am avut accident, in seara asta, sunt vinovat sau nu?
![]() ![]() ![]() |
am avut accident, in seara asta, sunt vinovat sau nu?
balanel |
![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Aceasi chestie era sa o patesc si eu ieri. Un golan, aveam deja 50-70m de mers cu semnal de stanga si deja incetineam sa intru din strada mare pe straduta mea. Un bmw in spate fara nici un semnal a inceput sa o calce original in depasire, desi m-a vazut ca semnalizam de ceva timp.
Daca apucam sa fac stanga ne pupam original ... si am preferat sa-l las sa se duca, ca deh, nu mergeam cu conserva mea. In fata poltistului iti spun sigur ca yo cadeam vinovat, nu aveai cum sa-i dovedesti politistului ca aveam semnal pus si ala desi te-a vazut s-a bagat ca bou, ca are el masina mai capabila. Odata ce intra in tine .. tu cazi de prost pt ca celalalt deja e angajat in depasire, chiar daca merge in spatele tau si te vede ce semnalizezi cu 100m inainte. Ai avut noroc ca te-a pupat din spate ![]() This post has been edited by KTC: 14 Apr 2008, 12:17 |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios de filmare.. sa ne tii la curent
![]() |
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ma, la urma urmei bine ca ati scapat amandoi ok si ca masinile nu sunt distruse. Restul sunt detalii...
Eu unul as fi incercat sa rezolv cu om pe cale amiabila, sa zicem ca ne-am lovit in parcare sau ceva de genul, vorba cuiva de aici, in spirit soferistic, ca la urma urmei neatenti suntem toti din cand in cand... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
alexblabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 December 05 ![]() |
nu am mai auzit nimic, desi zicea ca face contestatie.... habar n-am ce s-o mai fi intamplat.
nasol e ca inca astept bara aia... ![]() am tot, dosar de dauna etc dar inca nu mi-au adus-o |
--------------------
Dacia /VW
1100/Bora
1970/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:31 |