Comparatie intre preturile practicate de, service-urile autorizate Dacia si Hyundai
![]() ![]() ![]() |
Comparatie intre preturile practicate de, service-urile autorizate Dacia si Hyundai
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 64.43k ) Number of downloads: 151 2.JPG ( Size: 63.27k ) Number of downloads: 138 3.JPG ( Size: 68.16k ) Number of downloads: 151 11.jpg ( Size: 765.12k ) Number of downloads: 170 22.jpg ( Size: 401.47k ) Number of downloads: 122 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
La cat de putin e lovita masina e incredibil cat de mult costa reparatia.
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Un far aproape 1700 RON (17.000.000)
![]() L.E. Cum se vede cu farurile alea care impreuna costa aproape 1000 € ? Lumineaza bine ? ![]() This post has been edited by Amedeus: 7 Mar 2008, 22:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
http://forum.softpedia.com/index.php?act=a...=post&id=288485 , ca si comparatie un deviz la un logan lovit ceva mai tare. la prima vedere imi suna mai ieftin loganul, de exemplu bara fata la logan e de 2 ori mai ieftina ca cea de la accent.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Preturi surprinzator de mari.
Pret f.f.f. mare la far, fara xenon. Pret f.f. mare la masca fata + grila radiator. Ca idee la Porsche Romania un far de passat fara xenon (model anterior) e 800 RON fata TVA, deci nu mai ziceti nici de astea nemtesti c-au piese enorme. ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde avea casco? Daca casco a acceptat devizu inseamna ca nu-s sanatosi sau au prea multi bani de aruncat aiurea...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e clar atunci
![]() banca= multi bani ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Kojak |
![]()
|
...e ca-n reclama; "hyundai accent campion"
![]() Anu' trecut, isi sparsese omu' un capac, la aceasi masina. Drept urmare,a sunat colegul asta la astia de la H.A.R.... un capac = 102euro (cu tva) ...mertzu', vag-urile, sunt mici copii la preturi ![]() This post has been edited by Kojak: 8 Mar 2008, 14:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Si cand ma gandesc ca eram gata-gata ... bine ca n-am ...
Ma, da' daca tot vorbim de accent, a auzit careva cum franeaza unu d-asta pe asfalt ? Ca era sa intre unu intr-o octavie a carui sofer nu constientiza faptul ca a intrat intr-o intersectie in care avea "cedeaza trecerea" ... cert e ca am auzit un scrasnet cam ca la vechea berlina. N-au ABS ca dotare de baza ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 8 Mar 2008, 14:06) Unde avea casco? Daca casco a acceptat devizu inseamna ca nu-s sanatosi sau au prea multi bani de aruncat aiurea... Dar ce motiv ar avea sa nu accepte? Fiind service autorizat Hyundai, presupun ca au preturile mai mici sau egale cu Hyundai Romania si din ce vad cam toate elementele care au fost schimbate sunt justificate de accidente. Daca Hyundai practica astfel de preturi atunci nu au ce face asiguratorii. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Kojak |
![]()
|
NU, ca dotatre standard, n-au ABS. ( cum e si cel al colegului)
Dotari standard: AC, servodirectie electrica variabila, airbag sofer si pasager...si cam atat (nu are geamuri electrice si nici oglinzi electrice) ...pretul, la vremea rspectiva (a prins nu stiu ce oferta) a fost de 11600euro (cu TVA) |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
Un motiv pentru a nu-l accepta: mi se pare mult prea umflat
![]() Oricum,trebuie sa trec pe lista de casco si bcr;par a fi draguti la despagubire ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
router |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 8 Mar 2008, 15:17) ...e ca-n reclama; "hyundai accent campion" ![]() Anu' trecut, isi sparsese omu' un capac, la aceasi masina. Drept urmare,a sunat colegul asta la astia de la H.A.R.... un capac = 102euro (cu tva) ...mertzu', vag-urile, sunt mici copii la preturi ![]() La bani aia isi cumpara janta de aliaj nu capac ![]() This post has been edited by router: 8 Mar 2008, 17:58 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
WOW. La mine o bara, far si aripa + vopsit o portiera au fost 23mil (2300lei). Mi se pare cam mare diferenta. :|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai da, dar hiundaiu se strica altfel ...
Da' tot nu-mi trece: 13 milioane jumate fara TVA pentru un far ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Se vede perfect cu el, de aia e asa scump.
![]() De aia n-au pus coreenii xenon, ca era masina mai scumpa cu 3-4000 €. This post has been edited by Amedeus: 9 Mar 2008, 11:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
maq scuzati ca sar si eu cu gura, un far de passat este 5 milioane,,,,parea scump, da acuma zic ca e ieftin ca braga,,,,
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si-a lovit un prieten Golful V destul de recent achizitionat si s-a lasat cu schimbari de brat la roata, planetara, plus aripa si alte smecherii, oricum treaba mult mai urata decat in pozele puse de tine, si a costat vreo 65 de milioane ROL.
Mi se pare enorm cat au cerut cei de la Hyundai... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai de aia sunt asa de ieftine hyundai-urile;) pret mic la vanzare -pret mare la reparare
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce conteaza pretul? Chiar nu inteleg de ce ar impiedica pe cineva sa-si ia masina preturile mari la reparatii, cum am citit mai sus, ne zgarcim la Casco sau ce?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Devizul e de o nesimtire crancena... Daca spargi ambele faruri e dauna totala
![]() Si prosti sunt cei de la asigurari (in general) ca platesc, in loc sa se ia de sufletul service-urilor mai bine maresc primele si inaspresc conditiile de asigurare... PS: cand am avut la Pejo-ul de serviciu o aripa spate + usa laterala putin sterse si infundate + schimbat un bandou si a fost devizul vreo 23 de milioane am zis ca-i mult (le-am si zis alora de la service ca daca se spargea si o tripla intram la dauna totala ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am inteles de ce s-au demontat acolo toate acareturile si pe stanga si pe dreapta (far st+dr, aparatori noroi st+dr - 50 minute D/M aparatorile, adica 25 minute de bucata, mult chiar daca ar fi vorba de carenajele de sub contraaripa)
De asemenea eu nu inteleg cum e spoilerul ala fata de este alcatuit din bara fata+grila radiator+grila intre proiectoare+spoiler fata+masca fata = 3213 ron fara tva (=3823 cu tva). Ce dracu are bara aia fata de 40 milioane? Si sunt aproape convins ca rezonatorul de aer nu a fost atins din moment ce nu a fost schimbat decat radiatorul de apa si nu si cel de AC. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
Atigelul e 70 RON si manopera de turnare a lui in instalatie costa tot cam atat (61).
![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 10 Mar 2008, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
router |
![]()
|
TRAIM IN ROMANIA
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
.... si asta ne ocupa tot timpul si ne consuma toti banii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu de unde atata grija fata de banii altora.
Se plange lumea si la bautura si la servici ca e viata scumpa si grea, dar sa fiu al dracu daca mai ai loc sa arunci un ac prin marile orase. Deja prin Bucuresti, la volanul unui Logan sau ceva similar ca lovele, mirosi a fraier... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
router |
![]()
|
LUMEA E SARACA IN BUCURESTI
AM NUMARAT INTR-O ZI CATE LOGAN-URI TRECEAU PE STRADA SI CATE AUDI Q7 DUPA 10 MINUTE AM NUMARAT MAI MULTE Q7 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
@ vijelie
Nu-i plang eu pe astia, sper doar sa nu patesc si eu asa cand ajung in service. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Kojak |
![]()
|
...daca la accent sunt preturile astea, darmite la i30!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |