Si uite asa..., .....se infunda
![]() ![]() ![]() |
Si uite asa..., .....se infunda
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am facut operatiunea asta cand am schimbat membrana. Nu trebuie unsa deloc.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si o recomandare calda sa pui un filtru de benzina (de oltcit) inainte de pompa, o sa-ti mentina si pompa si carburatorul mai curate. atentie la sensul in care trece benzina. la cata mizerie ai scos de acolo sper ca ai verificat sa nu ai returul infundat, ca sa nu ai probleme cu consumul
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Am suflat am tras am impins...m-am chinuit... cred ca nu mai are nimic in partea de sus. Dar acolo jos unde e chestia aia cu arc e tot roshu parca e rugina ....... nu se duce nu s ce sa fac sa dau cu șmirghel ??
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie sa dai cu smilgher in nici un caz deoarece se poate sa ii trici planeitatea si va trebui sa cumperi alta. daca cumva ai dubii care este returul...deci este "teava" aceea care iese din corpul pompei si are diametrul interior foarte mic, aproape ca nu poti sa bagi un ac mare pe-acolo(din corpul popmpei ies trei tevi una e tur si pe acolo intra benzina, una este iesirea si merge la carburator, iar a treia este returul si de obicei este racordata cu un furtun mai subtire) .
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |