Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mi-am adus aminte de un topic mai vechi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
hai nu stricati si topicul asta...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
argon - ai memorie buna . altceva e stricat la tine .
slider2 - imi cer scuze . eu am terminat aici |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Zupper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 July 10 ![]() |
1.GTA
2.NEED FOR SPEED 3.COUNTER STRIKE |
--------------------
Fiat punto
2005 Fiat punto
2005
- PH-02-ALN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
n-ai putea fi un pic mai explicit??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
dariusz |
![]()
|
who ? me ?
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie 3 jocuri mi-au placut deosebit de extraordinar de foarte mult. Si anume:
- Carmageddon - NFS Porsche - Mafia Insa asta cu ceva ani in urma, nu m-am mai jucat de mult timp (in afara de un Texas Hold'em bagat in rarele ocazii cand nu sunt ocupat la munca) |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
dariusz |
![]()
|
ca sa fiu si eu ontopic . a zis cineva ceva de Flatout ? mie mi se pare dragut si destul de realist .
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
incearca si flatout 2, mie mi-au placut ambele
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
dariusz |
![]()
|
cu flat out 2 am o mare problema . l-am primit de la cineva , l-am instalat si toate bune si frumoase pina vrei sa faci o cursa . adica dispare imaginea . nu e decit alb . sunetul merge dar nu se vede masina , drumul , etc.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am jucat toate cele 3 FlatOut-uri. FlatOut 1 mi s-a parut cel mai frumos si cel mai greu...
Carmageddon jucam la scoala prin clasa a4a. Cel mai mult mi-au placut: NFS High Stakes (adica NFS 4), Call of Duty (toata seria) si in general shooter-ele in care actiunea se petrece in primul si al II-lea razbel mondia, Rollcage, Worms. This post has been edited by Iulikk: 29 Jul 2010, 20:53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
Am terminat : GTA 3,GTA VC,GTA SA,The punisher,NFS underground,Call of Duty(parca toate),Serious Sam 2,Half life 1,Mafia,Delta Force 4,Ignition
![]() Cele mai grele pentru mine au fost : The punisher si Serious Sam 2(cu ocazia asta am stricat si un mouse ) Era sa uit de Mafia care imi dadea batai de cap la Extrem Free ![]() spor! This post has been edited by pician90: 30 Jul 2010, 09:07 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cum l-am bagat undeva de windows... o vreme am lasat-o moale cu jocurile...
Acum am descoperit ca Racer merge via wine sub linux. Engine-ul ii ca lumea, dar ca sa ai ce juca trebuie sa te pui sa-ti asamblezi tu una-alta ![]() Partea frumoasa e ca exista ceva-ceva comunitate care creaza masini, si poti sa configurezi pana iti vine rau caracteristicile tehnice ale masinii. Asa ca daca nu-mi mai murdaresc fizic mainile prin Dacie, nu inseamna ca nu pot s-o fac virtual ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Era sa uit: LFS mi-a mancat nervii cam 1 an de zile
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Stiu ca n-are treaba cu jocurile PC, insa am jucat Red Dead Redemption. Pe consola PS3, in combinatie cu televizor LCD conectat la consola prin cablu HDMI. Adica practic detalii grafice la maxim. Cu toate ca am ajuns sa dispretuiesc un pic jocurile video, (si televizorul printre altele) fiindca izoleaza omul de lumea reala, acest joc (am stat 5 ore doar azi
![]() ![]() ![]() Animalele si oamenii sunt randati mai real chiar si decat in GTA4, nivelul de detaliu intrece un pic GTA4, practic detaliile maxime apar si in planurile mai indepartate, panoramele (atunci cand te aflii cu calu` pe marginea unui canion si vezi in departare un orasel, Armadillo de exemplu), nu mai zic cerul, norii, soarele, lumina cum cade pe obiecte, vegetatia... nota 10. Nota 10, si pe ditamai ecranul ma asteptam datorita rezolutiei mari sa nu se vada atat de bine, dar de fapt, un monitor de dimensiuni si rezolutie mare este necesar pentru te bucura la maxim de grafica. Ce sa zic, interactiune totala cu animalele, in stilul meu caracteristic am resusit sa enervez pana si un caine (mergeam cam aiurea prin oras, si am reusit sa fac potaia sa ma muste ![]() Si fiind un produs rockstar games, poti sa furi carute/postalioane, la drumul mare. Si cai. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am jucat seria alien/zombie shooter. Shootere pe gustul meu, arme multe si si mii de creaturi care nu au nici o sansa in fata ta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ma mai joc Counter-Strike din cand in cand.
ps: am auzit ca a aparut Starcraft2..pentru cei pasionati |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
heheheh..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Am bagat un pic de NFS Hot Pursuit 2010.
Nimic senzational, nimic deosebit. Multe masini misto, muzica cul, efecte video si audio ok, dar acelasi arcade cu care ne-am obisnuit. Se gaseste la pescaria din colt. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
grecule cumparati wii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
are fii-mea, nu pot s-o încurc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
ce bine de ea
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
a spart deja un televizor (juca box), o monitorizez atent
![]() This post has been edited by Markos: 17 Nov 2010, 00:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
pai daca mai sparge unu si arunci wiul ,sa ma anunti si pe mine unde il arunci.
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:01 |