Preturi Sandero, nu cred ca va fi mai ieftina decat Logan
![]() ![]() ![]() |
Preturi Sandero, nu cred ca va fi mai ieftina decat Logan
Ionescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Din ceea ce stiu eu , Renault are un profit mai mare la o Dacie vanduta, decat la un Renault Clio sau Megane. Am discutat cu cineva de la Dacia si mi-a spus acest lucru, si nu intentioneaza nici pe viitor sa schimbe nimic in acest sens. In plus este posibil ca la Sandero sa practice o politica inversa fata de cum au facut la Logan, in sensul sa o scoata la un pret mai mare la inceput si apoi sa-i mai scada din pret(diferite proimotii), cum fac tot producatorii de masini, nu sa ii creasca pretul cum au facut cu Loganu'.
|
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca o sa faca asa, teapa lor o sa fie
![]() Mai bine vinzi mult cu profit mai mic decat putin cu profit mare. E dovedit faptul asta. Ganditi-va numai ca dupa vanzare vor fi masini care au nevoiem de service, care fac accident si au nevoie de reparatie, etc etc. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Ionescu:
"La o varianta full options as zice ca 7500E/diesel si 6500/benzina ar fi preturile reale pentru aceste masini." Daca ne scuturam bine prin buzunare dam atata pe o bicicleta de competitie (full options). Ce saracia? Chiar incepem sa vorbim vorbe? |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
Oricum daca cei de la Dacia practica un pret de peste 9500 pentru varianta Prestige de 1,6, pot spune ca sunt cel putin neseriosi, avand in vedere ca Fourmount a declarat ca nu va depasi aceasta valoare.
|
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce e fratilor cu mentalitatea asta? E capitalism, firma vrea sa aiba profit cat mai mare si e normal sa puna ce pret vrea atata vreme cat exista cerere. Daca ai mere care se vand la 5 lei la fel cum s-ar vinde la 4 lei, esti prost sa le vinzi la 4 lei?
Comentarii de genu Dacia e prea scumpa, uite ce profit au, sunt inutile. Eu zic ca voua, celor care credeti asa ar trebui sa va scoata o masina la vreo 3000 de euro, caroserie, roti si motor. Si cand o sa faceti accident si nu se deschide airbagu (pentru ca nu exista) o sa sariti in sus, ca uite ce ne vand hotii astia. Asta e masina, cumparati bine, nu.. la revedere. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(daciafan @ 26 May 2008, 07:57) Deci Dacia are un pret corect. Pentru ca in general asa se practica preturile la masini. Iar pentru ce-i cu aberatii de genul pret maxim de 6000 ... nici nu meritati un raspuns la asa ccomentarii. Preturile la televizoare nu sunt prea mari? La frigidere si alte chestii nu is prea mari? Astea is preturile, mult sau putin , nu conteaza. Nu iti convine, nu cumpara ca nu-ti baga nimeni mana in buzunar si te obliga sa cumperi. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Ionescu @ 26 May 2008, 06:43) Si eu sunt de parere ca preturile la Dacia sunt exagerate. Poate facand o comparatie calitate/pret. Din multele probleme mai mari sau mai mici pe care le-am sesizat pe acest forum, mi se pare cam mult 10.000E pentru un Logan sau Sandero. Cum o dai cum o intorci tot iese scump. Se spunea mai sus ca costurile de intretinere sunt scazute. Si ce daca? Adica ce iau pe mere dau pe pere? Imi suna a un fel de santaj, daca aceasta e politica practicata de Dacia pentru vanzare. Singurele preturi reale la dacia au fost cele pentru Supernova si 1310. De la Solenza in sus s-a umflat pretul cu pompa. Loganul, da este o masina de familie pentru mers pana la piata si inapoi. Nu mi se pare a fio o masina de familie pentru drumuri foarte lungi. Logan nu este o masina de autostrada si totusi costa foarte mult. La o varianta full options as zice ca 7500E/diesel si 6500/benzina ar fi preturile reale pentru aceste masini. Dovada, faptul ca imediat dupa achizitionare isi pierd cam 30-40% din pret. fara suparare dar esti nerealist cand astepti un sedan de clasa mica cu 4 airbaguri, ac, abs, motor de 105 cp, radiocd cu mp3,geamuri electrice , jante aliaj etc in 6500 de euro ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 26 May 2008, 10:17 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
Ionescule,
m-ai inveselit! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 25 May 2008, 11:17) - Peugeot 207 - aprox 11.000 Primul pgt. 207 este 12148, cu reducerea de 1200 de euro de acum. Peugeot numai masini ieftine nu face, nu stiu de unde la noi impresia asta.QUOTE(Andy_ACS @ 25 May 2008, 11:17) - VW Polo - nu stiu dotari, am auzit o reclama la radio - 9000 cu tot cu tva Polo happy cu dotarile ambition, motor 1.2 este fix 11.600 euro. Si recomand sa mergeti cu un sandero dupa ce se lanseaza si apoi cu un happy d-ala. Sa ne impartasiti impresiile dupa aia.QUOTE(Andy_ACS @ 25 May 2008, 11:17) - Fiat Grande Punto - dotari ok, motor mic de 65 cai parca - 9800 Primul grande punto (ala de 1.2) este 10.270 daca mai pui si scrumiera pe el, bancheta 60/40, telecomanda inchidere usi si a treia tetiera spate.Vroiam doar sa subliniez ca nu tot ce straluceste este aur, mai poate fi si oleaca de bronz... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu m-am de preturile exacte pana acum (decat la Opel unde am fost in showroom si mi-a facut dealerul calculul). In rest din reclame si de pe net.
Am gasit acum pe net - primul 207 este 9,768 € fara TVA. La dotari cred ca nu are AC, nu stiu cat costa in plus. Cu TVA ar fi 11623. Aici probabil se adauga optiune de AC, dar se aplica si deducerea de 15%, plus taxa de prima inmatriculare gratis. Bineinteles, pentru o oferta reala trebuie mers in showroom, ca ofertele astea sunt tricky, am vazut pe pielea mea la Opel ![]() As mai adauga ca o varianta la Sandero Renault Clio 3, care pentru putin in plus la pret ofera mult in plus la calitate si confort. Evident ca sunt multiple dezavantaje fata de Sandero, dar si multe avantaje. Unul dintre ele ar fi caroseria galvanizata. Altul ar fi vopseaua mai buna. Altul ar fi aspectul. (depinde si de gust, dar un GP si un Corsa, un 207, sunt muuult peste Sandero). Dupa cum am spus - fiecare isi va face calculele si va decide. In principal Sandero are ca avantaje: spatiu, dotari mai multe Celelalte masini au: Aspect, protectie anticoroziva, siguranta, consum, fiabilitate(la fiabilitate e discutabil), pozitie la volan, garantie mai mare. Imi mentin afirmatia ca un Laureat la 9000 e foarte scump. Eu vreau sa schimb masina vara asta, momentan ma informez, analizez. Daca un Laureate va fi 9000 pe mine m-ar descuraja. Nu neaparat ca e prea scump pentru mine, doar ca nu cred ca merita banii. Prefer sa mai imprumut 2000 si sa iau altceva. Daca pretul ar fi ca la actualul Logan eu zic ca ar fi ok. Pentru cei care vor spune ca Sandero are alt bord si solutii tehnice mai scumpe raspund de pe acum - e NORMAL ca in 4 ani sa aduci imbunatatiri unui model si nu e neaparat necesar sa fie si mai scump. La final - parerea mea sau a altora nu prea conteaza pentru Dacia, din punctul lor de vedere or sa ceara cat mai mult ca sa scoata profit cat mai bun, dar nu o sa sara calul prea detot. Ceva de genul intindem coarda cat putem, dar nu o rupem ca sare si ne da peste nas. Cui ii convine pretul va cumpara. Eu astept cu interes preturile reale si drive testul. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 26 May 2008, 13:46 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
aphophis |
![]()
|
sandero nu va concura masinile straine de clasa mica (noi lansate, deci nu oferta ca panda aia clasic sau peugeot 206) ci masini de clasa mini , caci va fi foarte apropiate ca pret de ele si va oferi mai multe. mai ales ca sunt oameni carora bugetul li se termina la 9-10.000 de euro care nu mai au de unde scoate diferenta pt o masina de clasa mica ceva mai dotata
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
Ar fi bine daca ar pune si un termometru care sa indice temperatura exterioara, deoarece majoritatea masinilor din clasa ei au acest lucru inca din standard.(vezi clio, pjo 206, etc) Este destul de util mai ales iarna ca sa sti daca poate aparea polei sau nu.
|
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
S-a scris pe undeva cand se fac listele pentru testdrive?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 25 May 2008, 17:58) Pai si 8500 e mult daca ne gandim ca Polo-ul e 9000 ![]() ![]() @unEL - vreun link ceva cu oferta Polo (pe PM)? Cea in 5 usi nu e la oferta? Bafta! Am gasit o masina care mi-a stirnit interesul. SMART DIESEL 07/2002, 106.000 km, AC, ABS, cutie automata,2Airbaguri, Gemuri electrice, Inchidere centralizata din telecomanda, caiet de service la zi, consum 3,6 in oras si 2,8 la drum TVA rambursabil,Euro 3, pret 3600E. Cu taxele de inmatriculare, drum, numere de tzol cu tot nu sar de 4000E. Daca o inmatriculez pe Bulgaria ... Si zic ca ma mai duce 100.000 km fara probleme. Oare ce impozit si ce RCA se plateste la o masina de 750 cmc? oferta polo Si cum zicea cineva mai devreme un hach, echipare laureate la 8500E mi se pare scump. Daca Sandero Laureate de 1,4 MPI, cu garantie extinsa si vopsea metalizata nu depaseste 7500E atunci sigur o sa ma uit la el. Eu am dat pe logan Laureate 1,4 cu garantie extinsa si vopsea metalizata 7600E. d.p.d.v. al pretului cred ca sandero trebuie sa fie mai ieftin de cit logan. Dar vom trai si vom vedea. Este doar parerea mea si sper sa nu stirnesc alte polemici. This post has been edited by unEL: 26 May 2008, 20:36 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si legatura cu preturile sandero... ?
Sau ceva legat de ceva discutii de pe aici ? Mai putin linkul cu polo, desi nici ala nu are treaba cu Preturi Sandero. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 25 May 2008, 12:37) Si caroseria galvanizata nu cred ca incalzeste pe cineva care va tine masina mai putin de 6 ani, cat e garantia la coroziune la Dacia. Pe mine ma incalzeste problema asta. Am un Logan de 3 ani si deja rugina pe muchiile aripior din spate si-a facut aparitia. Este inadmisibil in conditiile in care am protejat masina cat am putut de mult. Si nu vreau sa-ti amintesc "problemele" cu garantia la Dacia, in special la partea cu caroseria. Certuri in service, tergiversari stilul - " nu este vina Dacia - dumeavoastra ati condus imprudent si vopseaua a crapat de la exterior la interior - cu toate ca este evident ca era deja umflata", lucruri de mantuiala la tinichigerie chiar in garantie - era un coleg de forum care a vopsit masina de 3 ori in garantie pentru aceeasi problema etc. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
Serje |
![]()
|
Api scuze , da era numai despre Smart si nu prea se incadreaza deloc pe aici, total alta clasa de masini, daca aia poate fi numita masina
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(unEL @ 26 May 2008, 21:22) Daca Sandero Laureate de 1,4 MPI, cu garantie extinsa si vopsea metalizata nu depaseste 7500E atunci sigur o sa ma uit la el. Eu am dat pe logan Laureate 1,4 cu garantie extinsa si vopsea metalizata 7600E. d.p.d.v. al pretului cred ca sandero trebuie sa fie mai ieftin de cit logan. o sa ai in plus fata de laureatul tau ABS+afu Peste 8000 e mi se pare si mie scump. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai Stefan si CuTzu voi ce masini aveti? ca din ceea ce scrieti p`aci se pare ca va dau banii afara din vila
daca nu vi se pare scump sandero scrieti la vocea clientului sa-l scoata la 20 000 de euro oarecum ![]() This post has been edited by daciafan: 26 May 2008, 21:00 |
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
eu as zice sa cautati voi masini mai spatioase, care ofera mai multe la bani mai putini.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
Cred ca apare scris ce masina am. Mai am si un Wartburg din '65 da nu mai pot circula cu el din pacate.
Nu ma dau banii afara din vila, pentru ca nu o am inca, dar sigur inainte de a da bani multi pe masina o sa am o casa cum visez (nu vila), pana atunci o masina care sa ma duca in conditii decente pe unde am de umblat ii tot ce-mi trebuie si nu sa dau zeci de mii pe masina. Si nici sa le scriu cu ce pret sa o vanda nu am de ce sa le scriu, unu la mana ca oricum nu m-ar baga inseama si doi la mana nu-i treaba mea sa ma bag in bucataria altei firme. Ea scoate un produs si pune un pret, atat timp cat se vinde inseamna ca au pus pretul bun, daca nu s-ar vinde inseamna ca au gresit pretul, sunt 10, 20, 30.... de prosti da nu zeci de mii sute de mii care sa-l cumpere. Dar nu stiu ca Dacia sa oblige pe cineva sa le cumpere produsul. Eu am masina din semnatura de 3 ani jumate, si pana acuma nu mi-a facut probleme, de multe ori mi-o fost si "masa si casa", stiu si pe altii care au avut ceva probleme dar si pe altii care tot asa nu au avut , la fel cu stiu pe altii cu masini mai de soi cu probleme mari sau fara. Inca nu s-a inventat masinaria perfecta. Si eu as vrea sa scoata Dacia sau orice alta firma o masina pe la 5000 de euro cu dotari de Laureate sau si Preference ar merge, dar ... se pare ca nu-i rentabil, asa ca iau ce este, si atata timp cat alte firme nu se apropie de pretul acesta se pare ca nu prea eeste posibil. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(daciafan @ 26 May 2008, 21:59) mai Stefan si CuTzu voi ce masini aveti? ca din ceea ce scrieti p`aci se pare ca va dau banii afara din vila daca nu vi se pare scump sandero scrieti la vocea clientului sa-l scoata la 20 000 de euro oarecum ![]() Eu am o super masina (e la semnatura), dovada ca nu ma dau banii afara din casa. Si din care post al meu reiese ca ma dau banii afara din casa? Sa stii ca eu nu imi construiesc argumentele bazandu-ma pe situatia mea neaparat. Incerc sa fiu cat mai obiectiv atunci cand imi zic o parere. Coincidenta face ca anul 2008 este anul programat de mine pentru achizitia unei masini. Banii sunt stransi, iar Sandero asta a picat la tanc. Trebuia sa fie Logan, dar m-am reorientat. De ce Sandero si nu Logan? Pai e ca si cum Intel scoate acum pe piata o linie noua de procesoare si eu le cumpar pe alea vechi. Orice s-ar zice micile modificari de la Sandel conteaza, si achizitia lui este alegerea rationala: primesc mai mult de aceeasi bani (da, am zis bine aceeasi bani, pentru ca preturile sunt similare, o sa vezi). Se mai adauga si o parte subiectiva - preferinta mea pentru hatch-uri. Ca e urat, ca e frumos, nu ma intereseaza. Eu vreau doar o masina, dotata cu bun simt si care sa-si indeplineasca rolul de masina. De obicei imi place sa cumpar produse care si-au dovedit calitatile si care au sanse mici de a-mi provoca probleme. Aici a fost singura mea dilema: sa-mi cumpar o masina abia lansata? Ma bazez pe faptul ca e Logan based, si asa cum stim cu totii pe acest forum (stim, nu?) Logan nu este o masina proasta, nu are niciun defect major, e o masina corecta, cu unele detalii enervante cateodata. Cam asta a fost partea subiectiva a mea in sustinerea Sandero-ului. Nu ma dau banii afara din casa. Nu stiu daca aveam un buget mai mare ce as fi cumparat, dar cu banii pe care-i am acum nu pot sa iau decat Logan sau Sandero, sau sh,... sau ceva mini-uri (care nu ma coafeaza). Un om rational ce ar alege? Masina proiectata inainte de 2004 sau actualizarea ei din 2008? PS: n-am vila ![]() This post has been edited by Stefan: 26 May 2008, 21:54 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
stefan si cutzu, foarte bune posturile voastre, intr-adevar o consider o masina corecta din toate punctele de vedere, o masina care te va duce de la a la b in conditii decente. dar stefan de ce nu astepti o varianta diesel, presupun ca te-ar "coafa" mai bn, sau daca nu este un impediment consumul mai ridicat (si fata de logan e mai ridicat inclusiv in cifrele oficiale, nu cu mult dar este), atunci nu cred ca va fi o problema cu achizitionarea unei masinii abia lansate in acest caz. De ce am aceasta parere?? Pai, pentru ca ma raliez la ceea ce ai spus tu cu faptul ca sandero, in afara de design, este un logan de fapt.
si eu daca nu as dispune de mai mult de 9000 de euro, ca si masina noua mi-as lua un sandero. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
wembley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 March 08 ![]() |
"Dacia va începe comercializarea modelului hatchback Sandero la sfârșitului lunii iunie - începutul lui iulie, la un preț ce nu va depăși 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune"[I], a declarat directorul general al operațiunilor Dacia și Renault în România, François Fourmont.
Sa inteleg ca s-a referit strict la modelele ce vor fi lansate in iunie? si noi ca prostii ne-am gandit la variante pe motorina dci. ![]() |
--------------------
Nicio marca
Niciun model
Niciun an
- incredibil
|
|
Stefan |
![]()
|
Cred ca au invocat mai multi motivul asta pentru care ar alege benzina in detrimentul dieselului: amortizarea se face dupa un anumit numar de km, pe care eu o sa-l fac in cativa ani. Nici nu stiu daca o sa mai am masina atunci, asa ca nu are rost. Plus ca n-am bani
![]() @wembley: cand am l-am auzit pe Fourmont in martie vehiculand suma aia de 9500 pentru versiunea de top (in gandurile noastre inclusiv diesel), am crezut ca glumeste sau ne ia de prosti. Cand am aflat ca se lanseaza intai benzinarele, afirmatia lui a inceput sa capete rost, si nu cred ca si-a imaginat vreodata cineva ca va avea diesel Prestige la 9500. This post has been edited by Stefan: 26 May 2008, 23:13 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
unEL |
![]()
|
Logan kiss cu garantie extinsa si vopsea metalizata 9150E.
Sandero kiss 9500E fara garantie extinsa si vopsea metalizata ![]() Ultima e dupa declaratia aluia. Cu totii stim ca tehnologia evolueaza si preturile scad. E trendul mondial. Iar motorizarea e aceeasi ca la logan, deci de generatie veche, fara investitii in modernizare. In afara de design oare ce altceva e nou ??? Totul e copiat de pe modele deja existente, deci nu s-a investit in fabricare ca la un model nou. Eu consider ca e normal ca preturile sa scada. Dupa parerea mea as gasi un pret corect, un pret cu 10-15% mai mic de cit la Logan. Sper sa nu pateasca ca skoda fabia2. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 26 May 2008, 14:44) Am gasit acum pe net - primul 207 este 9,768 € fara TVA. La dotari cred ca nu are AC, nu stiu cat costa in plus. Cu TVA ar fi 11623. Este uite asa: AC inca 780 euro Oglinzi electrice 85 euro Proiectoare 91 euro ------------------------- Total cu TVA 12.762 De la 9500 pana la 12.700 sunt 3.000 (trei mii) euro. Adica ceva mai mult de 30%. Hai cu reducere 1000 euro, diferenta devine 2000. Adica ceva peste 20%. Parerea mea personala, sunt probleme majore pe aici pe forum in perceperea valorii banului si a sumelor de fapt. Cine are cel putin 20% de dat in plus, nu stiu de ce se mai uita la sandero, nu este in segmentul de adresabilitate. Doar ca sa se umezeasca la ideea ce afacere buna am facut ca am luat o masina mai buna cu 20% mai scumpa? Pai nu ar fi jenant sa fie cu 20% mai scumpa si sa nu fie mai buna? PS: cand faceti comparatii faceti-le like-to-like. Va ajuta sa intelegeti diferentele reale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:59 |