problema franare, discul sau fuzeta
![]() ![]() ![]() |
problema franare, discul sau fuzeta
FUHRER |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|||
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
nu !discurile le-am am schimbat..am schimbat sabotii pe spate...era vorba de sistemul de frinare.pe fata pe disc,pe spate,tamburi.
si apropo..erau tare uzate ferodourile alea..in unele parti erau pe nituri ![]() This post has been edited by cosmin_ms: 26 Mar 2008, 09:46 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
ciudat cu ferodourile tale, si eu am crezut ca s-au dus ale mele ca am aproape 80k km cu ea, dar nici macar jumate nu erau mancate ( in schimb a trebuit sa schimb un piston pentru ca, cel vechi pierdea lichid pe la garnitura). Ce nu-mi place acum e ca au strans-o baietii mult prea mult, deja la dintelele 5-6 e la maxim trasa.
|
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
ilovedinamo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 March 08 ![]() |
deci sa inteleg ....ca trepidatiile pot fi si de la ferodourile alea dubioase ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
snh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(ilovedinamo @ 27 Mar 2008, 13:38) salut .. acum 2 saptamani si eu am intampinat aceleasi problem .. trepidatii la franare . am fost la un service si am schimbat discuri + placute si sa rezolvat unul l am cumparat deja ovalizat am fost si l am schibat. nu cred ca se merita sa pui un disc nou la strung sau alte masinarii de rectificat atat timp cat are garantie si il montezi in service autorizat cu toate ca este simplu de schimbat 8 piulite si 2 sigurante dar pierzi garantia piesei. Plus ca prima oara am fost la "service"la cineva si a reusit sa imi strice un surubel de am scos disul cu bormasina .. unul din cele 2 surubele care tin discul de frana .. |
--------------------
Solenza
1.4
2003
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
salutare,
Eu stiam ca, chiar daca vi cu piese originale in service-uri autorizate, nu beneficiezi de garantia lucrarii, asa sa fie? |
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:56 |