helpp -vreau sa-mi montez alarma
![]() ![]() ![]() |
helpp -vreau sa-mi montez alarma
marius slz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cea mai scumpă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
daca masina e parcata relativ aproape de locuinta (max 100m) iti recomand una cu pager. ca preturi alarma+montaj recomand autovit pt bucuresti
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
marius slz |
![]()
|
nici chiar asa de scumpa dar sa nu faca probleme in timp.sunt din valcea
18 Jan 2008, 20:14: mai am o intrebare: ce ulei de motor sa folosesc in viitor? am folosit cel prescris in carte a ei dar am inteles ca nu este de calitate. merci This post has been edited by marius slz: 18 Jan 2008, 20:14 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Marius slz eu iti recomand o alarma pe care o am si eu pe solenza mea si anume ALCAR H22 de care sunt foarte multumit nu da alarme false are toate functiile care ma intereseaza si anume deschidere portbagj din telecomanda ,avertizare marsalier,avertizare usa deschisa,avertizare lumini aprinse,mod incuiere automata usi la deschiderea acestora din greseala,mod silentios,mod dezactivare senzori de soc ...si altii adica daca mergi intr o zona in care trec masini grele poti dezactiva senzorul de soc si nu mai suna decat atunci cand deschide usa un posibil infractor si multe alte functii . Eu unul sunt multumit de aceasta alarma pt ca si face treaba cum trebuie si ti o recomand si tie.Nu ti cumpara alarme la 1 mil din supermarketuri .
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius slz |
![]()
|
multumesc mult pentru ajutor Mihaitzu
am cumparat slz de curand si vreau sa-i aduc ceva imbunatatiri necesare. ulei de motor imi recomandati ceva va rog. |
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Cat ai dat pe ea? Ce culoare e? model,an , dak nu deranjez ..poze ceva sa vedem si noi cum arata
Si cu uleiul baga cel prescris de producator, Dacia Oil cred ca asa i zice eu sunt multumit. This post has been edited by Mihaitzu: 19 Jan 2008, 19:45 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Nihaitza stiu ca nu e recomandatat sa iei alarme din supermarketuri pt ca sunt cele mai jalnice, asta e ideea generala cel putin. Dar eu am facut exceptie de la regula si de 2 luni am asa ceva pe masina si merge foarte bine. Asa ca...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Topicul asta NU are locul aici. Exista o rubrica SEPARATA care are ca tema alarmele.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Mihaitzu @ 19 Jan 2008, 00:54) Marius slz eu iti recomand o alarma pe care o am si eu pe solenza mea si anume ALCAR H22 de care sunt foarte multumit nu da alarme false are toate functiile care ma intereseaza si anume deschidere portbagj din telecomanda ,avertizare marsalier,avertizare usa deschisa,avertizare lumini aprinse,mod incuiere automata usi la deschiderea acestora din greseala,mod silentios,mod dezactivare senzori de soc ...si altii adica daca mergi intr o zona in care trec masini grele poti dezactiva senzorul de soc si nu mai suna decat atunci cand deschide usa un posibil infractor si multe alte functii . Eu unul sunt multumit de aceasta alarma pt ca si face treaba cum trebuie si ti o recomand si tie.Nu ti cumpara alarme la 1 mil din supermarketuri . Alcar sunt de incredere si facute in Romania.. ![]() Sunt mai scumpe decat chinezariile de pe vapor, dar fac toti banii. Tata are pe berlina Alcar 5 de prin 1998 si merge fara prboleme. Eu am de 1 an H22 si isi face treaba foarte bine. Pe mine m-a costat 400RON cu tot cu manopera prin 2006, deci nu e chiar ieftina. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
marius slz |
![]()
|
am dat 4000 de euroi pe ea,este gri perla,scala, 2004, 40.000km reali.i-am verificat.nu am poze cu ea dar pe viitor o sa pun
merci mult de ajutor Mihaitzu.cred ca o sa-mi pun si eu alcar |
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Cum ai verificat kilometrii facuti daca sunt reali sau nu? De unde esti?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius slz |
![]()
|
sunt din valcea si am fost la reprezentanta de unde a fost luata masina.am avut carte service la fiecare verificare.eu asa am verificat km.
am niste probleme cu discurile de frana,au ruginit si nu mai au eficienta.restul e ok |
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
altele
![]() 23 Jan 2008, 19:16: Marius Ai pus alarma ? This post has been edited by Mihaitzu: 23 Jan 2008, 18:16 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius slz |
![]()
|
Scuze ca am intarziat cu raspunsul Mihaitzu.Nu am montat-o inca pentru ca nu am avut timp,am fost ocupat.Aici la valcea nu am vazut tipul acela prescris de tine.Cred ca o sa o comand pe net.Nu stiu ce are solnita mea ca scartaie ceva pe la motor,cred ca sunt curelele.Exista vreun site unde se gasesc piese la mana a doua pentru solenza, accesorii ptr ea?
Merci mult Mihaitzu pentru ajutor. |
--------------------
dacia
solenza scala
2004 scala
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
ALCAR sunt f bune,sunt facute de romano-electro in romania si sunt mult mai bune decat VIper,etc,au mai multe functii si sunt f fiabile.daca vrei sa cumperi direct la producator ai gasesti in bucuresti langa kaufland
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
nc_bif123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 February 08 ![]() |
Imi poate recomanda cineva un centru bun (si ieftin) din Constanta sau pe cineva pentru un montat de inchidere centralizata pe o berlina. Multumesc anticipat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:42 |