Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aide plm, nu-mi vine sa cred
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Apr 2011, 00:33) Mdea! E primul joc care a reusit sa-mi incinga lectopu' asa de tare ca intra protectia si il inchide! Bine, dupa vreo 2-3 ore, da' intra! Noroc de cooler-ul extern! ![]() This post has been edited by kum: 12 Jun 2011, 22:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
daaaaa!!!
era pe 2 (sau 3) dischete, era urias! si ce grafica!!! reusea practic sa bata Dune (unde comandai fiecare vehicul si 'soldatel' individual - eram michael flatley al mouse-lui) ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Cica-i varza, conform review-urilor. Da varza varza, si fara gust.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Chiar e naspa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mda, m-am convins si eu. Total dezamagit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Recesiune mare daca patronul are timp de jocuri. Sau i-a lasat friiele lui Ady77 si-si savureaza statutul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mi se pare logic
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
e markos pe tvr2!
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
m-am descurcat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Mey Marty, m-am apucat de Dirt3 si m-am dat c-o Mitsa, pare misto
![]() Attached thumbnail(s) Mitsa_Dirt3.jpg ( Size: 846.99k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
nai somn grecule?
te framanta problemele din tara, nu? ![]() This post has been edited by kum: 21 Jun 2011, 12:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Diseara-l joaca pe asta:
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, gura!
![]() Monte Carlo ![]() Attached thumbnail(s) Dirt3_05.jpg ( Size: 835.24k ) Number of downloads: 243 Dirt3_04.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu aproape l-am terminat.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am dat din plesneala peste Virtua Tennis 4. Recomand!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am terminat de jucat Mafia II ... în 10 ore
![]() Un joc interesant, merită jucat ... dar povestea e cam scurtă! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
Treci la Mafia PDL, ca ala n-are sfarsit.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce razi? Ca sefu' vorbea serios.
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hai bagati joace ca acuma am cu ce un i 3 2310m cu 4 gigi de ram care urmeaza sa se faca 8 ,un nvidia 540 m .si c-am atat cred
![]() 16 Sep 2011, 20:10: aa care sa jucat angry birds pentru pc e prea tare ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Sep 2011, 19:10 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am vazut ca sunt destul pe aici care au jucat sau joaca NFS Porsche 2000...
Intreb si eu,cum se termina acest joc,exista vreo conditie ceva?Eu in Evolution am doua parti/nivele(una fara trafic si alta cu trafic) si apoi joc la infinit...aceleasi curse... Si imi face nervi cursa Normandiei care de multe ori imi arunca jocul afara(poate a rezolvat-o careva,sa ma ajute si pe mine). Foarte bun jocul in rest... This post has been edited by romanvs: 29 Sep 2011, 21:35 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:40 |