Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au 20 de ani de antrenament si nervii tari. In afara de Base, nimic nu-i scoate din sarite.
This post has been edited by corbex: 27 Mar 2013, 12:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cand eram pusti, tanjeam sa am si eu un calculator modern ca sa ma joc tot ce apare mai nou. Da' cand lumea o ardea cu AMD XP-uri si Pentium 4, eu inca mai aveam un amarat de K6-2 la 300Mhz. Pentru ca n-am vrut "mate-info", am primit directiva ca o sa-mi iau calculator cand voi fi pe banii mei.
Cand intr-un final am inceput sa ii fac, mi-am tot imbunatatit sistemul, dar cu cat l-am facut mai bun, cu atat m-am jucat mai putin. Ajunsesem de tineam degeaba in sistem, sa se devalorizeze de tot un GTX560Ti acum vreo doua luni, si nici macar Borderlands 2, continuarea singurului joc mai recent pe care l-am "gustat", n-am fost in stare s-o termin. Intram zece minute, si ma plictiseam. Prin 2001-2002, cand inca eram in scoala generala, toti banii de buzunar ii lasam dupa ore la o sala de net. Ma prinsese microbul "Counter", grav. Prin clasa a opta aveam echipa, cu niste colegi, apoi cu unii cunoscuti prin sala aia, eram pe locul doi in Pitesti, doar unii ne-au batut, si acum tin minte, rau de tot. ![]() Dupa ce am terminat generala, am abandonat si jocul. Ulterior am auzit ca unul care era carne de tun pe vremea mea, juca pe la nu stiu ce echipa d-asta smechera, si scotea si bani pe deasupra... Am mai avut o scurta perioada, cand s-a facut reteaua de cartier, in care am mai jucat, mai mult cu prieteni, asta prin 2005 cred. Si aici vroiam sa ajung: nu stiu ce dracu' a fost in capul meu acum vreo saptamana, ca am vazut pe Filelist un torrent cu nu stiu ce CounterStrike 1.6, cu ultimele update-uri, si pentru ca in prezent am o placa video de toata jena(un X1300 deja antic), l-am luat de curiozitate, sa vad cum merge, daca merge. Si am intrat pe un server la misto, ma cam faceau aia varza, mai prindeam si eu cate unul. Si din gluma in gluma, am mai prins "runde" mai bune, am bagat intr-o noapte pana pe la 1 jumate, fara sa-mi dau seama, si chiar cu placerea aia din copilarie, iar usor usor au inceput sa-mi revina reflexele, cat sa stau de multe ori pe primul loc la numarul de frag-uri, cand se termina runda. Aseara se rugau niste copii care cred ca erau in pampersi cand jucam eu prima oara dracia asta, sa intru cu ei in "clan". ![]() Sa mor eu de jocu' asta nu-i ca fumatul pentru mine: chiar dupa ani si ani, daca te mananca in cur sa insisti cu el suficient, te trezesti ca bagi zilnic ca bezmeticu'... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe mine nu m-a atras deloc cs era prea mainstream. Insa eram infectat de quake 3 arena. La un moment dat jucam pe servere straine la o viteza d-aia ca daca se uita careva cu tine in timp ce jucai nu isi dadea seama ce se intampla acolo
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa ziceam si eu atunci. Am "ratat startul" cand a poposit jocul asta prin salile locale de net, ca ma incapatanam cu niste prieteni sa jucam Delta Force 3.
Pana la urma a fost unul din gasca si a jucat, a venit si se ruga de noi sa mergem dupa ore a doua zi sa jucam si noi un pic, ca sigur o sa ne placa. Ce era frumos pe vremea aia, ca in sala respectiva bagasera vreo 25 de calculatoare, si dupa-amiaza pe 20 dintre ele se juca CS. Plus ca era caterinca in general asa, se mai facea un misto, se mai spunea un banc, odata cand s-a luat curentu' vreo juma de ora, unii si-au scos caietele sa-si faca temele pentru scoala. ![]() Era tare, mai ales cand niste holtei de 15 ani se adunau in echipa, si aproape ca umileau oameni mult mai in varsta. Era sa mi-o fur de vreo doua ori p-acolo de la unii cu zece ani mai mari... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Mar 2013, 13:32) Aseara se rugau niste copii care cred ca erau in pampersi cand jucam eu prima oara dracia asta, sa intru cu ei in "clan". ![]() Slab, baiatu', slab! http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%28text_game%29 http://ro.wikipedia.org/wiki/MS Mai asteapta vreo zece ani inainte sa ameninti cu cirja! |
--------------------
*
*
*
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai si nu-i adevarat ?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3756049 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa terminat aseara heart of swarm . Frumos joc scurt asta e . Mai tare ca liberty of wings . Acuma astept si campania cu protosii au fost cam lipsa aici la zergi .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
In 2008 am vazut Cryostasis dar calculatorul meu de atunci nu putea sa il ruleze decent.
![]() ![]() Recomand 100%! ![]() http://www.gametrailers.com/videos/f1buou/...f-reason-review |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(yhattori @ 27 Mar 2013, 18:08) Slab, baiatu', slab! http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%28text_game%29 http://ro.wikipedia.org/wiki/MS Mai asteapta vreo zece ani inainte sa ameninti cu cirja! ![]() Mă simțeam deja bătrân că am prins Turbo și Saboteur! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Mi-a adus aminte Merced de perioada CS. Dupa ce o buna perioada am jucat corect....fara a da dovada de mari veleitati in acest joc....am descoperit placerea de a juca cu coduri. Si jucam pe servere mari ....gen Linkmania. Era perioada retelelor de cartier....si daca imi luam ban ...in 30 de sec schimbam MAC-ul si IP-ul si eram inapoi. Asta daca nu se gandea cate unul sa baneze toata clasa de ip-uri.
De ani buni nu am mai jucat ceva pe calculator. Ultimul joc a fost FarCray1. In schimb, acum, din cauza copiilor....ma joc pe PSP (jocuri cu masini...in general sau GTA) si pe xbox unde acum sunt prins cu FarCry3 si Call of Duty: Modern Warfare. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De ce ai folosi coduri la un joc, altu' decat GTA?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
App de pc-uri.Prin 2001,cand aveam 11 ani,de Mos Craciun,parintii mi-au facut cadou un pc,pentiu 2 sau 3 din cate imi aduc eu bine aminte.
De instalarea jocurile s-a ocupat un prieten,si aveam urmatoarele jocuri pe pc:age of empires,starcraft,Intersate 76,Ignition,MKT 4,fifa 2000,quake 2,dukem nukem,NFS 2 SE,Commandos behind enemy lines,etc,deci cam ce era in perioada aia. Imi placea sa joc foarte foarte mult Starcraft,si inca joc si acum Broodwaru... Chiar daca am 23 de ani,majoritatea timpului liber il ocup cu gamigul.Ma relaxeaza si ma revigoreaza ptr o noua zi de munca. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Hei, commandos, ce vremuri!
![]() Tot din epoca aia: Delta Force 3, ce headshot-uri dadeam..., NFS Porsche, cand importantă era mașina nu abțibildurile de pe ea. Silent Hunter. Și my personal favourite, Panzer General! ![]() Nu se mai fac jocuri ca altă dată... This post has been edited by Garett: 29 Mar 2013, 21:55 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE GTA in real world graphic This post has been edited by P-A-C-O: 31 Mar 2013, 13:55 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Bioshock Infinite intra cu siguranta in categoria de jocuri bune, alaturi de Mass Effect, si Metro 2033.
Ma duc sa instalez Bioshock 2 ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vezi ca acus apare si Metro 2034
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am termenat aseara Diablo3 cu barbaru'.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Acum colectia e completa
![]() 20130405_214012.jpg ( Size: 3.57mb ) Number of downloads: 249 This post has been edited by kum: 5 Apr 2013, 20:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
surprize de guma nu ai ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ma tot chinuie talentu sa fac un pc buget maxim 2000 lei
am ales pana ac ceva de genu da sunt blocat la placa video si sursa . poate o merge o placa de baza mai ieftina ? http://www.azerty.ro/checkout/ sau daca aveti alte ideei da sa fie rupere ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Apr 2013, 14:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca mai postezi in vreo 3 topicuri le primesti moka de la aia ca le faci trafic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
Daca va plac jocurile horror sau horror-survival, recomand
Dead Space (toate) Left4Dead (toate) Metro 2033 F.E.A.R (toate) (stie cineva de la ce vine F.E.A.R?) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:13 |