Apel telefonic de la "Auto Dacia", Cine a fost? Ce a vrut?
![]() ![]() ![]() |
Apel telefonic de la "Auto Dacia", Cine a fost? Ce a vrut?
adister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa apelul telefonic o sa primiti un mail de la contact.dacia@daciagroup.com cu subiectul "In exclusivitate, rezultatul testelor Sandero".
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
La fel mi s-a intamplat si mie. M-au intrebat prima data daca mai detin automobilul cumparat in 2005, au validat datele personale pe care ei le aveau, eu raspunzand afirmativ sau negativ dupa caz; m-au mai intrebat de domeniul in care activez, numarul de membrii in familie si venitul lunar la care le-am dat cu deja celebrul "FLIT", ca in final sa-mi ceara o adresa de e-mail pe care le-am pus-o cu generozitate la dispozitie.
Finalitatea: Cei trei experti s-au inghesuit in cutie mea de posta electronica pentru a-mi prezenta noua cucerire a stiintei si tehnicii de la Mioveni, pentru prieteni numita "Sandel". Respecte. This post has been edited by RZV: 12 Mar 2008, 13:15 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
v-am spus eu ca va stresati degeaba!
![]() QUOTE(RZV @ 12 Mar 2008, 13:13) Finalitatea: Cei trei experti s-au inghesuit in cutie mea de posta electronica pentru a-mi prezenta noua cucerire a stiintei si tehnicii de la Mioveni, pentru prieteni numita "Sandel". Respecte. mie cred ca mi-au notat gresit adresa de e-mail ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
031.690.3376 dupa acest numar am fost sunat azi de un reprezentant dacia. stia toate datele mele si mi-a cerut un numar de fix si mail pentru a-mi prezenta viitoarele oferte....
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
trebuia sa-i zici ca doresti sa-ti prezinte tot la numaru la care te-a sunat, ca Romtelecom e bulangii si ai scos fixu
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost contactat de la nr. 0316903395 in cursul zilei de ieri si mi s-au adresat aceleasi intrebari.
Am sunat azi la VC (cu o alta problema) si mi s-a confirmat ca este in derulare un program de updatare a bazei de date cu clientii Dacia si in viitor se va desfasura un program de "fidelizare" cu nu stiu ce avantaje financiare (un alt "FASSSSS" marca Dacia). ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
si eu am fost sunat de la nr. 0316903398
stiau toate datele si m-au rugat sa le confirm. au spus ca o sa fie o promotie pentru clientii fideli ![]() |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Cred ca deja s-a stabilit ca nu e un motiv de panica dar ca sa calmam lucrurile si mai mult am o colega care si-a luat Logan anul trecut si a primit vineri un telefon asemanator, deci nu cred ca este vreo manevra.
This post has been edited by ceribros: 24 Mar 2008, 12:01 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:27 |