Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
nu intentionam sa cumpar jocul...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vaaaaaaaai dar cum e posibil??? un elev asa meritos la informatica sa pirateze?? vaaaaaai in ce tara traim...
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
QUOTE(Alydor @ 6 Apr 2012, 18:22) vaaaaaaaai dar cum e posibil??? un elev asa meritos la informatica sa pirateze?? vaaaaaai in ce tara traim... ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor daca acta sau sopa sau pipa, etc ... o sa fie legala... ne vedem la inchisoare... oricum jocu nu era pentru mine.. nu prea imi place genul jocului |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
s-a dedat careva la World of Tanks? - worldoftanks.eu
eu l-am descarcat de curiozitate, insa a reusit sa ma prinda in asa hal incat ma furisez din cand in cand sa mai trag cate o batalie. nu prea am mai jucat jocuri de ceva timp, asa ca grafica mi se pare excelenta pentru un joc pe internet iar faptul ca fiecare tank e comandat de un nene face lucrurile cu adevarat interesante. am si cumparat niste 'aur' ca nu mai aveam loc de tancuri in garaj si nu am vrut sa ma despart de primul, cu care am marcat prima victorie.... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oameni batrini!
Cu cercul nu se mai da nimeni? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ba da, numa' ca am evoluat, ne dam cu 4 deodata.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ti-ai luat Haudi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
pai alea nu se invart.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai a zis cineva ceva de invartit?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
Pai lumea se "da" cu cercul, nu-l cara de colo-colo.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Da' sigla Opel nu e un cerc?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa conduci tu 4 opeluri deodata
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 19 Apr 2012, 11:16) s-a dedat careva la World of Tanks? - worldoftanks.eu eu l-am descarcat de curiozitate, insa a reusit sa ma prinda in asa hal incat ma furisez din cand in cand sa mai trag cate o batalie. nu prea am mai jucat jocuri de ceva timp, asa ca grafica mi se pare excelenta pentru un joc pe internet iar faptul ca fiecare tank e comandat de un nene face lucrurile cu adevarat interesante. am si cumparat niste 'aur' ca nu mai aveam loc de tancuri in garaj si nu am vrut sa ma despart de primul, cu care am marcat prima victorie.... ![]() Joc frumos, e bine ca ai premium, ca fara bonusuri are sa dureze foarte mult sa cresti la tancurile mari. Mie personal imi place sa joc cu artileria. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io am ramas la triburi....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu m-am lasat de mult de triburi, cerea prea mult timp. Acum joc goalunited, un joc ce cere foarte putin timp.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
neah, nu le am cu fotbalul....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
asta e frumos si la WoT, nu e foarte mare consumator de timp. o batalie dureaza cam 5-7 minute, asta daca nu te spulbera cineva in primele 30 de secunde.
tech tree e banal si nu cere mai mult de cateva secunde pe zi. rar prind mai mult de 2 batai pe zi, insa matchmakingul jocului mi se pare foarte bine facut, nu 'ramai in urma', iti furnizeaza adversari cu profil foarte rezonabil. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ehe! Daca ar fi aparut jocul asta inainte de Orel-Kursk! Alta era situatia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De maine-i disponibil și la noi Diablo III, pe la 230 de lei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pfoa ce monstru mi-am tras în Știft
![]() Attached thumbnail(s) Shift03.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 328 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am o problema foarte enervanta. Am mai patit-o si in trecut da nu am nici un chef sa reinstalez os.
In jocuri mi se blocheaza tastele wasd space si shift cred, adica o ia caracteru de nebun inainte, sau masina curba fara ca sa pot face ceva, Se deblocheaza doar daca apas toate tastele din nou. Din cate tin minte cred ca a aparut dupa un update de java dar nu sunt 100% sigur ca aia e cauza. Vreo solutie care sa nu contina "baga uindousu"? Sa nu ma intrebati de hardware ca am patit-o pe 3 calculatoare diferite de-a lungul timpului edit am incercat restore si degeaba This post has been edited by kog: 11 Jul 2012, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
@sefu': M-ai corupt
![]() This post has been edited by bmwh548: 11 Jul 2012, 17:40 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 11 Jul 2012, 18:39) pot fi modificate, mai cauta. și așa e, e un arcade ca orice NFS, nu-i simulator. 11 Jul 2012, 19:13: QUOTE(kog @ 11 Jul 2012, 18:38) cu aceeași tastatura? ![]() This post has been edited by Markos: 11 Jul 2012, 18:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Ok, mersi de pont.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
ete...
This post has been edited by Markos: 11 Jul 2012, 18:32 Attached thumbnail(s) Shift04.jpg ( Size: 929.96k ) Number of downloads: 263 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@kog verifica driverele bine, de la mouse si tastatura (daca este nevoie) pana la placa video. posibil ca anumite jocuri sa nu aiba o compatibilitate asa buna cu diferite chipset-uri si sa mai fie nevoie de cateva chestii aferente pentru o buna functionare a jocului. da-i o cautare pe google cu problema ta, poate a mai intalnit-o cineva si a gasit o rezolvare.
apropos de chestia asta si comportament ciudat in jocuri pe pc-ul meu aveam placa video ati radeon si jocul test drive unlimited se comporta foarte "misto". respectiv daca ma jucam 2 ore continuu incepeau sa apare cutremure si masinile sa zboare asa instantaneu. ca sa fiu mai explicit: => cutremure: mergeam cu masina si la un moment dat incepea imaginea sa faca stanga - dreapta, sus - jos, ceva gen cutremur dar mai violent si miscarea descrisa era mai ampla => masini zburatoare: din nou mergand cu masina pur si simplu masinile din trafic odata zburau in plan vertical si aterizau inapoi te miri unde, sau incepeau sa topaie stanga dreapta si in acelasi timp sa se distruga, respectiv li se indoia tabla, rotile, etc. am spus cuiva despre treaba asta si initial a crezut ca fac misto dar i-am "fenomenul" si a ramas ![]() This post has been edited by slider2: 11 Jul 2012, 20:54 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Shift 2 nimeni, numai Stift 1?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Markos |
![]()
|
ajungem si acolo...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:52 |