Cu Hummer-ul prin Bucuresti, Peripetii cu o "vedeta"
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cu Hummer-ul prin Bucuresti, Peripetii cu o "vedeta"
Motreanu Sorin |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
--
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Hummerul....este pentru frustrati,pentru cei cu frica patologica de a fi victimele unor accidente sau pentru cei care ajusi la culmile bunastarii nu stiu cum sa-si mai etaleze statutul."
Mai frustrati sunt cei din Dacii care injura oamenii cu astfel de masini decat posesorii de Hummer. Romanii au acest "dar" de a face frustrati pe toti posesorii de masini scumpe, de parca ei daca ar avea bani ar merge toti in Dacii.. Hai sa fim seriosi. Hummerul H2 e o masina foarte interesanta, daca as avea multi bani nu ar lipsi din garajul meu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce gasesti interesant la ea?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am trecut chiar pe langa ei. Si recunosc ca m-am amuzat putin cand am vazut ca un Hummer a lovit un Tico. Ma intrebam "cum ma, alta masina, mai solida, nu putea lovi?"
N-am stiut pana acum cine erau protagonistii. In alta ordine de idei, nu mi se pare normala atitudinea "de-a muri cu ei de gat". Se mai intampla. Suntem oameni, suntem supusi greselii. Sunt convins ca nici Raluca, nici Ted, nu si-au facut un tel din a vana un biet Tico prin Bucuresti cu Hummer-ul. S-a intamplat. S-au inteles. Eu sunt convins ca au "decartat" ceva catre proprietarul micutului Tico. Trebuie sa ne gandim ca ni se poate intampla si noua. Putem intra, din neatentie, cu o autohtona de 400E in masina da 40 000E a unui purtator de ghiluluri si lanturi galbui. Ce ne facem daca scoate sabia de sub bancheta, in timp ce noi ii intindem zambitori RCA-ul? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Kojak : Nu, as lua-o doar ca a 3-a sau a 4-a masina sa zicem, de distractie. Deci la asemenea bani, nu ca mi-ar pasa de costurile benzinei, dar as avea si altele cu care sa ma misc in trafic. Eu nu mor dupa Hummer, dar m-am jucat acum un an si ceva, doi cu un H2 si e o senzatie absolut unica in tancul ala.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
hummerul este o masina foarte utila si interesanta. mai ales in marile aglomerari urbane. si eu mi-as lua unul fara ezitare.
sa nu mai pomenim de excelentele calitati off road ale acestei minunatii. This post has been edited by cristib: 4 Mar 2008, 08:58 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Da, este interesanta. Interesanta prin deosebita ei uratenie...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
A l e x |
![]()
|
Exact, chiar sunt de acord cu tine. E o masina foarte urata, dar speciala. Mie unul imi place.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
Eu nu m-am declarat inpotriva Hummerului sau masiniilor scumpe!Ok,nu e vorba de ciuda pe cei cu masini scumpe dar cine-si permite o masina scumpa isi permite cu siguranta si altele evitand sa circule cu un ditamai tancul in orele de varf,intr-un oras.
In oras nu ti-e frica nici de accident mortal pe o asa aglomeratie ca se merge incet iar de offroad nici nu paote fi vorba,cu toate ca pe la voi exista bine cunoscutele gropi -problema care paote fi rezolvata si cu un suv usor.Treand peste asata repet ce am spus ami spus..vad ca e o moda pentru multe domnisoare si baietei mai "finuti" din firea lor sa cicule prin oras cu masini de tren...poate ca orasele naostre incep sa semene tot mai mult cu o jungla inacesibila ?Poate...cine mai stie..sau e o simpla moda. |
--------------------
-
-
--
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu unul vorbeam de Hummer doar ca masina. Nici eu nu l-as folosi in trafic. Veyron sa am in curte si n-as avea nicio rusine sa-mi cumpar o buburuza hidramata gen 207 pentru orele de varf. Nu vad utilitatea unei masini mari in trafic...
Dar le raspundeam celor care nu vad utilitatea Hummerului. Nici eu nu-i vad utilitatea, dar imi place ca masina, e foarte speciala... Bine, H2, ca H3 e oribil si H1 e prea demodat. Si va recomand sa va plimbati cu un H2 inainte de a arunca cu noroi in el, sa vedeti ce inseamna sa ai tanc ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
adi_0434: .
|
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand era Hummer H2, nu H3 (care chiar e o porcarie). Personal mi-as fi luat un Hummer H1 (motor 6,5 litrii TDI, nu un V8 aspirat american care e oricum prea slab pentru magaoaia de 3 tone), care este cu adevarat o masina "dura". Din cate stiu eu H1 si H2 difera OARECUM MULT in sensul ca nu sunt contruite pe aceeasi platforma.
H2 din cate stiu e construit pe platforma unui SUV American (GMC Tahoe) si nu are capabilitati fantastice offroad, nefiind gandit pentru astfel de situatii, in fond. ![]() ![]() This post has been edited by Executron: 12 Mar 2008, 00:51 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
H1 a venit si cu V8 de 6.6L, cu 32 de supape, common-rail, turbina cu geometrie variabila, cu 231kW si doar 820Nm. Numai slab nu e motorul asta...
P.S. Cea mai grea versiune avea 3428kg ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Din cate stiu eu iti trebuie doar categ.C,pt. vehicule cu masa max. autorizata peste 3,5 tone,categ.E este pt.remorca.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma refeream la aceasta versiune supraalimentata V8 de capacitate cilindrica mare care echipeaza H1 ci mai repede ma refeream la motorul de 6 litrii V8 aspiratcare echipeaza modelul H2 cu "numai" 390 cai.
Oricum poate am exagerat si eu putin cu "prea slab" ![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Hummer H2 SUV 5d 6.0 V8 AWD aut.
Engine Engine type Otto, Front longitudinal Number of cylinders 8, V Engine capacity 5967 cm3 Number of valves 16 OHV Fuel Petrol, Injection by cylinder Supercharging None Max Power 242 kW (SAE) 5200 rpm Max torque 495 Nm (rpm) 4000 rpm Curb weight 2909 kg si apropo... Attached thumbnail(s) Hummer.jpg ( Size: 63.27k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Executron |
![]()
|
Cu riscul de a fi avertizat... Concluzia mea personala ar fi:
Gimme a Supercharged V8 Range Rover any day... This post has been edited by Executron: 12 Mar 2008, 02:35 |
--------------------
VW Passat
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic:
Cu Hummer -ul prin Iraq..... This post has been edited by sorin_f39: 20 May 2008, 16:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 05:17 |