DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> clamite faruri, se gasesc sau nu de cumparat?

macariecristi
post 3 Mar 2008, 21:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut! am avut un mic incident cu masina, si drept urmare la farul din stanga mi s-au rupt clamitele (e vorba de acele clamite care tine farul prins de caroseria masinii)! acum vin si cu intrebarea: stie cineva daca se gasesc clamite de alea de cumparat sau va trebui sa cumpar tot farul???
sau macar daca se pot lipi...si daca da rog sa-mi spuneti si mie cu ce substanta se poate lipi si sa tina si bine!!
inca ceva...un pret informativ pt far solenza!! sa stiu...poate totusi ii dau un ciocan si duc la casco:D!!

Multumesc anticipat!!

--------------------
dacia solenza 2003 scala - BC-86-CRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniM
post 3 Mar 2008, 21:08
Post #2

Membru autentic

From: Gugulania

topicul trebuie mutat la 'piese'..pret far aproximativ 105 ron

This post has been edited by daniM: 3 Mar 2008, 21:09

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
bogdanmardare
post 4 Mar 2008, 11:08
Post #3

Un membru

From: Bucuresti

Salut,

Am incercat si eu sa lipesc exact urechile de prindere ale farului vara trecuta, un weekend intreg...
Am folosit solutii de lipit gen "A+B" de la Locktite si Bison, ca si un Poxipol transparent cu doua componente si degeaba. Plasticul acela este destul de casant si nu se lipeste bine. Gaurile din tabla masinii nu cad perfect cu urechile de prindere ale farului (si in manualul de reparatii spune ca se incepe montajul cu surubul de jos dinspre semnalizator), asa ca se desprind din lipituri cand strangi suruburile.
Cel mai bine cumperi un far nou, atentie ca in targ au si facute in Turcia, mai ieftine cu 2-300 de mii, dar nu asa bune (Mai bine cumpara de origine, stii ca cel putin nu se abureste biggrin.gif ). Nu uita sa mergi in service pentru reglaj dupa montare (daca nu cumva il si montezi acolo).

Spor.

This post has been edited by bogdanmardare: 4 Mar 2008, 11:09

--------------------
Dacia Sandero 2016 0.9 TCe - B 63 ***
+
YR-ZBG
post 4 Mar 2008, 12:36
Post #4

membru sufletist

Salut...
eu am lipit la un prieten acele urechi...
La cald folosind un pistol de lipit si bagand niste agrafe d'alea de prins colile de hartie in urechi. Adica am tinut pistolul de lipit pe agrafa pana s-a a incept sa se inglobeze in urechea de plastic. Practic am facut niste insertii metalice.

Intr-adevar nu pica perfect la gauri si pt ca se tot pleznea lipitura i-am ovalizat gaurile pe masina si am montat farul "fara" probleme. Am pus "" pt ca a fost necesar sa dam jos bara pt a putea lucra lejer la gauri.

Apoi s-a dus la service unde i-a facut reglajul...

--------------------
Dacia Sandero 2009
Slz....buna masina...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 22:05
Forum Renault