ULEI MOTOR, ULEI CUTIE, ANTIGEL, ULEI SERVO dacia.....
![]() ![]() ![]() |
ULEI MOTOR, ULEI CUTIE, ANTIGEL, ULEI SERVO dacia.....
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
ovidesscu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare de incepator. ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 2.O dCi 4WD
2007 ACENTA
- B -- ---
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
3 kile, ca sa zic asa...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Ant: 29 Nov 2004, 15:10 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
ovidesscu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci, ca ma pregatesc de prima revizie.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 2.O dCi 4WD
2007 ACENTA
- B -- ---
|
|
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(ovidesscu @ 29 Nov 2004, 15:05) Trebuia sa specifici si pt. ce motor. ![]() De exemplu la mine la diesel pun 5 kile ![]() Eu folosesc Dacia Oil si deja am 54.000 km si motoru' merge struna!(numai combustibil sa fie......) Mentionez ca este in taxi. ![]() |
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
sonicBanG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 November 04 ![]() |
"Eu folosesc Dacia Oil si deja am 54.000 km si motoru' merge struna!(numai combustibil sa fie......)
Mentionez ca este in taxi. excl.gif " Si cate schimburi ai facut pana acu'? This post has been edited by sonicBanG: 30 Nov 2004, 16:19 |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4
- BH05KID
|
|
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
Am schimbat uleiul din 10.000 km in 10.000 km.Deci 5 shimburi.Asa mi-au recomandat cei de la service,asa ca eu asa am si facut!
![]() This post has been edited by Manuelos: 30 Nov 2004, 16:42 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
dacomaniac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 February 07 ![]() |
salutare salutare citesc cu nesat...insa uneori realitatea este atat de diferita ..........am pierdut garantzia intr-un mod absurd....am preferat sa pun un ulei bun zic eu aral sintetitc 5/40 placutze frana ferodo ( mentionez originale.) ...nu stiu daca sa regret sau nu .in fine problema ar fi cam asta : am auzit ca ar trebui cca 4.3 l de ulei insa la servis la nasti mi-au pus doar 4 ce sa fac sa mai completez eu cu cele 300 gr...........?
|
--------------------
dacia
logasn
2007
- b 14 xux
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu vorbesti aici despre o SLZ ? Sau despre un Passat ?
Oricum, 300 ml de ulei nu prea conteaza. Daca nu ti-au schimbat si filtrul... atunci chiar e OK. La joja cum e nivelul ? Daca e pe la mijloc spre sus, e OK, nu te complica. De exemplu la SLZ 1.4 .... teoretic trebuie sa pui 2.9 litri. Dar daca pui doar 2.2 litri... e suficient. Vei avea nivelul la minim, e drept. Dar nu se strica motorul daca ai un mers normal - adica pana in 3500 rpm. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:55 |