bieleta directie
![]() ![]() ![]() |
bieleta directie
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Cred ca-s mai bune ca alea de origine. Plus ca alea se falsifica la greu.
Apropo de asta: mi-a povestit cineva care lucreaza in uzina la incercari ca o bieleta contrafacuta a rezistat mai mult ca una de origine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa fie bune, dar vezi si de unde le cumperi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@tribunul: eu am luat bielete directie Delphi (erau cele mai ieftine, vreo 50 de lei), insa e prea devreme sa ma pronunt (le-am montat in februarie). Ce am remarcat e faptul ca metalul era cam "natur", nu parea a avea nici un fel de acoperire (nu ca ar avea vreo relevanta)...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Toate 4, Delphi (2 capete + 2 bielete) erau la oferta 180 lei, erau cu factura, din magazin.
Am ales Lemforder, sunt duble la pret, dar nu am chef de exeprimente pe masina mea, mai ales ca trebuie sa-i faci unghiul de fiecare data. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
Merita diferenta de pret Lemforder fata de SWAG/Febi Bielstein/ MOOG strict la bieleta directie?
Vreau sa iau asa cap de bara -Lemforder- 85 ron bieleta directie - SWAG/Febi Bielstein/ MOOG -65 ron Bieleta directie Lemforder am gasit-o la 130 ron |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Am schimbat dupa 51000km:
2buc cap de bara Lemforder-made in Turkei??-cele de origine erau..LOT 2505??? Set placute frana TRW..cele de origine erau Ferodo Facut directie si daca tot eram cu masina la service am schimbat si consumabilele..ulei,filtre.. Concluzii-dirctie:parca trage usor stanga-neconfirmat de mecanic Concluzii-frana:mai moale,un pic de dozaj mai mare la calcarea pedalei,un pic incalzire jante(~500km de la schimb) Ce poate fii in legatura cu directia,am vazut pe aparate ca era 06 si 03,pe verde,mecanici nu au dat prea multe explicatii,au spus ca e ok |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
vdnick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 27 March 08 From: Galati ![]() |
De ce se tot schimba bieletele?
Sunt asa fragile? Ce anume cedeaza la ele? La capetele de bara, inteleg... Multumesc This post has been edited by vdnick: 10 May 2011, 20:27 |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1.9 dci 130cp FAP KZ1S F9Q870
2010 Cu respect,
Dorin |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai tot o articulatie are si bieleta doar ca e montata orizontal nu vertical , la fel si bieleta preia toate "suturile" luate in roti lucru care in timp le deterioreaza.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Salutare, pai se tot strica si nu ar trebui, in familie mai am o masina cumparat-a tot odata cu loganul din semnatura si nu am schimbat nimic la suspensie, directie pe ea si are 105.000km, dacia mea mcv are 45.000 km si am schimbat o bieleta pe fata la directie si culmea pe parte cu soferu. Gropile le iau pe dreapta de obicei.
Dar si pretul celeilalte masini a fost cat 3 mcv-uri. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(EUGEN2008 @ 11 May 2011, 11:12) pai tot o articulatie are si bieleta doar ca e montata orizontal nu vertical , la fel si bieleta preia toate "suturile" luate in roti lucru care in timp le deterioreaza. mai conteaza si burduful de cauciuc, daca se deterioreaza e normal sa se strice articulatia axiala (bieleta)... la capatul de bara (articulatia sferica traversa ax), pe langa burduful de cauciuc, "problema" dateaza inca din faza de proiectare deoarece e montata cu tija filetata in sus iar la trecerea prin apa, aceasta trece printre tija si burduf ajungand in articulatia propriuzisa rezultand rugina |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:40 |