Zgomot cand deccelerez, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Zgomot cand deccelerez, Probleme
mihai0070 |
![]()
|
||
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|||
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
QUOTE(cristidb @ 7 Mar 2008, 20:13) Zgomot la denivelari - verifica scutul. Are prostul obicei sa se slabeasca si face zgomot. Volanul se roteste cu hopuri - crucea de la axul volanului sau rulmentii de la amortizoare. aveai dreptate cu scutul era prins in niste suruburi de 6 pe jumatate desfacute am pus suruburi de 10 si nu mai face galagie totusi cu rulmentul asta de la amortizor , se gaseste separat de amortizor ? daca da cam cat costa ca de schimbat am inteles care e treaba |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Daca vrei sa ramana prins bine pune inca o pilita autoblocanta pe suruburile de 10 si verifica cel putin o data pe an. "Rulmentii" de la amortizor sunt de fapt doua flanse cu niste bile intre ele. Nu prea seamana cu cei de la roata. Se gasesc separat si nu sunt scumpi. Acum 2-3 ani cand i-am schimbat erau 30Ron bucata. Neaparat ai nevoie de presa de arcuri cand ii schimbi. Eu am luat cu mult timp in urma din Vitan cu 30Ron o presa. Sa fii sigur daca sunt rulmentii de la amortizor de vina, pune pe cineva sa vireze si uita-te la arcuri. Daca vezi cum "agata" si nu se roteste uniform amortizorul in raport cu arcul atunci clar sunt dusi. Problea lor e ca ajunge praf si apa la ei si le scurteaza viata. La montare baga vaselina in exces acolo. This post has been edited by cristidb: 9 Mar 2008, 17:56 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
chiar piulita autoblocanta am pus (suruburile vechi de pivoti)
stiam de presa , ma gandeam sa imi confectionez eu una (dispun de materiale si scule dar nu am vazut nici una in afara de poza din manual) |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
mersi mult
e chiar mai simpla de cat credeam |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
intravenos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 September 06 From: Bucuresti ![]() |
are idee cineva cum desfac suruburile de la puntea fata? ... mai ales ala dupa dreapta .. ca de acolo facea zgomot la deccelerare ...e joc acolo.. Vine si vreun tampon acolo sau se strange fier pe fier ca sa zic asa ?
This post has been edited by intravenos: 30 Apr 2008, 08:22 |
--------------------
Renault
Megane
1.9 DCI 2002
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
fier pe fier ca acolo nu trebuie sa existe joc
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
petre_andreiv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 January 08 From: Vaslui/Iasi ![]() |
Exista posibilitatea ca acea bataie sa se auda si la hopuri? Pentru ca am si eu o bataie atunci cand decelerez dar la mine mai apare si la orice denivelare. Si mai nou a inceput sa se simta si in volan putin.
This post has been edited by petre_andreiv: 3 May 2008, 16:06 |
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 15:10 |