releu ?, lamuriti-ma va rog !
![]() ![]() ![]() |
releu ?, lamuriti-ma va rog !
bogdan3l |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cred ca ai un scurt-circuit pe undeva, verifica sa nu se atinga ceva fire pe la tabloul de sigurante... nu te juca cu astea, mai bine da o fuga la un electrician.
Click-ul se poate auzi de la un releu care functioneaza....hm... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu unde poate fi ...ca face si cand aprind farurile ...si cand semnalizez ....cand aprind cass nu face ....sau nu am observat eu ...oricum pe asta l-am dat jos de aseara ...ca a zis tata ca se intrerupe si mi-a fost frica tot de un scurt
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e neaparat scurt. dupa cum spui tu ca reactioneaza eu zic ca 90% e vorba de firul care merge la masa- e oxidat sau s-a desprins. verifica masa de pe circuitele afectate.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
adica minusul de la baterie ? ca mi-a mai zis cineva pentru ca si inainte cand aprindeam farurile se intampla ..dar la scara mult mai mica ....am verificat atunci si nu s-a intamplat mai nimic .
ma duc sa mai verific o data |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mergi la un electrician ca nu ii de joaca. si dupa cum ai spus tu....nu este chiar asa de usor de descoperit hiba. Eu am stat 2 zile asta vara cu toata firaraia desfacuta sa ii dau de cap.
Si asta acum ca mai tirziu...s-ar putea sa nu mai gasesti un electrican disponibil si te duci cu trenul la revelion This post has been edited by Slider: 28 Dec 2004, 11:20 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bogdan3l |
![]()
|
gata s-a rezolvat . tocmai cand m-am dus jos a coborat un vecin electrician ....a masurat si dupa lungi cautari a descoperit ca nu mai aveam masa intre motor si caroserie . adica abia se mai tinea firul ala si mai si facea atingere cu alt fir de la un releu .
rezolvare : am schimbat firul . nu mai exista nici o problema merci pentru ajutor ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 23:35 |