oferta ciudata de angajare
![]() ![]() ![]() |
oferta ciudata de angajare
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Simplu.
Se prezinta cu CI la banca si roaga functionarul sa ii spuna contul din care vrea sa scoata niste bani cu ordin de retragere de numerar. Eu asa mai scot bani cand nu am cardul la mine. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, dar tu esti ala din buletin. Acum vrei sa gaseasca unul care seamana cu cel din buletin sa faca extragerea?
This post has been edited by einstein1984: 28 Mar 2008, 16:45 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu toti functionarii sunt experti in a depista CI false.
Si nici "meseriasii" nu se duc la orice functionar cu falsuri. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Folosesc poza altei persoane, dar cu datele tale.... iar acea persoane se duce apoi la banca si goleste contul, nu e deloc obligatoriu sa stii nr de cont. Scaneaza poza peste buletinul contrafacut cu datele tale... Au existat asemenea cazuri, sunt lucruri cunoscute de filierele de "oameni de bine". Aici din pacate un rol important il are si calitatea f proasta a cartilor de identitate, buletinul meu care e din nov 2005 se exfoliaza si l-am pastrat in conditii bune... A existat un caz acum cateva luni cand o s-a lichidat un depozit de 300 000 euro cu un buletin fals, cu complicitatea unui angajat din banca care a furnizat datele de identificare, adica cnp-ul, serie si nr buletin, adresa, etc. Stiu un caz al unei conostinte care a fost tinuta 24 de ore la granita dintre Franta si Marea Britanie pentru ca politia il suspecta ca s-a falsificat buletinul, insa era un buletin de prin 2000 - 2001, primele serii. Abia dupa ce s-a vb la Ambasada si s-au trimis faxuri i-au dat drumul. De atunci persoana respectiva foloseste in exclusivitate pasaporul la deplasarile in UE sau Schengen ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 29 Feb 2008, 22:20) Daca este posibil te rog fa si tu un printscreen si pune la dispozitie toate datele firmei. Sediul e la 1 strada de mine. Sunt tare curios. QUOTE(aphophis @ 1 Mar 2008, 16:11) eu is curios ce poate face cineva cu un amarat de buletin scanat. Cred ca e mai mult legenda urbana faza asta.., ca vezi doamne te trezesti cu un credit doar pt ca ala are o copie dupa bi ![]() Nu e legenda urbana de loc. Am lucrat la Raiffeisen si iti zic 100% ca daca as fi vrut sa fac asa ceva, mai mult de copia ta de buletin nu as fi avut nevoie. Si nu eram vreun director. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu am cont
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 02:22 |