DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bord Dacie CN4 varza

intercity2008
post 26 Feb 2008, 22:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,
Fac ce fac si tot aici pe forum ajung :) Sunt mandrul posesor al unei Dacii din '96. Masina la origini a avut bord scoica, dar in urma unor sedinte de tuning (un accident si multi km de taxi), a suferit o schimbare radicala: i s-a pus bord CN4, cu socul undeva in dreapta volanului, cu casetofonul in dreapta volanului la nivelul manetei de stergatoare (adica nu mai are trapele de aer) si bineinteles, fara caldura! Am fost nevoit sa cumpar o aeroterma tip clasic pe care am montat-o ghiciti unde: ... in torpedou din cauza multimii de fire si de cabluri din spatele bordului. Calorifer bineinteles ca nu are => e mai frig in masina decat afara :D Aeroterma sufla aer cald dar pana ajunge la mine se raceste :P

Acum ca am facut aceasta scurta descriere am doua intrebari:

1. Oare mai pot aduce eu aceasta masina la un standard macar de bun simt si fara cheltuieli prea mari?

2. Care este turatia motorului recomandata? (A mea cand sta la 900 pierde curent si cum scade sub 900 se aprinde becul de la motor).

Va multumesc

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.4 2008 - DB-06-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrianne
post 27 Feb 2008, 06:11
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

La bordul CN3 sau 4, cu caldura standard, se mai pune caloriferul vechi de sub parbriz (cel lung) si este caldura ok, astfel incat eu merg doar pe treapta 1 sau 2 de la aeroterma. Se face ok bordul cu rabdare si timp.

--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B44UCJ
parerea unui amator...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 19:53
Forum Renault