De Ce Oare, Scade Turatia????
![]() ![]() ![]() |
De Ce Oare, Scade Turatia????
Eu Alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|||
Vlady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 December 07 ![]() |
Verifica releul de pe alternator....
|
--------------------
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
pai nu s-a bulit cand am facut accident ca l-am smuls d-acolo si sa fie acum????/
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
In momentul in care dai drumul la statie, aeroterma, lumini sau oricare alt consumator, alternatorul intra in excitatie.Atunci se debiteaza curentul pentru mentinera lui in instalatie si incarcarea bateriei.
Cand alternatorul intra in excitatie, el opune ceva rezistenta sensului de invartire a motorului.Ceva genul ca il invarti mai greu si automat scade turatia. De exemplu, cand am relantiul la 900 RPM si dau si aprind faza scurta, relantiul scade la 700RPM dar usor isi revine. 24 Feb 2008, 22:27: QUOTE(Eu Alex @ 24 Feb 2008, 22:20) ce ai smuls?tu nu ai releu de incarcare? This post has been edited by apollo: 24 Feb 2008, 22:27 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Eu Alex |
![]()
|
ba da apollo,dar atunci s-a smuls de pe alternator si e putin ciobit!!!!!dar pana acum n-a facut asa!!!!poate e cum zici tu!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
atunci refa masa pe masina.
Cauta un cablu gros si pleci de pe minusul de la alternator->caroseria masinii->motor-> minus la baterie. Cu incarcarea cum stai? Refa acea masa si prinzi firul cum ti-am zis mai sus. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:25 |