Dati shpaga de obicei in service?
![]() ![]() ![]() |
Dati shpaga de obicei in service?
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cand faceam reviziile la reprezentanta din Constanta dadeam ceva mecanicului, la Tulcea am incercat si cei de acolo nu primesc spre surprinderea mea. Oricum nu mi se pare cuvantul spaga potrivit, mai de graba un ciubuc sau o atentie
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Depinde de service si de cum se poarta cu mine si cu masina.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Faci pariu ca nu ai inteles intrebarea?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 9 Jan 2011, 21:38) Cand faceam reviziile la reprezentanta din Constanta dadeam ceva mecanicului, la Tulcea am incercat si cei de acolo nu primesc spre surprinderea mea. Oricum nu mi se pare cuvantul spaga potrivit, mai de graba un ciubuc sau o atentie ![]() hai bre cum sa ia spaga aia de acolo ......aia dau ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ce au in beci?
|
--------------------
0.00
%
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cardinale, e vorba de un beci acustic, nu de un beci normal
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Richelieu |
![]()
|
Suna cunoscut.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ca sa nu se simta oamenii stanjeniti, ii intreb mai intai daca pot sa le ofer ceva. Iar ei se uita la mine si zic : - Lasati, nu este nevoie, sunteti amabil , nu trebuie, stati linistit...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ba eu cred ca esti masochist si ii intrebi ca sa te poate injura mai cu spor.....mamanci calule ovaz???
10 Jan 2011, 21:41: QUOTE(Richelieu @ 10 Jan 2011, 19:45) cate un prafos deturnat si dat spaga apoi...mai ceva caucioace....d'astea de trebe la casa omului This post has been edited by l@u: 10 Jan 2011, 21:41 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
Mi-am permis sa aranjez eu propozitiile incat sa aiba coerenta.
QUOTE(rodi @ 10 Jan 2011, 20:48) Ei iti spun sa nu mai postezi pe DC, iar tu le raspunzi: QUOTE(rodi @ 10 Jan 2011, 20:48) This post has been edited by Richelieu: 10 Jan 2011, 21:46 |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Nissan_Murano_V6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
Intotdeauna inainte sa inceapa lucrul la masina (revizia), le strecor in buzunar sa fie acolo de un suc
|
--------------------
Nissan
Murano
2007
- DJ-XX-XXX
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Cat se mai da spaga in service?
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Variantele din topic nu prea mai sunt de actualitate... daca dai 1-2 sau 5 lei "spaga", te iau aia in suturi si te dau afara.
![]() This post has been edited by Maskatu: 25 Feb 2011, 00:18 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Intre 20-50ron
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:51 |