DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> S-a injumatatit amenda pentru lipsa revinietei!, De ce sa o mai cumperi?

sonycu
post 7 Mar 2008, 14:02
Post #31

Alpinist de weekend !!

Group: Members
From: Bucuresti

vreau sa va intreb ceva..

am vreo 40.000 km la activ.. prin bucuresti.. prin frumoasa noastra tara..

niciodata nu m-a oprit un politist sa ma intrebe de rovinieta..

1 singura amenda am luat.. si atunci cred ca s-a uitat in acte daca am si rovinieta.. veneam in bucuresti de la mare si aveam 82 km in localitate (ma rog, sat/comuna)..

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 7 Mar 2008, 14:06
Post #32

Mesaj semiautomat

in Buc nici nu avea cum sa te intrebe de ea..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 14:09
Post #33

Alpinist de weekend !!

argoaneeee... citeste cu atentie.. veneam de la mare.. m-a prins in localitate (nu in bucuresti).. localitate e impropriu spus oarecum pentru ca era un sat amarat care se lungea pe vreo 2 km..

--------------------
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
argon
post 7 Mar 2008, 14:10
Post #34

Mesaj semiautomat

am citit foarte bine.

QUOTE(sonycu @ 7 Mar 2008, 14:02)
am vreo 40.000 km la activ.. prin bucuresti.. prin frumoasa noastra tara..
niciodata nu m-a oprit un politist sa ma intrebe de rovinieta..
*

--------------------
+
ionut.tanase
post 7 Mar 2008, 14:15
Post #35

Can't Stop Me!

From: PITESTI

QUOTE(sqryn @ 7 Mar 2008, 14:49)
Nici mie nu imi convine ca iti rupi masina pe drumurile chiar si nationale. Dar consider ca si cei care nu platesc au o parte din vina, si datorita lor sunt drumurile asa proaste. Cand o sa mai dau cu masina in o goapa o sa va multumesc in gand.
*

Prietene, o parte din vina, mai exact toata vina o poarta cei care ar fi trebuit sa faca ceva cu banii colectati de la posesorii de autovehicole! Am platit rovigneta aia nenorocita de cand a aparut si nu s-a schimbat nimic ... de aia nu o mai platesc de acum incolo. Cat despre partea cu injuratul in gand, injura pe cine trebuie si nu mai fa pe victima care isi rupe masina din vina celor care nu mai vor sa fie prostiti cu rovigneta asta! Iti mai zic inca o data: cand platesti carburantul la pompa deja ai cotizat si la reparatia drumurilor wink.gif Sper ca ai inteles!

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
sqryn
post 7 Mar 2008, 14:17
Post #36

Clio rulezzz

From: München

@2dor multumesc pentru corectura.
Nu am rude in parlament dar mi se pare normal ca daca sunt legi sa fie respectate. toti vrem sa ajungem la nivelul tarilor din vest dar ne comportam inca romaneste, smekereste, etc

@argon, sunt convins ca nu se va schimba nimic, mi-e chiar sila de ce se intampla cu drumurile din romania dar asta nu e o scuza sa nu respecti legea.

daca chiar vreti ca fiti smecheri de ce nu dati voi guvernul in judecata si sa declarati ilegala taxa sau sa obtineti o hotarare cum ca nu o veti plati pana cand drumurile nu vor fi ok? e greu?

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
tarzy
post 7 Mar 2008, 14:18
Post #37

aroist

QUOTE(big2003 @ 6 Mar 2008, 23:52)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
Era sa fac apoplexie de ras, ce tara (exceptand pe ceafa lata) percepe taxe pentru drumurile nationale ? Aud ????? Sa puna taxa DOAR pentru autostrada si sa beneficiem de cateva mii de kilometri nu de 200. De fapt m-am gandit mai bine...sa nu mai puna nici o taxa pentru autoturisme si sa construiasca o replica la scara a Autobahn-ului . Cred ca asa e cel mai echitabil. Ce zici stimabile Tarzy ?
*

cred ca de la atata ras ai iesit din topic

subiectul topicului nu este daca rovigneta e sau nu justificata

ca daca e sa-o luam asa .... nu asta e singura taxa total absurda si nejustificata in tara

oricum .... mentalitatea asta de "eu-s mai jmeker si nu platesc" nu o sa ajute in nici un fel in remedierea situatiei ..... o sa fim tot o natie de jmekeri rupti in turu nadragilor

parerea mea .... ca voi astia de utilizati drumurile nationale fara sa achitati rovigneta sunteti in aceeasi tagmacu aia de nu-si platesc intretinerea, merg fara bilet in tren, etc

This post has been edited by tarzy: 7 Mar 2008, 14:21

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
ionut.tanase
post 7 Mar 2008, 14:21
Post #38

Can't Stop Me!

QUOTE(sqryn @ 7 Mar 2008, 15:17)
daca chiar vreti ca fiti smecheri de ce nu dati voi guvernul in judecata si sa declarati ilegala taxa sau sa obtineti o hotarare cum ca nu o veti plati pana cand drumurile nu vor fi ok? e greu?
*

Cred ca nu stii sa faci diferenta intre a fi smecher si a fi prost ... pai cum sa dai prietene statul in judecata ? tu stii ce inseamna un tribunal si cum se imparte dreptatea prin salile de judecata?

PS: Acum sper ca nu ma trimiti pe la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg wink.gif

7 Mar 2008, 15:22:
QUOTE(tarzy @ 7 Mar 2008, 15:18)
parerea mea .... ca voi astia de utilizati drumurile nationale fara sa achitati rovigneta sunteti in aceeasi tagmacu aia de nu-si platesc intretinerea, merg fara bilet in tren, etc
*

Stimabile, dar o platim cu totii, in pretul carburantului wink.gif asa ca nu mai fii suparat.

This post has been edited by ionut.tanase: 7 Mar 2008, 14:22

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
Solon
post 7 Mar 2008, 14:26
Post #39

Membru autentic

Eu anul asta am hotarat sa nu mai platesc rovigneta! N-aveti decat sa ma faceti cu ou si cu otet!
Si stiu ca amenda e imensa, e luata in exercitiu bugetar pe anul in curs! tongue.gif
Mai da-i dracului cu gropile lor!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
argon
post 7 Mar 2008, 14:27
Post #40

Mesaj semiautomat

si in plus nu va cer voua, astora care ne stigmatizati bani sa-mi platesc amenda in caz ca sunt prins . Intretinea o platesc pentru ca primesc niste servici, si consum niste produse. Biletul de tren la fel wink.gif .

--------------------
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 14:30
Post #41

Alpinist de weekend !!

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 14:10)
am citit foarte bine.
*

" am vreo 40.000 km la activ.. prin bucuresti.. prin frumoasa noastra tara..
niciodata nu m-a oprit un politist sa ma intrebe de rovinieta.. "

argoaneeee.. o iei raznaaaaa !! smile.gif

prin frumoasa noastra tara de ce nu ai bolduit? ahh? sau pentru tine romania ca si tara se rezuma doar la bucuresti?? biggrin.gif

anyway.. am un vag sentiment ca tu de fapt ai priceput foarte bine ce am vrut sa spun dar o dai la misto.. ma rog..

This post has been edited by sonycu: 7 Mar 2008, 14:31

--------------------
+
argon
post 7 Mar 2008, 14:35
Post #42

Mesaj semiautomat

ideea era ca nu are sens sa pomenesti de Bucuresti in acel context. Poti sa ai si 1 milion de km in Bucuresti, ca tot nu te intreba nimeni de ea. Daca ziceai "am 25600 km prin frumoasa noastra tara", da, ai dreptate.

--------------------
+
tarzy
post 7 Mar 2008, 14:41
Post #43

aroist

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 14:10)
am citit foarte bine.
*

mai citeste o data .... cam greu de crezut ca "Bucuresti" si "frumoasa noastra tara" pot aveea aceleasi coordonate spatiale

QUOTE(ionut.tanase @ 7 Mar 2008, 14:21)
...........
Stimabile, dar o platim cu totii, in pretul carburantului  wink.gif asa ca nu mai fii suparat.
*

nu sunt suparat chiar deloc .... iar daca tot facem analogii cu intretinerea .... ce-i in costul benzinii reprezinta lumina (electrica) dar ce ne facem cu apa ..... ca aia e alta mancare de peste cu toate ca tot utilitate se cheama
faptul ca cineva vrea sau nu sa-si asume responsabilitatea de a fi cetatean al acestei tari nu ma afecteaza direct si personal .... totusi ..... imi permit sa remarc ca prin aceasta atitudine in a ne intrece in evaziuni .... nu va rezolva nimic ..... tot tara de ghiolbani&manelisti o sa ramanem

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 14:27)
si in plus nu va cer voua, astora care ne stigmatizati bani sa-mi platesc amenda in caz ca sunt prins .  Intretinea o platesc pentru ca primesc niste servici, si consum niste produse. Biletul de tren la fel wink.gif .
*

pai .... banuiesc ca pe DN mergi pe asfalt ..... asfalt care nu a picat din cer ... si care din cand in cand mai e si refacut ..... iarna e dezepezit .... mai are si niscaiva dungi trase pe acolo ..... ceva indicatoare ... etc

nu te intreaba nimeni de rovigneta daca mergi pe aratura .... insa .... atat timp cat ai pus roata pe asfalt .... e ca si cum te-ai urcat in tren .... daca nu ai platit .... => ca mergi pe blat .... pe seama altora mai fraieri care au bunul simt sa-si achite obligatiile

--------------------
Aha
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 14:46
Post #44

Alpinist de weekend !!

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 14:35)
ideea era ca nu are sens sa pomenesti de Bucuresti in acel context. Poti sa ai si 1 milion de km in Bucuresti, ca tot nu te intreba nimeni de ea. Daca ziceai "am 25600 km prin frumoasa noastra tara", da, ai dreptate.
*

idee era ca nu am cei 40.000 de km numai prin bucuresti..

dar te prinzi cam greut.. sau te prefaci ca te prinzi greu..

anyway.. eu personal voi continua sa platesc rovinieta de fiecare daca cand voi iesi din bucuresti.. asta daca nu fac una pe tot anul..

--------------------
+
ionut.tanase
post 7 Mar 2008, 14:51
Post #45

Can't Stop Me!

QUOTE(tarzy @ 7 Mar 2008, 15:41)
pai .... banuiesc ca pe DN mergi pe asfalt ..... asfalt care nu a picat din cer ... si care din cand in cand mai e si refacut ..... iarna e dezepezit .... mai are si niscaiva dungi trase pe acolo ..... ceva indicatoare ... etc

nu te intreaba nimeni de rovigneta daca  mergi pe aratura .... insa .... atat timp cat ai pus roata pe asfalt .... e ca si cum te-ai urcat in tren .... daca nu ai platit .... => ca mergi pe blat .... pe seama altora mai fraieri care au bunul simt sa-si achite obligatiile
*

Domnu, nu din banii de pe rovignetele astea se repara drumurile! Exista o taxa in carburantul pe care il cumparam cu totii special destinata constructiei si intretinerii soselelor! Asa ca atentie .... rovigneta asta pana acum nu prea are o explicatie certa, practic ea este ambigua de la inceput ... ba ca e de mediu ba de contructie ... problema e ca au pus-o ca sa mai acopere din "gaurile" din buget facute tot de ei wink.gif

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
argon
post 7 Mar 2008, 14:54
Post #46

Mesaj semiautomat

pana una alta nu asta e subiectul, cine vrea o cumpara, cine nu vrea nu o cumpara, dar nu e nevoie sa-mi bata mie obrazul altu ce o cumpara, e alegerea lui.

Ideea este ca injumatatirea amenzii este doar o modalitate de manipulare a maselor, mai ales ca nu toata lumea stie ca s-a si scos posibilitatea de achiare 50% in 48 de ore, prin urmare nu s-a facut nimic, e fix acelasi lucru, asa ca eu zic sa mergeti sa-i votati din nou, uite ce realizari marete au facut..printre altele...

This post has been edited by argon: 7 Mar 2008, 14:57

--------------------
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 15:16
Post #47

Alpinist de weekend !!

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 14:54)
pana una alta nu asta e subiectul, cine vrea o cumpara, cine nu vrea nu o cumpara, dar nu e nevoie sa-mi bata mie obrazul altu ce o cumpara, e alegerea lui.

Ideea este ca injumatatirea amenzii este doar o modalitate de manipulare a maselor, mai ales ca nu toata lumea stie ca s-a si scos posibilitatea de achiare 50% in 48 de ore, prin urmare nu s-a facut nimic, e fix acelasi lucru, asa ca eu zic sa mergeti sa-i votati din nou, uite ce realizari marete au facut..printre altele...
*

tipic lui argon.. lasa doar ultimele lui cuvinte.. radmasa.gif radmasa.gif

ideea este ca nu ti-a batut nimeni obrazul.. vreau sa vad si eu referirea aia la care te ataci tu atat de mult..

--------------------
+
argon
post 7 Mar 2008, 15:17
Post #48

Mesaj semiautomat

mai omule, potoleste-te odata ca devi penibil, ti-am zis ca nu sterg eu nimic.

This post has been edited by argon: 7 Mar 2008, 15:18

--------------------
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 15:19
Post #49

Alpinist de weekend !!

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 15:17)
mai  omule, potoles-te odata ca devi penibil, ti-am zis ca nu sterg eu nimic.
*

argon.. vreau sa vad referirea de care vorbesti.. spui ca iti bate nu stiu cine obrazul din cauza ca tu nu vrei sa cumperi rovinieta.. ei bine vreau sa vad respectivul comentariu.. pentru ca am fost pe topic si nu am vazut asa ceva.. prin urmare consider ca le scoti din burta.. bade..

--------------------
+
argon
post 7 Mar 2008, 15:20
Post #50

Mesaj semiautomat

QUOTE(tarzy @ 7 Mar 2008, 14:41)
ca mergi pe blat .... pe seama altora mai fraieri care au bunul simt sa-si achite obligatiile
*

suficient? da, stiu, nu eu personal dar trebuie sa intelegi subtilitatile, nu lua mot-a-mot.

This post has been edited by argon: 7 Mar 2008, 15:21

--------------------
+
sonycu
post 7 Mar 2008, 15:22
Post #51

Alpinist de weekend !!

QUOTE(argon @ 7 Mar 2008, 15:20)
suficient? da, stiu, nu eu personal dar trebuie sa intelegi subtilitatile, nu lua mot-a-mot.
*

daca faceai asta de la inceput scuteam 3 posturi..

anyway.. am vazut dovada incriminatorie.. asa ca ma declar multumit..

nu e vina mea ca esti incapatanat argoanee..

This post has been edited by sonycu: 7 Mar 2008, 15:25

--------------------
+
argon
post 7 Mar 2008, 15:22
Post #52

Mesaj semiautomat

a scapat.gif

--------------------
+
tarzy
post 7 Mar 2008, 15:26
Post #53

aroist

bre ... argoane ... daca nici acum nu-ti cumperi vigneta .... dupa atata zarva .... iti promit ca-ti aduc un CD cu Rodica Puceanu cand mai trec prin Deva

--------------------
Aha
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 03:35
Forum Renault