Stropi de ulei pe aripa din spate, ce solutie se poate utiliza sa nu dauneze vopselei?
![]() ![]() ![]() |
Stropi de ulei pe aripa din spate, ce solutie se poate utiliza sa nu dauneze vopselei?
RLU |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4 Kiss 2008
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic sa ai mare grija orice substante ai folosi ... ca dupa cum stim, la Logan, vopseaua nu e punctul forte.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
RLU nu ii cumva bitum (sau o solutie ce se pulverizeaza pe drum inainte de a se turna bitumul) ?.
Incearca pe la spalatorii auto ca trebuie sa aiba ceva solutie cu care se indeparteaza chestia aia. Anul trecut am avut si eu probleme cu asa ceva cand am trecut pe un drum care atunci il refaceau si mi-am facut neagra o parte a masinii, dar a iesit usor cu ceva solutie ce aveau cei de la spalatorie. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
folosesc wd-40
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Probl;ema cu bitumul sau ce o fi o am si eu. Cineva mi-a recomandat motorina.
Canon ce e ala wd-40? Merci |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/WD-40 e chiar bine documentat
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Ar trebui sa dispara treptat dupa cateva vizite pe la spalatorie. Daca sunt priceputi, stiu ei ce trebuie folosit.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Du-te la spalatorie si cere un degresat e cam 30 lei dar scapi de probleme.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:03 |