[VIDEO] '08 WRX vs '07 3MPS
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] '08 WRX vs '07 3MPS
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
prea mult fas pentru Impreza/Evo !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Prefer Mazda,imi place mai mult ca design exterior.Ca performante nu stiu ce sa zic,din film n-a reiesit care ar fi mai buna.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto Mazda
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
mircea_mzd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 08 ![]() |
Nah avand o mazda ce pot sa zic tin cu mazda 3 MPS. Dar..este un "dar" era o idee daca MPS era dotat si el cu o tractiune integrala ca "Mama ei" mazda 6 MPS dar in rest masina arata bine si se comporta excelent pe pista si pe strada asa declara profesionistii . Dar nici Impreza nu arata rau, arata destul de bine. Aaa..performantele la Mazda 3 MPS poi un motor 2.3l (4 cilindri supra-alimentat) dezvoltand 260 CP cutie in 6 rapoarte si tractiunea fata, diferential de frecare limitata (TCS-ul cred dar nu sunt sigur ca e asta) acceleratia 6.1 ..cam slabutz
![]() |
--------------------
Mazda
3 Sport 1.6l 105 CP
2008 B 78 NZM
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"prea mult fas pentru Impreza/Evo"
Fasul e pentru Imprexa WRX STI, nu WRX, si Evo e bate cu aia, nu cu WRX-ul normal... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:27 |