probleme de fabricatie!, productia logan oprita!
![]() ![]() ![]() |
probleme de fabricatie!, productia logan oprita!
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Hai sa va zic una si mai tare! Am un prieten care are comanda de 2 Loganuri, la IPSO. Si l-au anuntat baietii sa se duca pe 25 decembrie (in ziua de Craciun) sa ridice masinile.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 7 Dec 2004, 13:00) Hai sa va zic una si mai tare! Am un prieten care are comanda de 2 Loganuri, la IPSO. Si l-au anuntat baietii sa se duca pe 25 decembrie (in ziua de Craciun) sa ridice masinile. ![]() ![]() ![]() BU HU HU HU HU nu e IPSO, E Mos Craciun !!! PS Mos Craciun ar trebui sa i le aduca acasa !!!...pe horn !!! This post has been edited by mewtwo: 7 Dec 2004, 13:24 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Broblem pe hornu' mei !
Daca se blocheaza directia infunda naibii cosu' omului ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
la consumul pe care-l are ar trebuii sa aduca Mosu' si o benzinarie...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 5 Dec 2004, 20:57) zice maxx "yo am ambition si zic ca nici nu se compara cu servo-directia de pe solenza, merge foarte bine, haideti sa nu mai acuzam si sa incercam sa ajutam ceea ce dacia incearca sa faca, voi numai sa criticati stiti ???" I-auzi briul ! Si ma rog matale de ce nu se compara. Explica-ne si noua cit de "galactica" este servo directia pe LGN. Eu inteleg ca ai LGN dar ceea ce spui tu suna ca laudele lui misterb la adresa PSD+PUR. Fortate! eu am si slz si lgn, iar cind trec de la una la alta simt clar diferenta si la directie si la ambreiaj... |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
spunele si unora de pe aici...fac pe expertii...apoi ne intoxica cu partidele lor...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Un lucru e clar fiecare posesor de Dacie o sa zica ca a lui e mai buna
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Gip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 December 04 ![]() |
Mai oameni buni de ce sunteti rai cu Logan-ul? Mie mi se pare o masina buna la banii pe care-i dai. Recunosc ca am vrut sa-mi i-au Logan Ambition, dar cand mi-au spus ca daca platesc la inceputul lui noiembrie poate ca o s-o am in martie m-am cam iritat. Ceea ce a pus capac a fost ca s-au purtat cu mine de parca eram ultimul om, de parca daca m-am dus sa intreb de Dacia sunt la mana lor pentru ca nu mi-as permite alta masina. Vreau sa spun ca s-au purtat cu o nesimtire specifica functionarilor publici care stiu ca esti la mana lor. Uite asa m-am enervat si m-am dus la Skoda si mi-am cumparat un Combi in leasing. Nu vreau sa fac comparatie intre masini acum ci doar sa spun ca totusi Loganul e o masina buna la raportul calitate(+dotari)/pret doar ca inca mai evem de lucrat la "romanisme". Tot la capitolul "romanisme" se incadreaza si greselile de fabricatie.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Stiu ca un fabricant auto ce se respecta nu se ocupa cu fabricarea tuturor componentelor auto, multe dintre acestea sunt comandate la furnizori externi.
Eu cred ca Dacia implicit Logan cam in zona asta au probleme. |
-------------------- Kox
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Am citit si eu pe aici ce aberatii s-au mai debitat, ce va mai poate capul si am hotarat sa zic si eu ceva.
Dupa parerea mea nu cred ca s-a sistat nici o productie la Logan din simplul motiv ca atunci cand s-a deschis acest thread la televizor bubuia cu reclama la Logan, reclama care am impresia ca se mai da si acum(cel putin ultima care am vazut-o a fost duminica). Ori astia de la Dacia au un marketing de tot kktu' , ori noi dam in paranoia cand auzim un zvon despre Logan. Parerea mea, ca sa nu fie discutii, deci doar o parere, ca eu nu lucrez in televiziune sau publicitate. This post has been edited by SilviuB: 14 Dec 2004, 17:36 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Eu propun sa inchideti topicul pt. ca eu nu am auzit sa se sisteze productia nici macar dupa accidentul de la Arad.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
@SilviuB
N-are legatura, publicitatea oricum e contractata si platita dinainte. Ce, crezi ca retragi o reclama asa, ca-ti vine tie? Poti, dar de platit tot platesti, asa ca mai bine o lasi acolo unde e, n-are cum sa dauneze, comenzile curg in continuare si avansul se incaseaza in conditii nesimtit de avantajoase pentru dacia groupe renault. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am vazut la dealer nu cred ca nu e nici o problema cu productia, era lume care ridica sau comanda masini ca la balamuc.
Asta nu inseamna ca n-ar avea masina bube. Numai ca e posibil sa se fi luat decizia rezolvarii din mers a problemelor. Sunt sigur probleme cu fantasticul sistem informatic. Nu stiu ce masinarie au astia ca server, dar cred ca functioneaza mai mult pe baza de scripeti si rorti dintate decat pe baza de procesoare. Spun asta pentru ca agenta de vanzari mi-a spus ca dupa ce a introdus datele comenzii, i-a iesit listingul dupa 24 de ore. This post has been edited by Ake: 15 Dec 2004, 18:16 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:06 |