invitatie CZONE, torrent
![]() ![]() ![]() |
invitatie CZONE, torrent
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu ca abonat czone, pot sa ma autoinvit pe czone, chiar daca sunt dat afara, etc. momentan sunt cumintel si am cont pe tracker de ceva vreme, dar va spun ca nu mai este ce a fost, si asta nu de curand, de la vestitul atac impotriva lor, ci de aproape 1an. am alte tracker-e mult mai bune, ca volum si calitate de "materiale" uploadate.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ofer si eu o invitatie pe filelist daca sunt doritori
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@bogan_dsn - Eu vreau. Iti trimit PM cu adresa de mail?
ms Am 2 invitații disponibile pe bitt torrents. LE Mai am și pe Xplor Torrents. This post has been edited by Lostboy: 17 Feb 2009, 11:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Cu o invitatie pe torrentbits.ro ma poate ajuta cineva?
Asta a fost singurul torent pe care l-am folosit si mi-a placut. Dar nu am mai intrat pe cont de vreo 3 ani si l-am pierdut. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
sxplukasboy |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 February 09 ![]() |
Dau cont iplay pentru invitatie sau cont czone pm
|
--------------------
dacia
1100
1987
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 17 Feb 2009, 11:55) Cu o invitatie pe torrentbits.ro ma poate ajuta cineva? Asta a fost singurul torent pe care l-am folosit si mi-a placut. Dar nu am mai intrat pe cont de vreo 3 ani si l-am pierdut. nu se mai dau deloc invitatii. o perioada primeaui o invitatie la fiecare 5 terra upload, acum s-a scos si chestia asta. am inteles ca nu o sa se mai dea drumul la invitatii, ramane asa, cerc inchis... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu stiu daca merge pus aici... dar am si eu o intrebare.... pot mari cumva viteza de upload? (care momentan nu sare de 50kB\s)
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
depinde de unde tragi. de pe trackere publice, e normala viteza mica, majuritatea iau si inchid, nu au nici o obligatie. daca ai limitare de la provider, foloseste utorrent cu criptarea activata. eu asa trebuia sa fac cand aveam upc.
|
--------------------
dacia
1310
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu asa in necunostinta de cauza..
Pe ce trackere stati voi? Am cont pe Czone, si e praf si pulbere.. (98% din torrente le trag cu peste 3mb/s ceea ce e foarte bine, dar la upload situatia sta diferit) - din auzite trebuie sa stai sa downloadezi chestii inutile care au multi leecheri doar de dragul ratiei.. hmm , NU agreez! Mai am cont pe demonoid, unde treaba e foarte roz.. de tras e dupa noroc dar am prins si 1.5MB/s (fara seederi din ro) ceea ce e excelent, uzual 500-300kb ceea ce e multumitor. Iar ratia nici nu o contorizez.. (nici ei ![]() Exista asa ceva (cu ratie user-friendly) din .ro si care sa nu fie plin numai de pr0n ca sa poti face ratie (sau sa nu conteze ratia)? Contul Czone il folosesc rar, doar cand ma grabesc sau pt dvd-uri romanesti (subtitrate ro), in rest merg pe demonoid, si altele free (mininova.. etc) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
slaiciprian |
![]()
|
1ingeneral faci ratie cu torrente mari, pe care nu le tine multa lume in calculator. pe torrentbits eu fac cu un joc de 9 giga.
2. foloseste programe de marit ratia, gen greedy. |
--------------------
dacia
1310
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poate e cazul sć deschideți un port pentru upload.
This post has been edited by MAERSK: 21 Feb 2009, 07:59 |
--------------------
-
-
- Cānd vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Sip |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 March 09 ![]() |
sal care imi da si mie o invitatie pe vreun torrent din asta .? ms ... gt_sip@yahoo.com
|
--------------------
Mustang
Shelby
1987
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Stie careva daca s-a intamplat ceva cu filelist?Nu mai pot intra!Nu imi apare nici pagina de login...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
e mort.... nici eu nu pot sa intru de vreo 3 zile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
nu merge filelist....e in revizie
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Wonderful News! CZTeam Tracker decided to open the gates for new users. This is probably the last free sign up around here so you`d better hurry and spread the news. Inactive accounts are deleted regularly so we recommend you to use them wisely! Leech, seed, forum/comments activity, having a positive ratio and being a good member makes you the right person for our tracker. It's not the size of the boat but the motion in the ocean therefore... The Free Sign Up will end shortly |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mulțumesc.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
m-am inregistrat si eu acum..ce rht de site, nu inteleg ce atata tevatura cu invitatiile alea, folosesc demult iptorents si e mult mai beton.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu cred cć ai transfer de 6-7 MB/s īn ambele sensuri pe iptorrents.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sau 10.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a..deci asta e diferenta...la iptorrents am 4 down, si maxim 1 up, asa in medie, nu e mare diferenta, decat ca fac mai greu ratio-ul ala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Frumos era sa platiti, nu sa furati.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
nu fura nimeni, eu numa demo-uri si free-uri dau jos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si eu la fel.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
einstein1984 |
![]()
|
S-a inchis perioada de inscrieri.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu credeti ca sunteti mai vulnerabili pe trackerele astea decat pe cele publice, de unde iei si pleci - si nu ai cont, ratio inregistrat, adresa de email?
This post has been edited by AIX: 27 Apr 2009, 09:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
uimitor, am tras azi de pe torrentbits si am atins viteze si de 10 mega pe secunda curat. aproape mai bine decat in reteaua metropolitana. un prieten mi-a spus ca el asa trage de o perioada buna. asa e si la voi care aveti cont acolo?
|
--------------------
dacia
1310
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Depinde mai mult de "seed-erii" de la care iei decat de tracker.
Exemplu : eu sunt vecin de scara cu tine, avem internet de la acelasi provider deci suntem in aceasi retea. Amandoi avem cont pe tracker-ul X. Eu i-au un torrent, il termin si il las la seed, dupa 3 zile tu iei acelasi torrent si te miri de viteza de download. Dar tu de fapt downloadezi de pe calculatorul meu, aflat la cativa metrii distanta. Chestia asta se aplica si la nivel de cartier sau chiar de oras. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:43 |