ASIGURAREA CASCO (MERITA EFORTUL)
![]() ![]() ![]() |
ASIGURAREA CASCO (MERITA EFORTUL)
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Depinde cita reducere ai la casco si cit costa reparatul. Dupa ce folosesti casco, reducerea se anuleaza.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
![]()
|
|
Hotaraste-te repede, pentru ca in 48 de ore de la constatarea daunei trebuie sa te duci la compania de asigurari pentru a beneficia de casco.
Asta este valabila pentru ARDAF. Nu stiu la altii cum este, dar ar fi bine sa verifici. Cauta clauza asta in contractul de asigurare. Mai este un aspect. Daca iti folosesti asigurarea casco pentru rezolvarea acestor daune, nu vei mai beneficia de bonificatie la reinoirea contractului (5, 10, 15 % in functie de asigurator). Succes |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sigur merita. daca reparatie e sub 1 milion asiguratorun nu o plateste. iar daca e peste ce sens are sa o platesti tu. si daca iti da 15% reducere ce. din 3-4 milioane scade 15%. Care-i baiu. Dai tu vreo 2 milioane din buzunar ca sa dai la asigurare cu 300000 mai putin. Mergi si rezolva treaba civilizat pe bani celor care iau bani pentru asta.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
multumesc pentru fiecare sfat.Eu am platit pe casco 110 Euro, deci reducerea de 15% este mica fata de pagubele pe care trebuie sa le repar acum : bara in ton cu caroseria sparta (2.000.000 mil), vopsit caroserie unde e putin 'mai mult' zgariata inca 1-2 mil.Asa ca o sa ma duc la casco sa repar cu ei masina.Sper sa nu-mi tina masina in service sau mai mult ca sigur ca no sa-mi las masina in service pt ca am auzit ca-ti schimba piese daca o lasi acolo cateva zile.Voi ce stii? multumesc pt sfaturi
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:54 |