Offtopic, "din nou"
![]() ![]() ![]() |
Offtopic, "din nou"
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Asa si? Ce te lauzi?
![]() This post has been edited by ssilviu: 7 Mar 2008, 00:09 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si sanctiunea cine a aplicat-o?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu nu inteleg ce nu intelegi. Omul a cerut un sfat de la cei care cunosc respectivele motoare si tu te-ai bagat exact ca musca in fundul calului, considerand probabil ca esti spiritual.
Personal consider ca moderatorul care ti-a dat sanctiunea a procedat corect si regulamentar. Si nu inteleg de ce nu te adresezi adminilor, daca consideri ca ai fost nedreptatit printr-un act de moderare. Dar nu, tu deschizi un topic ca sa mai aduni posturi. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu ești cel care m-a sancționat eronat mai demult, fiindu-i corectată greșeala... (ca să se înțeleagă de ce ai simțit nevoia să comentezi)...
Dacă voiam să acuz pe cineva prin acest topic, dădeam nume... Am vrut doar să arăt că e penibil motivul avertizării... Despre numărul de posturi, doar frustrarea te poate face să comentezi în acest mod. Mai fac câteva mii de mesaje, câteva zeci de topicuri, și vând contul... Probleme? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu am dat warn-ul si nu e penibil de loc...omul a intrebat ce sa-si ia...8v sau 16v, si a tastat probabil v16.
Tu i-ai raspuns la misto...eu considerand postul gratuit si fara fond. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu a tastat v16....
![]() ![]() Eu am recomandat să ia 16V. Atât timp cât am scris corect, am folosit un limbaj civilizat, și am recomandat să ia 16 valve, deci 100% on topic, nu văd care e problema cu modul în care am scris. Și nu e deloc la mișto, e un ton glumeț poate, dar nimic mai mult. Nici măcar nu necesita argumente pro sau contra, pentru că a menționat că diferența de preț și de consum nu constituie o problemă. Altă dată, vânează-mă cu argumente mai solide... This post has been edited by MAERSK: 7 Mar 2008, 15:37 |
--------------------
-
-
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
un fel de Al Capone e MAERSK
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Nu stiu de ce dar toti cei care aveti cu miile va inflamati rau de tot cand vi se sterge un post fie el si de doua cunvinte si fara sens.
@ maersk ai destule posturi, unu nu conteaza, postul respectiv era si nu era off topic acum te rog las-o asa cum a cazut si gata treci mai departe. NU are sens sa dezbatem atat pentru un amarat de post. |
--------------------
a
a
a
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am "trecut peste" de mult... Totuși nu mă poate împiedica nimeni să arăt că s-a greșit, și să subliniez penibilul din sancțiune...
Deci într-o dezbatere pe arie tehnică, argumentată, el nu se sinchisește să dea măcar un răspuns, care ar fi fost în concordanță cu ce scrisese mai devreme, deci offtopic (mă refer la discuția despre funcția C.A.R. și deblocarea ușilor în caz de accident), dar stă la pândă să prindă "semi-offtopicurile" altora... ![]() Puteți șterge 10 mii de mesaje, și da warn 110%, dar fiți corecți (obiectivi) când o faceți... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stop
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:53 |