Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
QUOTE(romanvs @ 29 Sep 2011, 20:38) Am vazut ca sunt destul pe aici care au jucat sau joaca NFS Porsche 2000... Intreb si eu,cum se termina acest joc,exista vreo conditie ceva?Eu in Evolution am doua parti/nivele(una fara trafic si alta cu trafic) si apoi joc la infinit...aceleasi curse... Si imi face nervi cursa Normandiei care de multe ori imi arunca jocul afara(poate a rezolvat-o careva,sa ma ajute si pe mine). Foarte bun jocul in rest... Nu mai joaca numeni NFS Porsche??? |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nota userilor COD Modern Warfare 3: 2,6! http://www.metacritic.com/game/xbox-360/ca...odern-warfare-3
Probabil lumea s-a saturat sa plateasca pentru jocul vechi cu alte harti ca si cand ar fi un joc nou-nout. Asta nu inseamna ca jocul in sine e prost, doar ca merita luat doar "neoficial". This post has been edited by kxz: 9 Nov 2011, 20:14 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai da-le-n plm de jocuri pe calculator! Ete aicea joc adevarat:
the-phone-moan-game-2168-1287092332-235.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Battlefield 3, cel mai tare joc al anului din punctul meu de vedere. Ma refer la genul acesta de joc, or fi altele mai misto la alta categorie. Mi s-a parut mai misto si ca actiune si ca grafica decat Crysis 2. Astept cu nerabdare la anul GTA 5
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@Marty: see what happens when you self-medicate?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
the witcher 2!
l-am luat de la un amic - a se citi torrent. l-am jucat, mi-a placut. l-am cumparat si acu il joc cu sufletul impacat. numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
si inainte cum aveai sufletul???
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ia ce apare la anul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Joc jocuri precum:Starcraft Broodwar(the best),Starcraft II,GTA 4,Mafia 2,Warcraft 3,Railworks 3 Train Simulator 2012,NFS The Run,si cam atat.
Oricum,in ziua de azi te plictisesti foarte repede de un joc nou aparut,nu mai are farmecul ala de alta data cand aparea un joc gen GTA VC,sau SA,sau Max Payne,jucam zile intregi,nici nu mai ieseam din casa. Alte timpuri alte vremuri. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Max Payne I l-am gatat in 12 ore, Max Payne II in 6. Bine, pe dificultate normala. Din pacate, ala o fost unul din ultimele jocuri pe care le-am jucat cap-coada.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ciponnescus |
![]() ![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
as aprecia daca pe aici este vreun jucator de Driver San Francisco care are stie cum se poate scoate traficul. am terminat si vreau sa ma plimb all alone (cu un muscle car prin curbe).
Multumesc |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Minecraft
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Din peregrinarile subsemnatului pe taramurile nordice
This post has been edited by AmunDei: 2 Mar 2012, 20:56 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
De departe,cel mai tare joc care l-am jucat este:Hitman Blood Money.
Un joc exceptional care merita incercat. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
kxz |
![]()
|
A mai jucat ccineva seria Crash Time?
La Crash Time 2, cand alegeam traseul de patrulat, daca in dreptul unei masini aveam un stegulet, inseamna ca avea si misiune. La Crash Time 3 nu reusesc sa ma prind cum pot sa imi dau seama ca pe traseul cutare cu masina cutare am misiune. Daca ma poate ajuta cineva ar fi super. Pentru cei care nu au habar de jocul asta: |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Tocmai am terminat Call Of Duty Modern Warfare 3. Suuppeerr pixta jocu
![]() PS: NFS Run si Hot Pursuit sunt de rahat. This post has been edited by Iulikk: 13 Mar 2012, 00:27 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Legend Of Mir 3 - serverul romanesc Hasekura
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
kxz |
![]()
|
La crash time 3, misiunile neefectuate sunt in meniul cases, alaturi de cele efectuate.
Attached thumbnail(s) cobra2.jpg ( Size: 51.01k ) Number of downloads: 350 cobra3.jpg ( Size: 50.02k ) Number of downloads: 363 cobra.jpg ( Size: 44k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 13 Mar 2012, 00:27) La mine se oprește la 22,2 % cu ceva eroare de buffer ![]() L.E.: QUOTE If you’re playing Modern Warfare 3 on PC and have been playing through the campaign, there’s a good chance you encountered the “reliable command buffer overflow” error in the mission Goalpost. It sucks, doesn’t it? Well, one helpful Call of Duty forum member has figured out how to avoid this error. He said this: The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch. Our bro Ron has tried this and confirmed that it work, so just do what the good man says and you’ll be on your way to winning the war and having fun again. Yay fun! Acum încerc! ![]() Alt L.E.: MERGEEEEEE ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 13 Mar 2012, 16:55 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Recomandări de jocuri noi? Nu contează cât de nou e, calculatorul meu "duce"!
Nu de alta, dar deja o iau razna după 7 zile de carantină! ![]() ![]() ![]() ![]() În 3 zile am văzut 2 sezoane din NCIS și am terminat Call Of Duty Modern Warfare 3 ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 16 Mar 2012, 23:35 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kxz |
![]()
|
presupun ca ultimul battlefield.... ca e superior codmw3
io acu joc seria alarm fur cobra 11, ca la vremea ei am ratat-o. am ajuns la crashtime 4: the syndicate. jocul e bun, pentru cei care sunt fani racing, open world... daca totusi vrei sa ramai in zona impuscaturilor, Sniper Ghost Warrior. Nu e genocid ca in mw3, e mai de finete, dar jocul e bun. Un alt joc excelent si putin cunoscut e saboteur This post has been edited by kxz: 17 Mar 2012, 01:05 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
cosmin_2300 |
![]()
|
M-am plictisit de BF3.
Mi-am amintit totuși că nu am terminat Crysis 2, o să-mi mai ocup timpul cu ăla, apoi cu cele recomandate de tine. Mulțumesc! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kxz |
![]()
|
Un joc fun, fun fun, este Bulletstorm. Sincer, dupa atatea jocuri in care impusti pana iti vine acru, asta e ca briza marii...
http://computergames.ro/ro/jocuri/viewitem...ion/review.html |
--------------------
Dacia 1410
/
|
kog |
![]()
|
pentru cei care nu vor sa doarma
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
spre rusinea mea vreau si eu un link cu gta 3 si/sau gta 4, daca se poate... am vazut prea multe linkuri si m-am pierdut printre ele... nu mai inteleg nimic...
![]() 5 Apr 2012, 19:31: LE: nu conteaza "pescaria" This post has been edited by buntom: 5 Apr 2012, 19:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:46 |