Ati auzit de sistemele de hiperfiltrare a apei ?
![]() ![]() ![]() |
Ati auzit de sistemele de hiperfiltrare a apei ?
b64chr |
![]()
|
||
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pentru asta merg filtrele cu carbune activ si ioni de argint, din gasca Brita. Pe incercate.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De acord. Dar stim cu totii ca o inventie cu adevarat utila e preluata rapid, cu sau fara plata drepturilor de autor, si raspindita in toata lumea. Nu e nevoie s-o vinda nimeni din usa in usa.
Merg si cu autobuzul, si cu tramvaiul, si cu metroul. Stiu ce vrei sa spui. Dar pina la a ne declara un Brutus drept o natie de nespalati... Imi e si frica sa-l intreb pe colegul nostru daca bunica lui, cind pleca la prasila a doua manuala, isi punea dusul in droaga ca sa se spele la terminarea fiecaror 10 rinduri de porumb. This post has been edited by corbex: 27 Feb 2008, 21:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Lasa, ca e logic sa transpiri dupa ce prasesti un hectar la 40 de grade in bataia soarelui, si mai ai si 2 kilometri pana unde ai pamantul, dar mirosul clasic romanesc de vodka saniuta amestecata cu tigari carpati combinata cu consumatorul nespalat de o luna cu haine pe el spalate doar la cumparare, intalnit in mai toate autobuzele si personalele de pe la noi, n-are nici o legatura cu prima situatie. Cati au umblat prin vest, nu cred ca au stat cu carligul pe nas cand au mers cu autobuzul si n-au fost loviti de aerul de "la tati ni-i greu" pe care il intalnesti din belsug la noi.
Revenind la apa potabila, daca ar fi ceva sa ma intereseze, ar fi reducerea gustului de clor, de exemplu, apa de la robinet de la Iasi e mult mai buna (aduce cu cea de izvor) decat cea de la Constanta, cea din urma fiind cam albicioasa si cu un gust usor sarat, nu prea placut. Restul ca, beau o apa sterila, sunt placebo. La cate milioane de microbi sunt in jurul si mai ales in aerul nostru, daca ar sti cei ce cauta mediu steril cam cati microbi intra in organism cand respira sau trag aer pe gura, ar trece imediat la masti de gaz. Ce nu inteleg ei insa e ca, respectivii microbi au un rol ca de medicament, in sensul ca stimuleaza sistemul imunitar al organismului sa-si regleze nivelul de anticorpi in functie de mediul in care traiesc, asa ca ei sunt un rau necesar. La copii insa, e mai bine sa-i ferim de apa de la robinet in primii 2-3 ani de viata, sa se acomodeze treptat cu microbii, nu cu vreo doza brusca, asa ca sunt de acord cu intentia initiatorului. |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Corbex cred ca ma confunzi cu vreun prieten de-al tau...Nu eu fac statisticile astea si nici nu vreau sa-ti vand Colgate sau Camay daca esti multumit cu sarea sau lesia
Ma bucur ca esti roman mandru, dar nu ma incanta felul in care suntem vazuti afara: "Igienă precară la români Într-un an, românul consumă două tuburi de pastă de dinți, două sticle de șampon și vreo 12 deodorante. În medie, românii își schimbă periuța de dinți o dată la 3-4 ani, obiceiuri care ne poziționează pe ultimul loc în Europa la consumul de săpun, detergent și pastă de dinți. Acest nivel de consum este la jumătatea celui din țările vecine și reprezintă un sfert din cel înregistrat în vestul Europei sau în Statele Unite. Circa 40% dintre români își spală părul o dată pe săptămână sau mai rar și circa 15% nu au folosit niciodată un deodorant." sursa: http://fh.eurolobby.ro/un_an_ue/romnia-n-c...i-bune-maniere/ |
--------------------
**
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 27 Feb 2008, 22:26) Ce nu inteleg ei insa e ca, respectivii microbi au un rol ca de medicament, in sensul ca stimuleaza sistemul imunitar al organismului sa-si regleze nivelul de anticorpi in functie de mediul in care traiesc, asa ca ei sunt un rau necesar. Ai idee ce inseamna un complex antigen-anticorp ??? In rest ai perfecta dreptate....dar cu reglarea nivelului de anticorpi .... e cam aiurea. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O mica observatie. Apa de la robinet tratata prin filtru de carbon e destul de pura, dar spre deosebire de apa MINERALA plata de la magazin nu are si sus nunmitele mierale (Ca, K, Mg etc).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 27 Feb 2008, 22:41) "Igienă precară la români Într-un an, românul consumă două tuburi de pastă de dinți, două sticle de șampon și vreo 12 deodorante. probabil ca-si iau produsele de la Amway ca am inteles ca alea tin mult ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 27 Feb 2008, 22:26) Lasa, ca e logic sa transpiri dupa ce prasesti un hectar la 40 de grade in bataia soarelui, si mai ai si 2 kilometri pana unde ai pamantul, dar mirosul clasic romanesc de vodka saniuta amestecata cu tigari carpati combinata cu consumatorul nespalat de o luna cu haine pe el spalate doar la cumparare, intalnit in mai toate autobuzele si personalele de pe la noi, n-are nici o legatura cu prima situatie. Cati au umblat prin vest, nu cred ca au stat cu carligul pe nas cand au mers cu autobuzul si n-au fost loviti de aerul de "la tati ni-i greu" pe care il intalnesti din belsug la noi. ce mai tare faza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cateodata cand ma urc in lift ma loveste o duhoare de cocina de porci....Nici la tara la bunici nu miroasea asa ...
![]() |
--------------------
**
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Asa informativ , transpiratia proaspata nu miroase , miroase cind transpiri pe piele pe care au avut timp sa se dezvolte bacterii . Cu cit mai multe bacterii cu atit mai puternic mirosul . Deci dus , macar zilnic cu sapunire putin mai insistenta pe la incheieturi (incheieturi nu inseamna numai " la subrat , pentru cine nu stie ) ".
Ma gindesc cu groaza cite tari arunca diverse lucruri(mai ales productii omenesti sau tot omenesti da spitalicesti ) in sistemul de canalizare care ajunge in Dunare . Stiu si eu ca apa potabila este atent monitorizata de DSP , iar in perioadele de inundatii (cu mortaciuni) se creste mult cantitatea de clor din reteaua de apa potabila . This post has been edited by logan1.5dci: 18 May 2008, 10:35 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
adiy76 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 November 08 ![]() |
salutare tuturor!
sunt nou venit pe acest forum. din intamplare, cautand pe google un subiect similar, am gasit acest post si m-am gandit sa expun si teoria mea in cel mai scurt mod cu putinta. pt asta am realizat un material video (6 minute), care cred eu, vine ca un raspuns vizual in completarea dezbaterii in cauza. va recomand sa vizitati www.adrian-sistemehiperfiltrare.blogspot.com (precizez ca nu fac reclama nimanui iar concluziile le va trage fiecare) vizionare placuta |
--------------------
wv
t4
multivan, '93, 1.9 TD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:40 |