Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Salut.Stie cineva de unde pot descarca Brothers a tale of two sons?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Update…
În pachet mai sunt incluse: latest-forza-motorsport-5-pack-includes-rolls-royce-formula-e-debut-photo-gallery-video_1.jpg latest-forza-motorsport-5-pack-includes-rolls-royce-formula-e-debut-photo-gallery-video_2.jpg latest-forza-motorsport-5-pack-includes-rolls-royce-formula-e-debut-photo-gallery-video_5.jpg X-Box … sau cu ajutorul unui emulator de X-Box pe PC. This post has been edited by Squirrel: 14 Aug 2014, 09:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() A aparut si pe PC? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu...si nici nu o sa apara
|
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
GRID Autosport pt PC - 150 de lei la Altex (și e și limited black edition).
Pe Steam e 50 de iepuroi, hoții naibii.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
asta e un fel de cookie clicker pentru jucat la servici
|
--------------------
-
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăsta e pe Steam la ofertă, la 60 de lei (13.74 eur).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Are cineva ideea daca se va organiza lansarea pe pc a lui GTA V in Bucuresti?as vrea sa dau o comanda,dar ma gandeam ca poate se organizeaza ceva,si il poti cumpara de acolo.
|
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
In Vitan sau la Rahova?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Lagăr poate.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Azil de nebuni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Sa nu te prinda si sa-ti faca injectie.
![]() Pe mine m-a apucat cheful sa joc Borderlands acum vreo doua saptamani, si usor-usor, am trecut prin el si aproape toate DLC-urile lui, mai putin ultimul care-i "in progress". N-am stat sa joc toate misiunile secundare, pentru ca asa joc jdemii de ore, am bagat doar principalele in mare parte, cu mici exceptii pe ici, pe colo. Ultimul DLC e singurul pe care nu l-am mai terminat in trecut, apoi bag Borderlands 2, ca pe ala l-am jucat un pic pe vremea cand mi se cam luase de jocuri, si nu l-am dus pana la capat. Asta daca nu ma plictisesc intre timp. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Bun, am terminat cu Wolfenstein, continuăm cu mașini.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Care-ati jucat snooker-ul asta ?
Mi se pare ca la un moment dat (cand "joci cu cei mai buni"), se fura ca-n codru, la "norocoase". De cand l-am gasit, am facut si vreo 4 break-uri maxime, si aceeasi impresie. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Am trecut la WRC 4 FIA. Pare ok.
(l-am prins la 50 de lei) This post has been edited by Markos: 4 Apr 2015, 12:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
simulator de birocrat: http://papersplea.se/
![]() tare de tot, uberadictiv. ideea e geniala ![]() e scris si desenat de un singur tip ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(C@talin @ 5 Apr 2015, 00:38) L-am terminat de mult .. versiunea PS4. E unb joc interesant cu un story-line care te tine legat de computer. Si apropos de console, joaca cineva Destiny? Ma intereseaza sa imi formez o echipa de facut Raid-uri si Strike-uri ![]() This post has been edited by Liviu: 14 Apr 2015, 12:33 Attached thumbnail(s) 2015___1.png ( Size: 448.08k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ahh si acuma apare gta V
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
20150422_125847.jpg ( Size: 1.03mb )
Number of downloads: 105
20150422_130839.jpg ( Size: 3.76mb ) Number of downloads: 81 ![]() This post has been edited by kum: 22 Apr 2015, 12:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti mai iei ceasuri?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
Ba da. Da' ce legatura au ciasurile cu jocurile?
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:10 |