Polona X Dacia, D-zeu sa-l ierte
![]() ![]() ![]() |
Polona X Dacia, D-zeu sa-l ierte
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=108291
Articol pe aceasta tema, scris de catre CTP; Uitati-va insa la finalul lui, la Opinia Cititorului -mesaje catre CTP |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
au fost nenumarate cazuri in lume in care soldatii americani au facut tampenii si mai mai si degeaba.. in japonia, okinawa parca au violat una sau mai multe fetite, nu mai stiu si nimic.. au mai fost niste pescari care au murit tot acolo.. in fine.. rechinul e rechin, stavridul e stavrid...
|
-------------------- |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Bine mai scrie CTP! Sînt de acord cu el!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
comentariile cititorilor le citisi?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa te ierte Teo.
Mi-ai facut adolescenta mai frumoasa. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
A fost si va ramine un mare artist. Singurele momente cind te simteai liber in comunism, erau festivalurile si concertele rock. Ce vremuri! Cu Iris, Celelalte, Compact, Voltaj, Pro Musica etc..... |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Antena1 - stirile de la ora 16.00
Un alt american , a omorat o femeie pe trecerea de pietoni. A fugit de la locul faptei, si a fost prins dupa 5min, DUPA ce politia a tras focuri de arma!! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Si stai sa vezi dupa ce intram in UE. Ca americanii sunt mai putini in Ro.
Acum nu stiu cit timp dadeau de francezii de la Renault care umblau beti noaptea, prin Pitesti. Parerea mea este ca e falsa ideea cum ca occidentalii au respect pentru lege. Da, au la ei, ca legea e dura. Cind vin intr-o tara ca a noastra se adapteaza conditiilor. Au bani, isi permit orice, au uitat de unde au plecat. This post has been edited by bomicabomic: 6 Dec 2004, 16:57 |
--------------------
x
x
- x
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Ce sa mai spun, pur si simplu am ramas fara cuvinte. voi nu vedeti ce mutra de drogat are acest criminal? Cum sa nu vrea sa-i recolteze probe de sange? Daca eram acolo il jucam in picioare. Imunitatea masii, daca are la masina CD sau TC poate sa faca ce vrea? sau daca e american ne poate trata ca pe niste caini? Ma abtin sa fac alte comentarii deoarece ar contine foarte grava violenta verbala.
Dupa cum spunea si la TV ANCHETA VA CONTINUA..... ne cred idioti, batuti in cap sau cretini, omul asta va scapa cu basmaua curata bag mana-n foc si uite asa ne ducem in jos ca societate si nu avem ce le face. Ganditi-va ca putea fi in locul lui Peter o ruda de-a voastra si fiti convinsi ca daca nu era vorba de Teo Peter si ar fi fost in locul lui o simpla persoana nu se mai sesiza nimeni... atat am vrut sa spun si binenteles condoleante familiei... ce ironie, dupa cum spunea si fiul lui Peter. a fost nascut de ziua americii si in final omorat de un american.. |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu va scapa basma curata , asta te asigur. Nu uita ca el este sub incidenta legilor armatei si ca este un om terminat . S-ar putea sa scape liber (greu de crezut) dar cariera lui s-a terminat.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hahaha... sigur ca nu va scapa cu basma curata:
QUOTE Alt marin american, cpt. Richard Ashby, a omorat in februarie 1998, 20 de italieni in localitatea Cavalese sectionand un cablu de teleferic in timp ce se distra pilotand avionul. Pentru fapta sa, Ashby a fost judecat de Curtea Martiala americana, nu de justitia italiana, impiedicata sa-si faca datoria, si a fost achitat in ceea ce priveste acuzatia de omucidere involuntara. Congresul SUA a refuzat sa aprobe despagubirea familiilor victimelor de catre statul american. Il va trimite acum America in Romania, la cererea MAE, pentru a fi judecat, pe colegul de arma al lui Ashby? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
jeffe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate o sa iasa basma curata, asta este obiceiul americanilor indiferent de administratie. Cetateanul american este nevinovat in orice circumstanta, victimele sunt tratate ca pe niste muste. Uitati-va la mascarada de proces care le-a fost "intentat" soldatilor americani care au maltratat prizonierii irakieni: au primit de la 1 la 5 ani, sau au fost trecuti in rezerva.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Teo, mi-a luminat adolescenta cu muzica lui. |
--------------------
Ford
Mondeo
- B-51-WMx
2007 Mk3 ignorance is bliss
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Va rog să nu intinati și acest loc, unde ar trebui doar sa ne amintim de Teo asa cum a fost el, cu porcărelele obișnuite ... gândiți-vă mai mult la cel ce nu mai este decât ce se va întâmpla cu cel care ... iartă-i Teo că nu știu ce fac ...
This post has been edited by luxcor: 7 Dec 2004, 10:57 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu o luna-2 un angajat, diplomat de la o ambasada asiatica (cred ca era a Chinei,dar nu sunt sigura) a fost implicat intr-un accident auto. Era beat, a refuzat sa ise ia probe biologice, spunand ca are imunitate diplomatica. Politia la anuntat in ce situatii se aplica imunitatea diplomatica, i-a recoltat probe de sange, i0a suspendat permisul etc.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace ! Mare pacat ca a murit, si nedrept felul cum a murit !
This post has been edited by mewtwo: 7 Dec 2004, 13:04 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
cateva randuri cinstite despre CTP
Domnule Adrian Nastase,o scuzati C.T.Popescu,oricum e acelasi lucru,aveam o simpatie pentru dumneavoastra,ca om ,ca jurnalist,dar odata cu alegerile astea ati demonstrat ca in Romania exista presa si jurnalisti care sunt manevrati de putere.Asa ca nu incercati sa va folositi de memoria regretatului TEO PETER pentru a creste in ochi cititorilor,nu tine!Pacat,pacat.Daca v-ar vedea domnul Tinu cred ca s-ar rasuci in pamant.Si inca ceva:daca un om va spune ca sunteti afiliat PSD-ului,nu-l credeti;dar daca vine si al doilea si al treilea si va spune acelasi lucru ar trebui sa nu mai ripostati si sa cadeti pe ganduri. Cat despre Teo, Doamne ajuta sa se odihneasca in pace! ![]() This post has been edited by Valentine: 7 Dec 2004, 13:26 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
@ Madalina
Era Corean. Dupa o saptamina a fost prins conducind fara carnet ........... Iata cum decurg lucrurile la ei: "Agentia France Presse consemneaza faptul ca incidentul contrasteaza clar cu cel produs in 1997 la Washington, cind un diplomat georgian beat a ucis intr-un accident o fata de 16 ani. La vremea aceea, Departamentul de Stat al SUA a facut presiuni puternice asupra presedintelui georgian de atunci, Eduard Sevardnadze, fortindu-l sa revina asupra unei decizii anterioare de a-l rechema in tara pe vinovat si convingindu-l sa-i ridice imunitatea. Ca urmare, diplomatul a fost judecat si trimis intr-o inchisoare americana, noteaza AFP. In acest context, Agentia Reuters reaminteste ca, in urma cu doi ani, Romania a stirnit indignarea oficialilor de la Bruxelles, fiind prima tara din lume care a semnat tratatul prin care militarii americani erau exceptati de a intra sub jurisdictia Curtii Penale Internationale. (J.P.) This post has been edited by costi: 7 Dec 2004, 15:01 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costi |
![]()
|
Confratii indoliati ai lui Teo Peter protesteaza in fata Ambasadei americane
Peste 100 de persoane au semnat o hartie prin care ambasadorul Dyer Crouch este acuzat de favorizarea infractorului Astfel s-a nascut un protest care urmeaza sa fie adresat astazi, la ora 13, ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti. Initiatorul sau este actorul Eugen Cristian Motriuc. "E singurul omagiu pe care puteam sa i-l aduc lui Teo, sunt prieten cu el de 30 de ani. Nu concep ca in tara mea cineva sa creada ca suntem un popor de categoria a IV-a si sa-si bata joc de noi si de memoria lui Teo", spune Motriuc. Peste 100 de persoane, nume cu greutate din show-business, au semnat acest protest, indreptat si impotriva ambasadorului Jack Dyer Crouch II, pe care autorul protestului il acuza: "A favorizat infractorul". "Avem aprobare de la Primarie pentru a putea organiza protestul in fata Ambasadei. Sper sa nu fim primiti ca servitorii. Nu este o reactie viscerala, ci una bine gandita si de bun simt. Dar necesara", mai adauga actorul-prieten. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut imaginile de la conferinta de presa din SUA (cred ca a departamentului de stat), difuzate de a1? Ce se mai balbaia oficialul ala!
![]() Dumnezeu sa-l odihneasca! Am crescut cu muzica lor. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare o mare porcarie ce s-a intimplat, faptul ca americanul a fost scos din tara si nu poate fi judecat aici.
Nu stiu daca e legal sau nu, luind in considerare tratatul ala, dar daca nu e legal, sper ca Romania sa protesteze puternic. Noi avem ideea ca cei din SUA si Europa de Vest sint foarte civilizati. Ideea asta nu e intotdeauna adevarata. Am lucrat cu citiva clienti din SUA si din tari din Europa. Cei din SUA mi-au facut o impresie foarte proasta. Cer mereu mai mult decit scrie in contract, daca le dai un deget iti iau si mina, etc. E normal sa ceri performanta, dar nu sa ai o atitudine de genul "eu cer mereu mai mult, din principiu" in momentul in care s-a semnat un contract clar. In general clientii din Europa mi-au facut impresie buna, in special cei din Germania si din Belgia. Am prieteni care au lucrat pentru patroni americani veniti in Romania. Multi americani au tendinta sa se creada mari smecheri cind vin in Romania. Multi dintre ei au impresia ca ei sint buricul pamintului, si ca noi le sintem inferiori. Imi povestea un amic ca patronul lui este un tip care in USA avea un salariu mic, sub media meseriei in care lucra.. dar dupa ce a venit in Romania si si-a deschis firma, nu-i mai ajungeai cu prajina la nas. Se petrece si un fenomen de selectie naturala a uscaturilor. Daca un manager a gresit grav la ei, sau n-a fost onest, drept pedeapsa e trimis in Europa de Est. Evident, nu se poate face o generalizare absoluta pe baza citorva experiente, dar lucrurile de mai sus ar trebui sa ne dea de gindit. Eu nu sint nationalist. Cred ca noi ca tara trebuie sa fim deschisi fata de alte tari civilizate. Dar nu ne-ar strica si putin mai multa demnitate. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un alt lucru care nu-mi place la americani este existenta a tot felul de tabu-uri. Nu poti spune diferite chestii ca nu e "politically correct". Halal libertate!
Ma uit pe forumurile lor despre anumite lucruri si vad ca pur si simplu nu au curaj sa spuna anumite lucruri, ci doar fac aluzii. De exemplu, unii programatori americani ii urasc pe programatorii indieni care le iau job-urile, dar somehow le e teama sa se exprime prea dur. Intr-un fel ii inteleg de ce au luat decizia asta (cu tabu-uri de exprimare), dar cind vad lucruri de genul asta ma bucur ca nu traiesc in SUA. I-am admirat mult pe americani, insa de cind am acces la Internet mi-am dat seama ca multe lucruri nu sint chiar asa cum se lauda ei, si ca USA nu e chiar culmea libertatii. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Ce ziceti de faptul ca puscasu' s-ar putea sa scape destul de usor!
Astaseara la stiri au aratat cum trei agenti americani au venit sa investigheze imprejurarile in care s-a produs accidentul (mari meseriasi baietii, au fost la ora accidentului la locul cu pricina si au filmat toate detaliile importante pentru ancheta!) si ce credeti ca au gasit? SURPRIZA!! La cincizeci de metri de intersectie, pe strada Polona, semnul STOP este MASCAT DE UN COPAC (nu copacel ci ditamai pomu')! Ca urmare, domnu' americanu' poate sa scape destul de lejer tocmai datorita unei erori a administratiei romanesti! This post has been edited by LucVer: 9 Dec 2004, 21:37 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
costi |
![]()
|
Ce semn STOP e ala la 50 de m de intersectie ? E cam aiura.
Eu am auzit ca si taxiul se "grabea" |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Nu, nu, nu ai inteles bine (sau nu am explicat eu bine?
![]() Soferul aflat la 50 m de intersectie nu vede semnul STOP din cauza pomului. Clear? |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
costi |
![]()
|
Da acum e clear; da tot nu pricep de unde limita asta de 50 m; nu cred ca sta in picioare; soferul trebuia sa reduca, sa se asigure, bla, bla,
Ma rog, om vedea. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
orice ar fi, la intersectii trebuie redusa viteza, chiar de ai semafor sau mai ales, semne.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
bmwclub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- BMWClub Romania
|
|
costi |
![]()
|
Acuma sa fiu drept asa fac si eu chiar cind am prioritate: reduc si ma asigur, ca'n Bucuresti..... slavala Domnului "ai di tati"
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:37 |