Dacia Draculea
![]() ![]() ![]() |
Dacia Draculea
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce panarama;)) astia nu au pe ce da banii:)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bine că au scos airbag-ul de la șofer. Oricum pe vampiri îi doare'n cot.
![]() LE QUOTE Click pentru a mari imaginea Atunci cand nimeni nu mai credea intr-un tuning spectaculos pentru Logan ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 26 Feb 2008, 13:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
prea tare loganu
![]() |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mdea, asa ceva ar face furori in romanica...cred ca pretu sare bien de 20.000 da s-ar gasi tarani (pardon, doritori) de asa ceva...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ie nasoala rau...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Dracula Logan=)))
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
paintjobul e supertare, mai ales ala lateral.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu, dac-as fi Dacia-Mioveni, m-as supara si le-as cere drepturi de autor. Si sa recunoasca public ca ca e o facatura, tot a noastra-i mai urita !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
kitsch...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Hai ca sunt tari nemtii astia: 45000 de euro pentru un logan. Adica aerografu ala si interiorul fac vreo 35000
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai e mana de lucru scumpa la ei
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Paint Jobul e fain ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mie imi place cum au repozitionat butoanele de pe consola centrala.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Kruger |
![]()
|
Puteau si ei sa-i curete pedalele de noroi uscat inainte de sedinta foto.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
sa stii ca noroiul face parte din decor
la motor n-au umblat ? un tdi v12 ceva acolo ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cred ca pentru 45.000E(am vazut la comentarii), trebuia sa umble serios la motor ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca si ceilalti,eu vreau gagica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Lichidul recomandat pentru spalarea parbrizului:
00576488.zoom.a.jpg ( Size: 23.14k ) Number of downloads: 101 ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
c a c a t, dar parca totusi consola centrala pare ceva treaba faina, treaba la care loganu de serie mai trebuie mult sa viseze.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Da. Singura chestie ciudata e renuntarea la aeratoarele centrale, fara a le inlocuii cu alta solutie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce sta gagica aia la muscat!
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca mi-era lene sa ma tot duc pe linku' lu peste...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
ce portbagaj pimp my ride
![]() Daca nu puneau monitoare in tetiere, scaunele erau chiar cool ... This post has been edited by cristi.r: 26 Feb 2008, 23:19 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cel mai mult imi place plafonul cu luminite, daca tragi un pui de somn in masina si te trezesti privind luminitele alea poti sa te sperii: "Bai, plm, mi-au furat masina..."
![]() Picturile sunt cam...hmmm, in special gagica cu dinti parca e desprinsa din lucrarile marilor pictori ce expun pe litoral. Ca sa nu mai zic de chihuahua cu aripi de pe capota, toata viata mi-am dorit asa ceva. Portbagajul e mortal, cu tapiserie gen cosciug... Mai bine puneau aburii aia sa iasa de sub capota, sa zica lumea ca i-a fiert lu' Dracula motoru'. Dracu'la ( ![]() Serios vorbind, singurul lucru care mi-a placut e sigla din botul masinii, chiar mi-as pune asa ceva (ca tot mi-au ciordit originalul). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mie imi palce ca nu are benzina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Daca "sta" si la alte chestii cum sta la "muscat" inseamna ca tipesa are ceva potential........Si de fapt e singura prezenta atragatoare din imaginile alea!
![]() Ce i-as lua si eu "grupa sanguina" in "colti"!!! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut eu la ei pe site (www.deswart.de) , firma asta se ocupa exclusiv de interioare, asa ca nu are nici o treaba cu motoare si alte de-astea; acum cativa ani radeam de un prieten care-si facuse plafonul asa la Oltcit, de-abia acum imi dau seama ca el era defapt un vizionar..
![]() 5.JPG ( Size: 30.56k ) Number of downloads: 45 6.JPG ( Size: 17.21k ) Number of downloads: 53 4.JPG ( Size: 49.58k ) Number of downloads: 46 3.JPG ( Size: 43.41k ) Number of downloads: 32 2.JPG ( Size: 46.55k ) Number of downloads: 32 1.JPG ( Size: 48.87k ) Number of downloads: 56 Singurul lucru care l-as vrea de la masina aia sunt jantele... This post has been edited by Highwayman: 27 Feb 2008, 16:57 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu scaunele...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
portierele din dreapta nu s pictate!!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:31 |