Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
In Sighisoara n-am simtit nimic.
![]() This post has been edited by dacia_slk: 3 Nov 2010, 03:25 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
pai a fost cam departe de tine
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/rec...9t6.php#details This post has been edited by ArtVandelay: 3 Nov 2010, 03:29 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Timisoara, nimic.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
puteai sa tai lemne pe mine la ora aia ca sigur nu simteam...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
ma si intrebam de ce a inceput azi-noapte sa latre câinele.....
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa cum colegii au deschis alt topic cica au fost 2 de peste 5 grade unul la sirbi si unul la turci la capitala nu s-au simtit
![]() Attached thumbnail(s) c1.jpg ( Size: 73.49k ) Number of downloads: 453 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unde gasesc si eu o masina din asta de colorat hirtia? Ma uit la ea inainte sa ma culc si ma scol mai vesel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poti incerca un detector de miciuni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la mine pe strada caini au ora la care latra noaptea in fiecare noapte fix la ora 2 noapte de fiecare data incep toti sa latre :
![]() si a draq sau reglat si cand sa dat ceasu innapoi 1 ora ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Nov 2010, 13:31 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai astia te simt ca esti matol cand apari acasa. Schimba ora de sosire si -ai sa vezi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica vin unele cam de 6 grade si ceva dar nu mai mult de 7.
Cred ca unul de aproape 7 grade va fi suficient sa prabuseasca destule imobile. "Romania va avea parte de cutremure in perioada urmatoare, dar nu mai mari de 7 grade pe scara Richter, pentru ca la noi magnitudinea critica este de 7 grade. Vor fi cutremure de sase grade sau de sase si ceva. Ne vor zgaltai, dar nu murim. Consider ca nu vor fi cutremure catastrofale in perioada urmatoare si nu ma refer numai la 2011, ci pe o perioada mult mai mare" Sursa |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Romania va avea parte de cutremure in perioada urmatoare, dar nu mai mari de 7 grade pe scara Richter, pentru ca la noi magnitudinea critica este de 7 grade. Ce fete de treaba, cutremurele astea locale ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Un reporter la Irealitatea:
"Vom avea cu siguranta cutremure, dar nu se stie cat de mari si nu se stie daca peste cativa ani sau peste cateva zeci de ani" ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Nu cumva se apropie 1 ianuarie 2011 cand devine obligatorie asigurarea locuintelor?
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asta cam asa este
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
HSBP , M-AM KKT PA MINE!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am comis-o deja.
![]() M-am culcat la 2 si la 5.27 in picioare. 5,5 grade . In loc sa nea dea astia mititei si bere ne-au dat cutremur. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 May 2011, 05:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
Si eu ma trezisem speriat, nu stiam ce se intampla.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 May 2011, 05:33) BA, in loc sa sari pe geam scriai pe net? Io la 5.28 eram in curte, in chiloti si cu actele-n mana. Ce dracu as mai fi facut cu ele nu stiu... Clipboard01.jpg ( Size: 74.02k ) Number of downloads: 205 1 May 2011, 06:15: Ba, astia nu sunt sanatosi? La 6,09 au inceput iar acele alea sa faca ca dracu. Da nu s-a mai simtit nimic. Nu ma mai uit la aia, ca nu mai stau in casa p-orma. This post has been edited by Victoras2001: 1 May 2011, 05:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
victoras, doar atat?
si cat am incercat sa invatam oamenii... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2923817 Attached thumbnail(s) kitsupravietuire.jpg ( Size: 83.41k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, io am invatat in niste scoale ca nicio cladire nu se darama in primele nu stiu cate secunde. Mai tin minte doar ca aveai timp sa iesi de la etajul 1, in ciuda faptului ca astia spun ca nu-i bine s-o iei pe scari. De la 1, daca pleci exact in momentul in care a inceput cutremurul, ai timp sa iesi in strada. Acum depinde si de bloc. Ca daca stai la capatul unui coridor de 25m... Da mie, la curte, ce chit imi trebuie? Ca tot ce se poate intampla este sa ma gaseasca mort in curte, dar de frica.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
americanii zic ca a avut numa' 4,7 grade:
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/rec...31k.php#details |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si ai nostri au recalculat la 4,9.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Una peste alta ar trebui sa ma angajeze Marmureanu. Am capatat deja experienta. Eram sigur c-a fost peste 4.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La mine la etajul 6 s-a simtit destul de bine, noroc ca a fost scurt.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Baaaa, am simtit si eu rahatu' asta. De fapt am simtit ca se misca patul, am deschis un ochi, am simtit iar o miscare, de parca pleca usor cu mine, dupaia m-am dezmeticit si am zis sa fiu cu adevarat atent, da' n-a mai miscat nimic. N-am aprins lumina sa vad daca se misca lustra, fiind convins ca mi s-a parut.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E culmea. Eu l-am simtit de la etajul 1, in timp ce dormeam. Puteam sa jur ca a fost cutremur, insa, fiind somnoros, nu am bagat in seama aspectul.
![]() Am simtit doar miscarea pe verticala. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:31 |