DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Filtre sport, .

Asi
post 26 Mar 2008, 00:04
Post #31

Camaro SS

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(cristidb @ 25 Mar 2008, 20:09)
Tu chiar ai folosit filtru sport ca sa ai o parere obiectiva?
Filtrele sport nu sunt din burete. Sunt din bumbac pe o plasa de otel, mai putin pipercross care folosesc o spuma poliuretanica. Se curata cu o solutie speciala, apoi se spala cu apa, se usuca si apoi se ung cu un ulei special.

Care-i faza cu look-ul? Filtrul e sub capota. Nu se vede.
*

existau si niste ghilimele pe acolo
de folosit nu am folosit suficient de mult (pe vreo masina de-a mea nu am pus filtre sport, ci doar pe masinile altor prieteni am experimentat filtrele sport k&n, iar raspunsul meu si al lor e ca diferenta e foarte mica - un K&N pe un 206 - waste of money in mare parte) - sunt mecanic la mercedes si pe aici lumea nu prea se agita sa bage filtre sport si alte tuninguri de motor sau estetice, nu sunt increzatori ca le iese ceva mai bun.. desi teoria spune ca se poate.
eu vorbeam de acel tesut cam spogios ca un burete care se gasesc la facaturile din autovit tip con (si care oricum sunt niste aberatii in mare parte)

cat despre look - e vorba de acelasi look al amplificatoarelor pe dinauntru sau wire-managementul din calculator wink.gif

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:35
Forum Renault