DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme usa dreapta

ursul_martinica
post 5 Feb 2008, 22:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor!cred ca mi s-a rupt un bolt(cred ca asa ii spune)de la usa dreapta...daca o deschid coboara toata usa cam 2-3 cm...
se si simte cand o deschizi...neste meseriasi mi-au zis ca e boltu si ca ma costa cam 1 mil si cam o zi sa mi-o repare...ceva sfaturi?

--------------------
Dacia Logan 2004 - B 559 ANA
''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CIPTUNING
post 6 Feb 2008, 00:31
Post #2

Membru autentic

Cumpara doua bolturi de cielo (de preferat schimba-le pe toate si de la celelalte usi), cam 2 lei bucata, daca nu gresesc. Baga lichid degripant la greu pe cele doua balamale si roaga-te sa nu fie blocate atat de tare, incat sa necesite incalzirea cu flacara oxiacetilenica (adio vopsea). Daca ies prin bataie cu ciocanul si dornul, le poti schimba si singur. Daca nu...flacara pe ele la meserias. Mai cauta, ca sigur iesi mai ieftin de 1 milion, nu trebuie sa fie un super service pentru asta. Probabil dureaza o zi la dansii, inclusiv vopsitul si uscatul balamalelor..

This post has been edited by CIPTUNING: 6 Feb 2008, 00:34

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
Other
post 6 Feb 2008, 01:19
Post #3

fost membru UTC

From: Tg-Jiu

Am patit la fel la DSN . S-a rezolvat intr-o ora ... Un sudor meserias , s-a folosit de sudura oxiacetilenica si electrica , am protejat in jurul balamalelor cu carpe ude ... Dupa ce am schimbat bolturile am vopsit balamalele cu pensula si nici nu se cunoaste interventia . Pentru un meserias este o operatie banala si nici pe departe nu te costa un milion ...

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Clima - GJ-xx-xxx
+
ursul_martinica
post 7 Feb 2008, 18:23
Post #4

Membru incepator

Multumesc pt raspunsuri...o sa caut bolturi de cielo si o sa le schimb pe toate...o idee buna cu carpele ude... smile.gif Multumesc inca o data...Drumuri bune tuturor

--------------------
''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
+
bebin
post 8 Feb 2008, 01:21
Post #5

Membru incepator

mare atentie cu usile ca au balamalele sudate (o prostie) eu am avut o balama rupta cu tot co bolt si am muncit vreo 5-6 ore cu suduri si flacari (vopseaua ardea in flacari ca ana lesko) dar cu balama de dacie normala ,un flex si sudura sa rezolvat mandru.gif

--------------------
dacia solenza europa 1,4mpi 2005
+
metrix4you
post 9 Feb 2008, 18:32
Post #6

Pasionat de Solenza

From: Giurgiu

am si eu o mica problema cu usa fata dreapta.acum dupa ce s-a cam topit zapada si s-a uscat toata zeama cu sare si cu alte prostii de pe sosea a inceput sa faca figuri usa.
Se deschide mai greu si de inchis la fel.Am dat cu spray wd40 , dar degeaba.si se aude ca si cand ar rontaii ceva.
Aveti ceva idei ?sa chimb vreun bolt ?

--------------------
Dacia Solenza 2003 Rapsodie - Gr-03-EGV
... doar eu si "Solnitza" mea ...
+
ursul_martinica
post 16 Feb 2008, 14:12
Post #7

Membru incepator

revin..am incercat sa il scot eu cu ciocanul si dornul...se pare ca nu merge mad.gif ...deci va trebui flacara...imi poate recomanda cineva un meserias care sa lucreze intr-o sambata si sa nu ma jupoaie de bani?multzam anticipat si drumuri bune

--------------------
+
RaVeN_BA
post 19 Feb 2008, 11:34
Post #8

Solentzar

From: Galati

mie mi s-a rupt balamaua pe dreapta. am fost la un nene meserias, mi-a sudat-o (protejand vopseaua cu carpe ude) si nici nu se cunoaste (decat locul unde e sudata pentru ca nu am vopsit-o inca). toata operatiunea a durat aprox 2 h si mi-a luat 400.000 lei vechi (40 RON).

--------------------
Dacia 1310 TLX / Solenza Clima | 1992 / 2004 | - GL-85/23-XXX
+
pskint25
post 22 Feb 2008, 14:19
Post #9

Membru de ieri pe maine

From: Aproape

eu am patit-o si m-au rezolvat baietii de la nesti la ambele usi fata.

--------------------
Dacia Solenza 2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS - B81PSK
Always ahead!
+
reddacy
post 22 Feb 2008, 15:46
Post #10

Membru autentic

From: In inima Ardealului

si eu tot pe dreapta am problema,la boltul de jos,si am gasit de solenza,mai ramane sa merg la meserias ca e intepenit rau.

--------------------
dacia solenza 2003 scala - AB-29-RAZ
+
ursul_martinica
post 22 Feb 2008, 19:03
Post #11

Membru incepator

si la mine tot boltul ala e(dreapta fata jos) tongue.gif

--------------------
+
danygaro
post 23 Feb 2008, 22:40
Post #12

Membru autentic

Pana la inlocuit bolturi, incercati cu spray degripant, dat fara zgarcenie, nu este o avere, si balansat usa de muuuulte ori. Apoi dat cu vaselina , cat mai buna si balansat din nou. In timp mai aspectati balamelele, sa nu se ancraseze. Doar nu se de utza vreun elefant pe porteire biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003 - Confort - Lot refuzat la export - CT-96-PIX
Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.

Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat,
Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st May 2025 - 03:46
Forum Renault