Prime95 TEST, care il are sa mi-l dea si mie
![]() ![]() ![]() |
Prime95 TEST, care il are sa mi-l dea si mie
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
never mind. l-am gasit.
ps : un adevarat killer de calculatoare. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
George cu cine tii?
Nu de alta dar sa stim ce calcualtor ataci in turul II ![]() Acum serios zi-ne si noua ce face programul? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
cauta numere prime mersenne.
concret iti foloseste procesorul la maxim ... este folosit in general pentru a verifica daca un procesor overclockat este stabil la anumite frecvente ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() E clar daca disparee George de pe net insemna ca n-a fost procesorul stabil ![]() Omoriti-le, omoriti-le ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() procul nu a fost pus inca la test . o sa primeasca luni una bucata testare ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Vezi ca poate ai noroc si iei premiul!
Nu stiu daca mai e valabil dar se premia primul om care descoperea cel mai mic numar prim format din 1.000.000 (un milion) de cifre! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Se premiaza cu 500,000 $ personajul care descopera al 50-le numar prim mersenne
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pot sa intreb ce este un nr. prim mersenne?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
|
--------------------
---
---
1900
|
|
Valentine |
![]()
|
contrar aparentelor nu e un numar prim descoperit de mersenne
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sa-ti spun de integrale Cauchy Riemman ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
http://www.mersenne.org/bench.htm
41st Known Mersenne Prime Found!! On May 15, 2004, Josh Findley discovered the 41st known Mersenne Prime, 2^24,036,583-1. The number is nearly a million digits larger than our last find and is now the largest known prime number! iar aici gasiti numarul: http://mersenne.org/prime7.txt ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic: io am invatat destula matematica la viata mea pentru ca mi-a placut in primu rind si pentru ca m-am facut inginer. dar mi-a placut acea parte a matematicii care are aplicabilitate in special in tehnica si fizica. dar exista si o parte a matematicii pe care io nu-i vad rostu din punctu meu de vedere, de ex. am facut in facultate tot felul de prostii la algebra: cuadrice, nu mai stiu ce (hiperboloizi) cu 1 sau 2 pinze (?!), ca sa nu mai vorbesc de matematici speciale. poate e si vina profesorilor ca n-au stiut cum sa se faca intelesi, dar oricum mie nu mi-au trebuit niciodata nimic din toate prostiile astea.
asadar ca sa inchei, as vrea sa stiu si io cui i-ar putea folosi si de ce faptul ca, cunoaste cel mai mare nr. prim de forma 2^n-1 cu n tot nr. prim. P.S. nu luati intrebarea mea ca pe o ironie, ci pur si simplu ca pe o curiozitate |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Mihai_E @ 6 Dec 2004, 11:17) oricarei banci din lume ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
na ca mi-a luat-o inainte la raspus .
![]() algoritmii de criptare cei mai avansati folosesc numere prime si mai nou ecuatii diferentiale. se bazeaza pe faptul ca pentru a rezolva o ed foarte complexa iti trebuie o cheie, iar solutia unei astfel de ecuatii este ceva de genul x+c. unde c e o constanta. (aici poti sa intervi valentine sa ma corectezi) asa ca daca criptezi o poza dupa un astfel de algoritm , si apoi o decriptezi , poza va fi diferita. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mihai_E |
![]()
|
pai de ce e diferita? io nu prea ma pricep la chestiile astea, da daca io codez o informatie, dupa ce o decodez nu tre sa obtin aceiasi informatie?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ba da, dar solutiile acestor ecuatii nu sunt fixe, au o marja de eroare , si tocmai pe acest lucru se bazeaza algoritmii de criptare ce folosesc ecuatii diferentiale. ca nu poti afla niciodata exact originalul. iti trebuie musai cheia. iar chiar si atunci ai o marja de eroare.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mihai_E |
![]()
|
am priceput, interesanta treaba
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
foarte, a fost facuta de niste tipi de la o universitate din marea britanie. si erau foarte mandrii
![]() oricum mathematics still sucks ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mihai_E |
![]()
|
corect, daca nu-l faci pe om sa inteleaga ca toata ingramadeala aia de x,y si alte semne are un rost si o logica si de ce e asa si nu altfel, n-ai facut nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 22:57 |