bara logan zgariata,exista solutie minune?, care stii?
![]() ![]() ![]() |
bara logan zgariata,exista solutie minune?, care stii?
Mihai_eon |
![]()
|
||
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
dar casco, n'ai? in caz ca ai, mai da'i si tu 2 picioare si iti vor schimba bara
![]() This post has been edited by Marso: 24 Feb 2008, 21:22 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am casco....dar nu vreau sa-l folosesc ptr ca ma tin cu masina mult in service si nu ma pot lipsi de ea nici macar 1 zi...apoi prea multe drumuri si spagi trebuiesc,nervi aiurea,apoi vreau sa renunt la casco...asa ca daca stiti vreunul despre solutia asta cat costa si unde gasesc ar fi super ok...
This post has been edited by Mihai_eon: 24 Feb 2008, 21:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da si pe mine mar interesa , am si eu o julitura tot pe partea neagra , si am si casco dar la fel nu ma pot lipsi de masina cu ea imi castig painea
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Mihai_eon |
![]()
|
ai drept sonykel,nu ne putem lipsi de masini.....on-topic....nici unul nu stiti solutia asta minune???
chiar nimeni?am auzit ca cel mai bine s-ar pricepe la astfel de lucruri samsarii ca astia stiu sa le mermeleasca,ascunda...etc:D? |
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
salut...
puteti face comanda in service pentru o bara noua...cand soseste va duceti si o schimbati..dureaza maxim jumatate de ora.... am patit-o eu.. numai de bine.. |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu exista o solutie standard pt asa ceva. Si eu sunt in aceeasi situatie, oricum o sa incerc (nu stiu inca cum) saptamana asta si daca iese bine spun, daca nu ,nu!
![]() Cat despre schimbat, mai astept o tura...( inca o zgarietura)! ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da cred ca mai astept o tura sau o rezolv la prima revizie...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
In legatura cu problema voastra bara zgariata in zona nevopsita - am patit si eu la fel. O zgarietura in dreptul farului drept (masina privita din fata) de aprox 10 cm, infundata putin. Am rezolvat-o cu putin chit, vopsea neagra la tub si o solutie care decoloreaza (se poate folosi si acetona). Daca te uiti atent se mai vede putin, dar eu sunt multumit.
Attached thumbnail(s) Loganu_meu.JPG ( Size: 119.45k ) Number of downloads: 1544 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Chituit zgarietura si vopsit cu vopsea negru mat. Zicea cineva ca ar mai fi fost o solutie de reparat cu plastic topit care sa umple zgarietura dar costa cam mult.
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
ce fel de negru mat ai cumparat=virus=?cum se numeste?de unde ai cumparat?cat costa?apropo cu ce l-ai aplicat?cu pensula?sau cu aparatul de vopsit:D?
This post has been edited by Mihai_eon: 25 Feb 2008, 19:11 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
solutiile minune nu sunt dedicate marcii LOGAN... se muta la Diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
chiar nimeni nu stie nimic?????????
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer cat de mare poate fi zgaraietura aia ca sa te deranjeze pana acolo incat sa dai sute de mii pt un plastic negru, a carui rol cam ala este sa te ajute in situatii de genul.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
destul de mare.....alte pareri?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Din cate stiu, exista un spray negru (mie mi-au vopsit la service in 5 minute protectiile de la roata, care sunt din plastic, si partea inferioara a spoilerului) care exact la asta se foloseste. Din pacate n-am mai multe detalii, dar presupun ca se gaseste prin magazinele de specialitate...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
klaus poti afla cum se numeste mai exact spray-ul asta,te rog?sau cine are idee?si de unde se poate cumpara mai exact?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
se pare ca te zgarie destul de mult bara ta... si partea proasta e ca tu vrei mura-n-gura, ceva de genul... vosea minune "de-aia" de la magazinul de la adresa X, si pe vanzator il cheama Y.
din ce/cum zici, tu nici macar nu-ti bati capul... ce poate fi asa de greu?! mergi la un carrefour, selgros, metro, praktiker, magazine de astea si gasesti spray cu vopsea negru mat (nuanta capacului e nuanta spray-ului). din cate imi aduc aminte se numeste Magic (si scris mic parca "aerosol spray paint") si negru mat e undeva la 9 RON. cantitatea de vopsea iti ajunge cam cat sa dai doua straturi de vopsea pe toata bara. |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
mihai11ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 February 08 ![]() |
salut am avut si eu problema asta dar am gasit la un magazin de piese auto o pasta de polishat dar numai pt bari ,pt tot ce e cromat si am incercat .Dupa 15 min numai se vedea nimic , dar am frecat de mi-au sarit ochii din cap.
![]() |
--------------------
logan
preference
2005
- ot48cim
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
liviu_buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
tgg2k ...lasa omul sa afle ceea ce vrea...daca nu stii,sau nu vrei sa ajuti nu incurca si mai mult...
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
what?! cred ca nu ai citit bine topicul si de asta te bagi ca musca
![]() eu i-am dat detaliile care il intereseaza si tu imi zici ca daca nu stiu sa nu ma bag... esti amuzant This post has been edited by tgg2k: 6 Mar 2008, 11:28 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:15 |