Logan Kiss FM, nu se mai aprind avariile cand actionez inchiderea
![]() ![]() ![]() |
Logan Kiss FM, nu se mai aprind avariile cand actionez inchiderea
poe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|||
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
ai una din usile fata sau portbagajul deschise
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sau poate ti-ai montat de curand vre-un sistem de alarma?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Nu mi-am montat alarma dar chiar intentionez sa fac asta, imi puteti sugera ce tip de alarma sa-mi iau, de preferat sa mearga cu cheia originala a masinii?
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Alarma Logan (aia din fabrica, vorba vine). Cea mai tare. La mine nu a sunat niciodata. Dar si cand suna ... e de rau.
This post has been edited by liviu2004: 7 Mar 2008, 19:46 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
poe |
![]()
|
Cum e alarma aia Logan? Ar trebui sa am si eu la Kiss FM? Sau e optionala la configurare?
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Optionala. Accesorii. Nu are senzor de soc, foloseste telecomanda masinii, nu are bipuri la armare/dezarmare.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate ai bagat ceva mai mare in portbagaj si ai impins suportul pe care este montat contactul de la portbagaj.scoatei mufa si vezi daca functioneaza avariile
|
-------------------- |
|
poe |
![]()
|
Intre timp s-a rezolvat, intr-adevar nu era o usa inchisa bine, multumesc de raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |