Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ti se pare ca ne certam?
Doar adunam informatii, le comentam, nici prin gand nu ne trece (cel putin mie) sa ne certam. Desi uneori parerile sunt impartite, o discutie in contradictoriu NU e o cearta. Mai sunt 5 zile! Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 16:58) Apreciez totusi ca ai "pierdut" ceva timp rasfoind din urma "cateva" pagini pana ai gasit o asa-zisa hiba, pentru ca fie vorba intre noi, in afara de asta nu prea aveai cu ce sa contraataci Nu am stat sa caut, mi-am adus aminte ca nu esti coerent din posturi mai vechi. Si daca tot te crezi asa de tare, nu vrei sa ne luptam in solutii tehnice? Ca tot suntem pe un forum tehnic. Hai sa alegem noua Skoda Fabia. Sau Fiat Linea, Pejo 308, Fiat 500, etc ...This post has been edited by IRONICK: 28 May 2008, 16:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 May 2008, 16:04) Si aici pot veni cu date fff concrete (cine vrea dovezi sa ma contacteze pe PM, dar imi voi permite sa fiu selectiv)... - cateva sute de jobene pentru lansare... inscriptionate la 1 culoare - vreo 22.000 de bandane inscriptionate cu alb cu logo Sandero - vreo 2.800 de bandane inscriptionate cu negru cu logo Sandero - vreo 25.400 de tricouri inscriptionate la 2 culori cu Dacia Din cate stiu si la un mic calcul in minte, sunt "ceva" bani la mijloc... Si asta din ce ? Din cateva sute de euro castigate la fiecare masina ? Hai sa fim seriosi, ca pana la clientul final, "mananca" cel putin 3 intermediari (agentii mari de publicitate) si vreo 4 furnizori de promotionale. Ca sa nu mai zic de "comisionul" gras pe care-l ia de regula cel din conducerea de la Mioveni care se ocupa direct de imaginea brandului. Daca va spun ca e vorba de niste multe sute de mii de euro, iar o sa imi cereti sa va dau "negru pe alb". Ok, hai c-am fugit... Atat pentru azi. In seara asta sunt dator de cinste cuiva... ![]() Apropos, pentru cine ma mai ia la misto... Unii de pe aici ma mai cunosc de pe forumul reno.ro, altii ma stiu chiar personal. Sunt om serios si nu-mi place sa vorbesc aiurea. Ca mai carcotesc eu din cand in cand, este partea a doua, de fapt e tipic romanesc... dar niciodata nu am fost absurd sa merg pana in panzele albe sustinand teorii aberante... iar cand am gresit, am recunoscut. Salutare si feriti-va de ploaie... 28 May 2008, 16:32: QUOTE(IRONICK @ 28 May 2008, 16:14) Nu am stat sa caut, mi-am adus aminte ca nu esti coerent din posturi mai vechi. Si daca tot te crezi asa de tare, nu vrei sa ne luptam in solutii tehnice? Ca tot suntem pe un forum tehnic. Hai sa alegem noua Skoda Fabia. Sau Fiat Linea, Pejo 308, Fiat 500, etc ... In fine, se mai intampla sa fiu incoerent, si apoi nu ma contrazic de la un post la altul... Am si precizat mai sus de ce atunci am spus ceva despre Kia si ulterior, azi altceva. Citeste si tu mai atent... Iar in ceea ce priveste forumul tehnic... ok, in linii mari ai dreptate, insa acum, suntem pe subforumul Dacia Sandero / DIVERSE / topicul Noua Dacia Sandero - ce parere aveti ? Solutii tehnice voi da atunci cand voi fi in masura sa dau. Aici discutam despre altceva. Bafta ! This post has been edited by Flamingo: 28 May 2008, 16:32 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Ia uitatti ce scrie PROMOTOR
PROMOTOR QUOTE Rămâneți pe promotor.ro pentru a afla acest lucru, deoarece în seara zilei de joi 3 iunie oficialii Dacia vor comunica prețurile noului model național Dacia Sandero. Singurul mister neelucidat încă despre noua Dacia Sandero este legat de prețurile oficiale - acest lucru, însă, va fi făcut public în seara zilei de joi 3 iunie, dată la care Dacia Sandero va debuta oficial pe piața românească. Se pare ca nu stiu sa se uite in calendar, avand in vedere ca 3 iunie este intr-o zi de marti. ![]() Tineti-o tot asa baieti! This post has been edited by catal1n2000: 28 May 2008, 16:51 |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 17:25) Solutii tehnice voi da atunci cand voi fi in masura sa dau. Aici discutam despre altceva Faptul ca iti dai cu parerea despre modul de lipire a unui geam cum se numeste? Barfa sau solutie tehnica? Am incercat eu sa explic ceva, nimic. Te-a luat Klaus din alt unghi, nimic. Iti place sa te bagi in seama, nu ai replici pe masura si incepi sa o dai in diverse. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Din cate stiu eu, 1900 (sau pe aproape) e costul de asamblare a loganului (salarii, amortizare linie, curent, contabili, mai putin componentele)
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 May 2008, 15:56) Dacia practica si "exportul de profit". Adica face cumparaturi de piese de la fabricile grupului la preturi mai mari decat ar trebui. Si astfel diferenta de pret nu intra in profitul dacia ci a fabricii respective a grupului si de ce face asta? This post has been edited by daciafan: 28 May 2008, 19:40 |
--------------------
/
/
/
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 May 2008, 19:06) Faptul ca iti dai cu parerea despre modul de lipire a unui geam cum se numeste? Barfa sau solutie tehnica? Am incercat eu sa explic ceva, nimic. Te-a luat Klaus din alt unghi, nimic. Iti place sa te bagi in seama, nu ai replici pe masura si incepi sa o dai in diverse. Daca tii mortis sa ai ultimul cuvant de spus, e ok din partea mea. Oricum parerea despre tine mi-am format-o de multa vreme, inainte sa ti-o formezi tu despre mine. ![]() Intelegi ce vrei din mesajul de mai sus. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce intelege ironick, dar eu in mod sigur stiu ca produsul unei masini nu e ca inscriptionatul unui tricou, sunt ceva diferente.
Oricum, mult orgoliu pe aici, n-ar recunoastea lumea ca a gresit, fereasc-ar Sfantu'. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
Klaus, nu ti-este somn ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 10:56) Asta e de bula, sau de bancuri ![]() Toti romanii generalizati .... toti dea valma ... fi-v-ar paiul din ochi de ras sa va fie de natie urata ce sunteti voi. Poate renuntati si voi la flameuri romani generalizatori ce sunteti .. ma da' toti, toti, la fel de generalizatori sunteti! N-am putut sa vad. Dar sa nu o dam in bancuri. Procesul ala de lipire a geamurilor e ok atata timp cat MCV-urile au geamurile montate absolut ok. QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 11:51) ... Ce-ati zice daca v-as spune ca un Logan costa doar 1900 de euro cand iese pe poarta fabricii .... No comment. .... ba comment: pana la urma o sa se afle inca un adevar ascuns cu deosebita dibacie de Renault. Voi astia cu surse indubitabile.... tot o sa divulgati adevarul despre zana care le face de fapt gratis cu baghetuta. Angajez zana cu baghetuta fiabila! Nu pentru roboti a venit Renault in Romanica, ca acilea nu roboti se gasesc ieftini ci generalizatori d'astia cu baroase maiestre ![]() Sandero e tot Logan style. Adica urata cu spume pentru unii, e doar o "Dacie", si are multe bube in cap, dupa unii (partial tot aia), nu e aspirator de blonde, etc etc doar ca multi dintre cei care le au isi fac treaba cu ele, si nu s-ar da inapoi sa isi cumpere unele noi, eventual modele imbunatatite. Si daca nu era clar, sa nu uit sa o spun si pe sleau: pentru mine Sandero e in carti pentru la anu. Mie mi se pare mai mult decat binevenit modelul asta. In concluzie romanului ii pace Sandero. Si sa nu va mai prind ca generalizati, da ??? This post has been edited by JORJ: 28 May 2008, 23:42 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 14:00) In fine, hai ca mai am si alte treburi. Asa razboinici n-am mai intalnit decat la Gigi Becali si oile lui. Sper sa fi fost ultimul meu post de la acest topic / forum. Succes cu noul Logan din clasa compacta. Noroc ca nu-s decat o mana de razboinici din astia pe forum. N-are rost sa-i enumar, ca se vad pe aici pe topic.. ![]() QUOTE(klaus @ 28 May 2008, 15:59) Bun, aia cu lipitul geamului am lamurit-o de am omorat-o, am observat argumentele reale ale afirmatiilor. Pai hai sa comparam pozitionarea geamurilor la alte fabrici si la Dacia, unde vine nenea cu ventuzele si il pozitioneaza perfect, ca un robot. ![]() Tot e bine macar, ca e un robot care pune lipiciul, ca altfel ar fi plecat nea Caisa cu juma de tub acasa, daca il lipea el pe geam. ![]() 29 May 2008, 00:34: QUOTE(JORJ @ 29 May 2008, 00:26) Sandero e tot Logan style. Adica urata cu spume pentru unii, e doar o "Dacie", si are multe bube in cap, dupa unii (partial tot aia), nu e aspirator de blonde, etc etc doar ca multi dintre cei care le au isi fac treaba cu ele, si nu s-ar da inapoi sa isi cumpere unele noi, eventual modele imbunatatite. Treaba ti-o faci si cu o berlina rapciugoasa din care cad tablele. Si de ce e plin targul de Loganuri SH, daca e asa bun si iti faci treaba? Sau de ce in sistem buy back abia iti mai iei 50% pe masina dupa 3 ani? This post has been edited by nh1980ro: 28 May 2008, 23:34 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
JORJ |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 28 May 2008, 23:32) Si de ce e plin targul de Loganuri SH, daca e asa bun si iti faci treaba? Sau de ce in sistem buy back abia iti mai iei 50% pe masina dupa 3 ani? d'aia asa ? de flame ? sunt pline si strazile, e normal sa fie si targurile devalorizarea masinii SH fata de pretul ei de noua e absolut normala; anormal era sa pretinzi pe o solenza un pret mai mare decat cel de achizitie. cat despre 50% asta trebuie sa fie din cei 1900 poate ![]() QUOTE(nh1980ro @ 28 May 2008, 23:32) E adevarat ca cu orice masina cu cat e mai rapciugoasa cu atat faci mai multa treaba, doar ca altfel de treaba. This post has been edited by JORJ: 28 May 2008, 23:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai logica mea ar fi ca daca Logan e o masina pentru oameni fara posibilitati financiare si daca e o masina fiabila cu care iti faci treaba, nu prea ai motive sa-l vinzi dupa un an de exemplu, nu?
Si 50% e devalorizarea data de dealeri. Ca tot vorbeai de flame, pe orice masina poti sa ceri oricat, atat timp cat exista cumparatori.. ![]() ![]() This post has been edited by nh1980ro: 28 May 2008, 23:46 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
JORJ |
![]()
|
Pai da, toti romanii vand loganurile dupa un an. N-am putut sa vad!
Dar daca cineva le cumpara, inseamna pesemne ca toti romanii cumpara loganuri SH cu vechimea de un an. Unii si le cumpara de la ei insisi, inapoi. La doi ani lucrurile se complica enorm. Dealerul vrea si gura lui sa manance, nu? Ca din 1900 ..... deh. Ups, da esti cam rosu la fata sau la reputatie, ca nu observai bine. D'aia ziceam ca eu mai am si treaba pe acasa, si am fost si bolnav cand am fost mic, si ma gandeam sa te las pe tine sa iti expui opiniile, ca eu nu te mai contrazic. Noape buna, si imi cer scuze pentru off -topic. This post has been edited by JORJ: 29 May 2008, 00:04 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
nh1980ro |
![]()
|
Cand nu mai ai argumente , o dai in masurat de reputatii si alte d-astea....
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 29 May 2008, 00:45) Pai logica mea ar fi ca daca Logan e o masina pentru oameni fara posibilitati financiare si daca e o masina fiabila cu care iti faci treaba, nu prea ai motive sa-l vinzi dupa un an de exemplu, nu? Logica ta e limitata. Sa ti-o extind cu urmatoarea situatie: Esti avansat la serviciu, afacerea merge bine si esti si roman ( adica domne, statutul tau social se reflecta direct prin masina pe care o ai, asa ca Loganul e naspa). Asadar, trebuie masina noua. Imediat cum iti permiti o rata putin mai mare. Asa ca vezi si tu cum scapi de masina. Si cand se gasesc multi oameni care vor sa vanda masina, pentru ca, nu stiu cum e prin alte locuri, dar prin bucuresti chiar evolueaza lucrurile, pretul scade evident. Si ajunge la o devalorizare destul de mare. Ca tie dealerul iti da un pret de nimic, e altceva, el incearca sa faca profit. Si poate sa faca fie vanzand masina la un fraier pe un pret mare, fie cumparand masina de la un fraier pe un pret mic. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 28 May 2008, 23:32) Noroc ca nu-s decat o mana de razboinici din astia pe forum. N-are rost sa-i enumar, ca se vad pe aici pe topic.. ![]() Pai hai sa comparam pozitionarea geamurilor la alte fabrici si la Dacia, unde vine nenea cu ventuzele si il pozitioneaza perfect, ca un robot. ![]() Tot e bine macar, ca e un robot care pune lipiciul, ca altfel ar fi plecat nea Caisa cu juma de tub acasa, daca il lipea el pe geam. ![]() <span class='edit'>29 May 2008, 00:34:</span> Treaba ti-o faci si cu o berlina rapciugoasa din care cad tablele. Si de ce e plin targul de Loganuri SH, daca e asa bun si iti faci treaba? Sau de ce in sistem buy back abia iti mai iei 50% pe masina dupa 3 ani? pai nenea voi ziceati huooooooo la dacia ca foloseste banda adeziva la geamuri, crezand ca masina pleaca cu geamul lipit cu banda adeziva ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ia puneti mana si cititi cate ceva despre fabrica din Zilina apoi putem reincepe discutiile despre banda adeziva (cu siguranta in alti termeni)
|
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 28 May 2008, 22:37) Intelegi ce vrei din mesajul de mai sus Inteleg ca vopsitul unei brichete sau al unui pix este total diferit de modul de productie a unei masini. Sa te iei de mana cu nh ca faceti echipa buna. O sa avem doi pe forum ...This post has been edited by IRONICK: 29 May 2008, 07:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 28 May 2008, 23:32) Si de ce e plin targul de Loganuri SH, daca e asa bun si iti faci treaba? Sau de ce in sistem buy back abia iti mai iei 50% pe masina dupa 3 ani? La noi masinile SH sunt supraevaluate, sunt mult mai scumpe decat valoare lor reala. Sunt loganuri multe SH de vanzare, pt. ca se si fabrica destul de multe, iar romanii au inceput sa cistige ceva mai bine si le-au crescut pretentiile (vezi si faza cu concediile). In Romania o masina (nu numai loganul) dupa 3 ani pierde mai putin decat pierde orice alta masina in Germania dac-o vinzi dupa 3 ani. Alta piata (doar vezi ca la noi un litru de ulei este 2 euro iar la nemti 0.8 euro). Ca sa-ti faci o idee cat costa o masina veche, vezi cat este cotata in polita casco. This post has been edited by tribunul: 29 May 2008, 08:22 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, la noi se devalorizeaza mai greu decat in occident, unul din factori e puterea de cumparare (nu foarte multi isi permit masina noua). Pe de alta parte la noi nici nu se circula asa mult.... asa ca masinile sh sunt mai putin rulate (dar mai maltratate de gropi
![]() Loganuri sh sunt multe si vor fi si mai multe pentru ca s-au vandut multe. Deja cele mai vechi au aproape 4 ani, eu cunosc oameni care au conceptia ca masina nu trebuie tinuta mai mult de 3 ani si prefera sa schimbe masini ieftine la 3 ani decat masini scumpe la 5-6 ani. Pretul la SH-uri va scadea si in Romania incet incet... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tribunul |
![]()
|
Iar referitor la geamuri, o stire de ultima ora, calda-caldutza.
La trenurile noi de metrou (bombardiere) vor sa modifice geamurile, sa se poata deschide. Problema aici ar fi praful din tunel, care este, cu toate ca au vagoane speciale ca sa spele tunelul, nu le pun la treaba. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai zi-ne si despre scarile rulante, tot e topic despre Sandero
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Mai baieti, vad ca topicul a luat-o razna!
Eu vin cu o intrebare punctuala pentru cei care intr-adevar se pricep sau stiu lucruri ce tin de productia Sandero. Intrebarea mea este: CUM s-a imbunatatit protectia anticoroziva la Sandero? Asta ma intereseaza si vreau sa stiu ce imbunatatiri au fost aduse, daca au fost aduse.......... Klaus, Ironick? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Asta am citit si eu la lansarea Sandero de la Geneva.
Sunt doar chestii vagi si de marketing. Eu vreau sa stiu exact ce inseamna aceste "protectii sporite" anticoroziune si nu bla-bla-ul unui comunicat. Ce solutii tehnice s-au adoptat? Cum s-a imbunatatit protectia anticoroziva la aripile din spate? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:46 |