Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Lasa ca daca vine unul spectaculos acum, ramai singur in Capitala.
PS. In Pantelimon la 7, a fost al dracu' de spectaculos. As putea spune c-a fost mult peste asteptari. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 6 Oct 2011, 23:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
exact cum banuiam
![]() iar scara este asta Picture2.jpg ( Size: 282.74k ) Number of downloads: 383 , urite blocuri alea si in 77 a fost crima pe acolo sint peticite peste tot si acum se vad reparatiile si cofetaria se numea FLORENTINA ![]() This post has been edited by bygy007: 6 Oct 2011, 23:31 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai sti tu blocurile alea
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
Pai în '86 eram în Pantelimon, la un chef. Etaj 13 - cunosti blocurile? Unele de 14 etaje.
A cazut biblioteca din sufragerie, noroc ca eram la buda (si beat). Era într-o sambata seara, pe la sfarsitul lui august, parca. Pe la 11 seara s-a produs, daca tin bine minte. Ce mi-aduc aminte e ca a fost foarte lung, nu se mai termina. Am reusit sa ridicam biblioteca, dar cartile nu le-am mai pus la loc, era munca prea migaloasa. Le-am strans gramada într-un colt, dupa care am continuat bauta. This post has been edited by Markos: 6 Oct 2011, 23:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai in pantelimon stau din 79
![]() This post has been edited by bygy007: 6 Oct 2011, 23:53 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A fost pe 30 august, la 12 noaptea. Era de sf Alexandru.
![]() Mda. Vad ca la Chisinau s-au prabusit 4 blocuri si au fost 100 de morti. This post has been edited by Victoras2001: 6 Oct 2011, 23:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bygy007 |
![]()
|
io stiu ca i-a zis revelionu
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
Pai ala din '86 s-a simtit mai nasol în Mall d'Ova, asa tin minte si eu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
eram la tara casa de chirpici , dormeam , cind a inceput m-a trezit cineva astia toti fuga afara , eu am dat un cap in tocu usii de am vazut la propriu stele verzi de am avut cucui 2 saptamini , usa era un pic mai la dreapta de traiectoria mea
da a fost tare ala din 90 parca , au fost 2 in aceeasi zi unu noaprea si unu ziua pe la 1 (13), chiulisem la 2 ore de fizica , si daca ma duceam acasa ma prindea in metrou intre dristor si salajean , acu grigorescu, dar m-a prins cu un prieten la coada la tigari pe la dristor , ala la coada eu pe linga , si incepe cu o scuturatura usoara , eu in gindul meu ca trece metroul , dupa vre-o 5-10 sec , ba in plm da asta e cam lung , asta nu e metrou e cutremur si am strigat tare , nimeni nu si-a dat seama prima a fost vinzatoare si clientul eu printre ultimii ca nu am mai avut pe unde , cind am ajuns in mijlocu strazii ne uitam cu saltau dalele de la lina de tramvai si cum seaplecau blocurile This post has been edited by bygy007: 7 Oct 2011, 00:14 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 7 Oct 2011, 00:06) unde in pantelimon , ca stau in zona , blocul mai exact , ca singurele blocuri mai nasoale sint alea de la delfinului IN Pantelimon, singurele blocuri mai nasoale sunt alea intre Avrig si Cora!QUOTE(Victoras2001 @ 7 Oct 2011, 00:22) Copiam la UTLM. Zice profu (eram la parter) "mama ce camion". Ne uitam pe geam, oha camion. A inceput sa urle "cutremur, fugiti". Am luat-o spre usa, dar era blocata de unu' care se pierduse cu firea mai rau si nu mai reactiona. Atunci ne-am repezit la geamuri. Normal ca incercand sa sarim cate 2-3 odata, ne-am intepenit soldurile-n tocuri. Am sarit in cele din urma si nu puteamajunge-n drum. Se loveau bara-n bara masinile din parcare. Am sarit peste botul lor, am ajuns in mijlocul strazii si inca se mai cutremura pamantul. Nu stiu cum plm se face da' la tine cutremurele dureaza cite 2-3 ore.QUOTE Ai sa razi, da ma jur ca mai tin minte cate ceva si de atunci. Eram cu mama si bunica-mea, tata era plecat p-afara. M-au luat in brate si-au iesit cu mine-n strada. Acolo era plin de lume. Bunica-mea era atat de speriata, c-a reusit sa ma sperie si pe mine, care habar n-aveam ce se intampla. Acolo era plin de lume. Cand le-am zis, au ramas muti. Daca tu-ntelegi ceva din ce ai scris mai sus, esti zeu, sa-mi bag piticu'! Ai zis de doua ori "Acolo era plin de lume" si la urma spui "cind le-am zis au ramas muti". Cind le-ai zis ce, c-a fost curemur?![]() In '90 au fost doua cutremure, unu' de zi (eram la scoala, m-am cocotat p-un stilp) si unu' de noapte. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 433 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Ce are asa nasol blocu de la piata? Exact in scara aia sta taica-miu
![]() |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
-4 martie 1977: departe de bucuresti linga slatina, s-a simtit destul de tare cu avarii nu prea grave la casa parintilor, crapaturi, tencuiala cazuta, cosu de pe casa cazut, damigene sparte, vase rasturnate etc, tin minte ca am iesit din casa si dupa citiva pasi cind s-a intetit dadeam din piciore sa fug da tot pe loc ramineam
-30 august 1986, eram in bucuresti in caminul P13, in sesiunea de restante din toamna, pe la 12 noapte si ceva, "obosit" dupa ultimul examen, atipisem, a strigat colegu de camera "Cutremur ba!", nu am realizat ce se intimpla decit cind eram blocat pe scari intre etajul 5 si 4, de altfel toti cei din camin se aflau pe scari, noroc ca nu au cazut - in '90 pe la prinz eram deja angajat, si ma aflam intr-o statie electrica printre tablourile cu aparataj, si tin minte ca asa de tare se balanganeau ca nu puteam sa ies afara, cind am reusit sa ies deja se terminase tambalaul Senzatiile sunt destul ne naspa, in '86 nu am mai intrat in camin pina spre dimineata. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Oct 2011, 00:55) Ma io cred ca eram beat (aveam 9 ani ![]() ![]() ![]() La ala din '90, eram la scoala la ora de fizica, tocmai ce bagase profu' ceva-n priza pentru un experiment cand a inceput sa se zgaltie, initial am crezut ca e de la aia. Oricum pana am ajuns sub tocul usii se terminase cutremurul, ca erau banci de alea de patru elevi inchise pe o parte si am vrut sa ies pe scurtatura pe dedesubt si nu nimeream ca se misca. La ala din '77 tata probabil a linistit-o pe mama bine, ca 9 luni mai tarziu am aparut eu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 433 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
V-ati pus pe cobeala. V-a speriat cutremurologul de la OTV?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
AOLEUUU!
Ce a zis?? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Pe 7?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da' se mai nasc copiii si mai devreme de 9 luni.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
ok, te credem.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Ce vrei să sugerezi? Că ai fost conceput la spaimă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
De parca nu ti-ai dat seama la Lepsa
![]() ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La Lepșa grecu avea o singura spaimă: să nu-i dispară berile! Că avea decât vreo câteva!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bygy007 |
![]()
|
poate acu reusim sa i le sutim
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:38 |