Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 29 May 2008, 19:27) Despre aberatii cu Logan coupe Pacat ca s-a inchis topicul ... utopie si sf ... vorba bancului ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Cei de la Dacia isi apara cu indarjire sigla, rodul unui an de munca. „Lucrul la acest blazon dureaza de aproximativ un an, in final, departamentul de design avand ultimul cuvant de spus. Noua ne place noul blazon pentru ca exprima modernitatea si justetea marcii“, a declarat Rafael Treguer, director de marketing al Automobile Dacia. Dar se vede clar ca acest minunat logo, creat cu atata grija si dedicare, seamana izbitor cu un desfacator de sticle; si nu o spunem numai noi, ci o spun multi din cei care l-au vazut.
De asemenea, cei de la Dacia mai afirma ca publicul tinta pentru Sandero este un segment de piata mai putin atras de Loganul clasic, respectiv femeile si tinerii. „Suntem fericiti cu vanzarile Dacia, dar este adevarat ca pe tineri si pe femei nu i-am convins foarte mult. De aceea strategia de publicitate se va schimba, punand mai mult accent pe umor, tineri, femei.“ sustin oficialii companiei. Bun. Acum sa recapitulam. Logo-ul Dacia Sandero seamana foarte mult cu un desfacator de sticle care pot fi, de ce nu, si sticle de bere. Publicul tinta pentru acest nou autoturism este reprezentat de tineri si femei. Concluzia logica, prin asociere, ar fi ca Dacia asociaza tinerii si femeile cu ... berea. Asteptam reactii! Sursa: andero, tinerii, fetele si desfacatorul de bere ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ar mai fi o solutie, s-o faca dintr-un plastic rezistent, s-o prinda bine de caroserie, iar latura de jos s-o faca in exterior, in asa fel incat poti s-o prinzi cu degetele, tragand de ea sa deschizi portbagajul. Adica s-o transforme in maner.
This post has been edited by tribunul: 30 May 2008, 08:43 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
catal1n2000 |
![]()
|
Vrei sa spui sa-l faca precum la Golf sau Passat.
Mda... ar fi o idee. Sau sa-l faca demontabil , pe cel din fata cel putin, ca sa poti sa-ti desfaci sticlele de bere cand esti la gratar, sau prin alte locuri. Macar sa-i dea o utilitate. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by catal1n2000: 30 May 2008, 08:48 |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si cate masini Sandero l-ar mai avea a doua zi dupa cumparare?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm, Dacia nu opereaza cu notiuni gen "plastic rezistent"
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti da si niste exemple de "plastic rezistent" ? Sau ii numai asa o afirmatie ca asa ti se pare tie ca nu ar fi prea rezistent.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Atunci s-o faca din metal.
Sa vezi baietasii cu sigla de dacia la gat alaturi de cea a mertanului, sa nu mai zica carcotasii ca dacia nu-i la acelasi nivel cu mertanul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(catal1n2000 @ 30 May 2008, 08:59) Cei de la Dacia isi apara cu indarjire sigla, rodul unui an de munca. „Lucrul la acest blazon dureaza de aproximativ un an, in final, departamentul de design avand ultimul cuvant de spus Degeaba au lucrat un an la sigla aia, ca nu exprima nimic. Arata mult mai bine decat aia veche, dar nu este pe drumul cel bun ...PS. Nu ar strica sa le faca Sacalul o vizita sa ii mai rareasca sau sa angajeze persoane care se pricep ... This post has been edited by IRONICK: 31 May 2008, 11:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
Eu tot intreb de ceva timp pe la dealeri pe unde ajung (Constanta, Slobozia, Ploiesti) si imi spun ca comenzile se pot face abia dupa data de 14 iunie, iar "marea" lansave va avea pe 19 iunie. Ceva "inside tip" despre chestia asta stie cineva, sau exact asa se va intampla?
|
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
- PH-88-WIS Dacia Logan Preferance 2006 1.6 PH-88-WSP.
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel eu, "marea" lansare va avea loc pe 2 Iunie
![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
3 iunie.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
IRONICK |
![]()
|
Confirm scaunele un pic mai bune incepand de la Sandero si phase2.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce inseamna "un pic"?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
Un pic inseamna oleaca
![]() Adica in loc de scartz scartz scartz face numa scartz scartz. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, lansarile vor fi in cateva transe. Chiar daca dealerii de la C-ta, Slobozia, Pitesti au spus ca nu se pot face comenzi decat dupa 14 iunie, prima lansare va fi pe 3 iunie (marti, orele 19:30) si a doua pe 4 iunie (miercuri, orele 17:30). La una vor fi invitate VIP-uri iar la cealalta ziaristii, eventual publicul. Nu stiu exact ordinea, dar repet, vor fi 2 lansari, ambele in aceeasi locatie - World Trade Plazza, Bucuresti. Foarte posibil ca abia dupa aceste doua lansari sa fie expuse si la dealeri, dar oficial, se pare ca maine si poimaine vor "sparge" sampania de tabla noii Dacii...
![]() Sunt curios cand vor da la stiri. Pe 3 sau pe 4 iunie ? ![]() Cat despre pret, au aparut 2 variante care se cam bat cap in cap. O sursa din "anturajul" conducerii ar fi spus 10.000 euro, iar alta 12.000 euro pentru varianta echipata full. Este ceva diferenta daca raportezi la buzunarul romanului. Cum am spus si zilele trecute, nu vreau sa bag mana in foc, mai ales ca au aparut unele nesincronizari in comunicatele lor, in anumite medii. Mai sunt 1-2 zile pana ce preturile corecte vor fi date publicitatii. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Preturi corecte pentru cine?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Romania, desigur...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
Sincer 10000 de Euro mi se pare mult pentru Sandero Prestige. Practic este cu 1000 de euro mai mult decat Logan Ambition care ar fi corespondentul lui. Ca sa nu mai vorbesc de 12000.La banii astia deja iti iei Renault Megane, sau Kia Ceed si nu se mai justifica.
Eu ma gandesc serios sa-mi cumpar un Sandero, dar daca versiunea de top depaseste 9500 o sa-mi iau cel mai probabil un peugeot 206. |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa te mai gandesti daca iti iei 206...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
Klaus vad ca tu ai 206?
Cum e in comparatie cu Logan? Eu am condus un 206 HDI vreo 13000 de Km(e drept noua masina) si mi s-a parut OK. Nu am avut nici o problema cu ea. De ce nu m-ai sfatui sa-mi iau 206? |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Stai sa vezi cum stau in spate la 206 3 oameni..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
nh, ca de obicei, habar nu ai ce vorbesti (altele sunt motivele).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Lasa ca stii tu, de ce mai e nevoie si de altii.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Saracu, abia asteapta un Sandero vs Solenza...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca erai atent ce citesti pe forum, gaseai motivele.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan |
![]()
|
Dovada ca in Brazilia Renault Sandero are claxon pe volan:
Si preview de la WhatCar? pentru Sandero: imi place gluma de la sfarsit: si da, Dacia rimeaza cu Thatcher. ![]() This post has been edited by Stefan: 2 Jun 2008, 13:32 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Flamingo |
![]()
|
...incepand cu 7000 lire sterline ? Oh my god, asta inseamna 8.900 euro la cursul de azi...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
inchipuieti ca cel mai ieftin i10 acolo e 6500 de lire
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 10:17 |