DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cateva piese noi noute, cateva pareri, va rog

dorinromeo
post 5 Feb 2011, 07:55
Post #1

inca incepator

Group: Members
From: Cluj-Napoca

am gasit intamplator la un batran (care a lichidat un stoc de piese de la nu stiu ce intreprindere) cateva piese noi noute si la pret rezonabil dar nu stiu ce sa fac. oare sunt valabile? aer o bobina de inductie cu rezistenta de balast, aceea de sf. gheorghe cu 15 lei, are releu de incarcare mecanic (acela pe care scrie "serii ducellier") la 10 lei, seturi de jiglere originale (cred) are releu de incarcare din acela cu talpa de aluminiu si capac de ebonita, cam 10X10 cm si inaltime cam 3 cm (din asta nu am vazut pe Dacii), are alternator nou de 35A, cred ca la 25-30 lei il pot cumpara. cam asta ma intereseaza pe mine. in rest, are set de 1300 de uzina, cuzineti de toate marimile, placa de presiune si disc de ambreiaj de 180, bucsi, rulmenti, volanta de 160, yale cu chei si multe alte maruntisuri. daca va foloseste ceva, va trimit telefonul lui pe PM.

--------------------
Dacia 1310 1998
Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
unikat45
post 5 Feb 2011, 13:46
Post #2

Membru autentic

Group: Members

preturile sunt bune daca piesele sunt noi.. .
in principiu: o bobina mai bunicica cam 30 lei releu de incarcare electronic cam 15 lei
un set motor cam intre 280 si 500 lei depinde de producator... o yala nu o gasesti cred sub 20 lei noua..(un amarat de maner de usa la CN4, de srl ,era sa ma coste 25 lei)...mergi in unu doua magazine cu o lista si vezi ce se merita sa iei si ce nu..pentru mine clujul e prea departe..era bun un alternator nou la banii astia:))

--------------------
Dacia 1310 Dacia 1310 - IS 01882 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 17:21
Forum Renault