Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Subscriu...si eu tot la 8 stau.....brrrr.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
S-a simtit tare, 2 bibelori sparte, matza a fugit lasand in urma o dara de pipi, nevasta-mea nici acum nu si-a revenit !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceva stiri din centrul vechi ?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Care centru!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Nov 2014, 21:33) Da, alea verticale urcă spre cer, spre Domnul. E chestie de balans, atât. Imaginează-ti un paralelipiped dretunghic, înalt de vreo 35 de metri și cu baza (aproape) fixă. Cum crezi că se mișcă ăla? Normal că la parter e fîs, iar pe la 8-9 e ceva animație. Se bălăngăne secunde bune după ce-a trecut cutremurul. Cutremure au fost în '77, în '86 și '90. Astea-s nimic. Consumați biții forumului aiurea. richter_scale_graphic_representation.gif This post has been edited by Markos: 22 Nov 2014, 21:50 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Păi și la 7+ pă rihtăr ce vă fac nevestele și mâțele?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Motanul meu doarme linistit...
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
Sa ma in el de cutremur.....a dispărut tot chefu...acu stau cu ciorapi trași pregătit ptr urmatoru
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poate cumătru.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
cumătru vrui să spui... da' mi-s zgâlțâit de cutremur.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
Sa trag si izmenele ca sa fiu sigur?
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
DragosP |
![]()
|
Și căciula cu ciucurei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mariusciprian78 |
![]()
|
N am....nu port
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
DragosP |
![]()
|
Ar fi cazul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
e mai tinerel, n-a prins moda asta...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Ce tare , acum au motiv sa sune ambulantele , ca e zi ca e noapte ce conteaza , 5,6 grade ...
![]() Si forumul rezista , o avea prins serverul in conespanuri antiseismice , Doamne ajuta. |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Asta-i al doilea (consecutiv
![]() Acu' a fost mai inedit, s-a rasturnat niste marfa de pe rafturi. Cred ca a fost oferta de blecfraidei, lichidare de stoc, ceva... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
La Iași?
Cică epișintru fu pi la Mărășieșt. This post has been edited by Markos: 22 Nov 2014, 22:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
yep
Daca nu zdranganeau marfurile si nu cadeau niste cutii jos nu cred ca-l simteam (adica de simtit oricum nu am simtit mare lucru, dar am realizat ca se intampla ceva...) This post has been edited by GoGu: 22 Nov 2014, 22:23 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
(pentru mariusciprian78) This post has been edited by Markos: 22 Nov 2014, 22:26 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai găsit motiv să răstorni marfa!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Eu astept MAGISTRALA 5 , sa intre in functiune , atunci sa vezi cutremur
|
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
GoGu |
![]()
|
Mi-au trecut prin minte imagini de alea de la revolutii/revolte cu oameni fugind cu marfa in brate prin vitrinele sparte ale magazinelor ... Da' ce sa iau din Lidl?
![]() This post has been edited by GoGu: 22 Nov 2014, 22:27 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
Bere
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:17 |