Termene intarziate de livrare Solenza. Ce ne facem?
![]() ![]() ![]() |
Termene intarziate de livrare Solenza. Ce ne facem?
Augustin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 August 04 From: driving ![]() |
|
||
--------------------
Solenta
- B 70 AUG
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In august fabrica e in concediu, deci nu se produce nimic. daca masina nu a fost produsa inca, caz in care trebuie sa ajunga la dealer, atunci 15-20 septembrie e data reala.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Augustin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 August 04 From: driving ![]() |
bogdan_o sa te auda Dumnezeu si sa fie asa cum spui tu,faza cu fabrica o stiam pt ca am fost la toti dealerii din buc si toti mi-au zis la fel ... cei mai tari au fost astia de la ipso care mi-au zis 15-20 sept pt ca restu au fost mai "intarziatii"
Latinefe sun cei mai tari .. cica pe la jumatatea lui octombrie sau la inceputul lui,chiar nu pricep de ce sunt intarzierile astea :drac: |
--------------------
Solenta
- B 70 AUG
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Să înțeleg că tre' să dau comanda înainte cu 2 luni de a strânge toți banii????
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La inceputul lui septembrie oricum va fi o perioada mai delicata, data fiind si inceperea comercializarii Logan-ului pentru care exista foarte multe cereri. Si atunci productia de SLZ ar putea ramane putin in urma.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:10 |