 2008, 08:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Deci Roy a murit in oct 2005, de cancer la plamani, la scurt timp dupa moartea sotiei sale. Pacat, de multe ori il vedeam cu tigarea in mana la emisiune...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.492 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:05 |