clamite faruri, se gasesc sau nu de cumparat?
![]() ![]() ![]() |
clamite faruri, se gasesc sau nu de cumparat?
macariecristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- BC-86-CRS
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
topicul trebuie mutat la 'piese'..pret far aproximativ 105 ron
This post has been edited by daniM: 3 Mar 2008, 21:09 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am incercat si eu sa lipesc exact urechile de prindere ale farului vara trecuta, un weekend intreg... Am folosit solutii de lipit gen "A+B" de la Locktite si Bison, ca si un Poxipol transparent cu doua componente si degeaba. Plasticul acela este destul de casant si nu se lipeste bine. Gaurile din tabla masinii nu cad perfect cu urechile de prindere ale farului (si in manualul de reparatii spune ca se incepe montajul cu surubul de jos dinspre semnalizator), asa ca se desprind din lipituri cand strangi suruburile. Cel mai bine cumperi un far nou, atentie ca in targ au si facute in Turcia, mai ieftine cu 2-300 de mii, dar nu asa bune (Mai bine cumpara de origine, stii ca cel putin nu se abureste ![]() Spor. This post has been edited by bogdanmardare: 4 Mar 2008, 11:09 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Salut...
eu am lipit la un prieten acele urechi... La cald folosind un pistol de lipit si bagand niste agrafe d'alea de prins colile de hartie in urechi. Adica am tinut pistolul de lipit pe agrafa pana s-a a incept sa se inglobeze in urechea de plastic. Practic am facut niste insertii metalice. Intr-adevar nu pica perfect la gauri si pt ca se tot pleznea lipitura i-am ovalizat gaurile pe masina si am montat farul "fara" probleme. Am pus "" pt ca a fost necesar sa dam jos bara pt a putea lucra lejer la gauri. Apoi s-a dus la service unde i-a facut reglajul... |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:05 |