caldura putina pe dreapta
![]() ![]() ![]() |
caldura putina pe dreapta
B-27-GLK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004CLIMA
- B-27-GLK
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
aceasi problema o aveam la supernova. nu am gasit ce avea dar poate stie cineva si ne lamureste si pe noi.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ai demontat vreodata cochilia de sus a bordului? Intreb, pentru ca aceasta are pe ea canalele pe care iese aerul cald din tubulatura colectoare. In momentul remontarii, daca aceasta cochilie nu este impinsa cat trebuie in fata, canalele sale nu pica "buza in buza" cu celelalte, iar aerul iese pe unde nu trebuie. Asta in cazul in care nu iese aer deloc pe o parte. Daca totusi iese aerul cu aceeasi intensitate peste tot si doar temperatura difera, nu mai stiu..
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
B-27-GLK |
![]()
|
am demontat toate sant la locul lor problema este ca baga rece nu baga cald
foarte tarziu baga caldura, de curiozitate stie careva cat este un calorifer nou poate o fi infundat This post has been edited by B-27-GLK: 16 Feb 2008, 20:02 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004CLIMA
- B-27-GLK
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai daca ar fii infundat nu ar mai intra caldura pe partea stanga.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
B-27-GLK |
![]()
|
am zis ca sar putea sa fie infundat deoarece furtunele de la calorifer sunt calde ,sar putea sa nu treaca prin tot caloriferul apa sa treaca doar la inceputul lui avand in vedere ca furtunele caloriferului sant spre stanga masini poate caldura care o da o fi de la furtune daia am intrebat daca a mai patit cineva asa ceva poate ma lamurea si pe mine
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004CLIMA
- B-27-GLK
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa desfaci cochilia de sus a bordului si sa verifici si furtunele sa nu fi iesit vreunul si in loc sa directioneze aerul unde vrei tu , el il imprastie in bord .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
B-27-GLK |
![]()
|
am dat jos cochilia de sus de mai multe ori furtunele sant la locul lor mai ales ca sant destul de rigide nu prea pleaca ele de la locul lor asa usor de bagat baga aeroterma pe dreapta da baga rece
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004CLIMA
- B-27-GLK
|
|
B-27-GLK |
![]()
|
problema sa rezolvat am schimbat caloriferul si acum merge foarte bine
cel vechi era infundat si am preferat sa pun altul cu toate ca l-am desfundat si pe cel vechi care e in stare buna acum ( e de reazerva) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004CLIMA
- B-27-GLK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:59 |