problema climatizare, probabil niste fire inversate
![]() ![]() ![]() |
problema climatizare, probabil niste fire inversate
cheloo69 |
![]() ![]()
|
||
![]() DSN-ist gangsta` Group: Members Posts: 35 Joined: 14 January 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai inversat papucii rezistențelor de lângă motorul de climatizare.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cheloo69 |
![]()
|
![]() DSN-ist gangsta` Group: Members Posts: 35 Joined: 14 January 08 From: Galati ![]() |
MAERSK...poti te rog frumos sa fii mai explicit?cei 2 papuci care intra in motoras sau ceilalti 3 unde e si bobina aia?da-mi te rog cat mai multe detalii....eventual care e ordinea lor si iti voi fi recunoscator...oricum iti multumesc mult de raspuns...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cheloo69 |
![]()
|
multumesc mult mult de tot omule...m-ai salvat...iti raman recunoscator...
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru nimic. Eu când am curățat climatizarea, am pozat toate firele. E un obicei, ca să le pot monta la loc!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
cheloo69 unde ai gasit carbuni pentru motorasul de la climatizare ? Eu am intrebat de carbuni pentru alternator, demaror si peste tot mi-au spus ca nu au......
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
cheloo69 |
![]()
|
Urs...eu am dezlipit carbunii de pe motoras si am mers cu ei la un magazin de piese auto...eu sunt din galati....si aici avem din plin....dar bineinteles ca se uitau ca niste necunoscatori la ei....si mi-au zis ca nu au carbuni asa scurti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:04 |